#Kolay alt Üst böreği tarifi

Frontier 2. Sezon 1. Bölüm İzle 45:27

Frontier 2. Sezon 1. Bölüm İzle

Frontier 2.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Frontier season 2 episode 01 Frontier s2e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Fil..

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu 01:35

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu

İtalya’nın en zengin bölgeleri arasında bulunan Veneto ve Lombardiya daha fazla özerklik talep etmek için referanduma gitti. Resmi olmayan ilk sonuçlatra göre katılım oranının yüzde 60 olduğu Veneto’da yaklaşık yüzde 97 ..

The Gifted 1. Sezon 4. Bölüm İzle 42:10

The Gifted 1. Sezon 4. Bölüm İzle

The Gifted 1.Sezon 4.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Gifted season 1 episode 04 The Gifted s1e04 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

Frontier 2. Sezon 2. Bölüm İzle 45:28

Frontier 2. Sezon 2. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Good Place 2. Sezon 7. Bölüm İzle 21:28

The Good Place 2. Sezon 7. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kumarbazlar Efendisi  Film İzle 2:00:42

Kumarbazlar Efendisi Film İzle

Film Hakkında: Efsane bir kumarbazı konu alan Kumarbazlar efendisi filmi, bu kumarbazın farklı kılan özellikleri ise kendine özgü yeteneklerinin olmasıdır. Günün birinde arkadaşının borcunu ödemesinde yardımcı olur. Faka..

  • PengoTV tarafından
  • 11.669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 96. Bölüm İzle 2:12:59

Diriliş Ertuğrul 96. Bölüm İzle

Köle tüccarı Simko ve Tekfur Ares’in gönderdiği adamları alt eden Ertuğrul obasına dönmüş, obaya büyük bir sevinç hakim olmuştu. Ertuğrul henüz bu sevinci doya doya yaşayamadan Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satmak üzere olduğu..

  • PengoTV tarafından
  • 9.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Kurşun Yağmuru - Ricochet 1991 Film İzle 1:42:20

Kurşun Yağmuru - Ricochet 1991 Film İzle

Kurşun Yağmuru – Ricochet (1991) – 720p Türkçe Dublaj Full Film izle Hollwood’un kısa zamanda üne kavuşturduğu ünlü aktör Danzel Washington’un başrolünü üstlendiği müthiş bir macera filmi. Filmde,sokaklarda görevli polis..

  • PengoTV tarafından
  • 4.786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüzgar Fragmanı 01:53

Rüzgar Fragmanı

35 yaşındaki Ece, çocuk bezi üreten bir şirketin genel müdür yardımcılığını yapmaktadır. Sevgilisi Alper ile mutlu bir ilişkileri vardır ve 2 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırmanın zamanı gelmiştir. Fakat Alper’in ..

Ölümcül Makineler Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:24

Ölümcül Makineler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Konu: Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük o..

Geek Nedir 03:03

Geek Nedir

Geck’den geliyormuş kelime, ki almanca da ucube, aptal, çılgın anlamında. Aa ayıp oluyor ama zaten nerd nedir’de gömmüşsünüz. Geekleri... Sahipsiz mi sandınız lan? Nerd üretenmiş de geek tüketenmiş. Geek yapmazmış da ne..

Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı 02:44

Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı

Bizim Köyün Şarkısı 26 Ocak’ta Sinemalarda! İstanbul’da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeş..

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle 1:33:30

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üstü olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir ..

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kız kardeş Leah ve Vee, tanınmış bir gangstere ait depoyu yakan abileri Michael'i kurtarmak için bir banka soymaya zorlanır. Soyguna başlayan kız kardeşlerin topladıkları paranın abilerini kurtarmaya yetmez. Bunun üz..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Krep Nasıl Yapılır 01:34

Krep Nasıl Yapılır

Krep İçin Gerekli Malzemeler; 2 yumurta 2 su bardağı süt 1 çay kaşığı tuz 2 su bardağından biraz az un sıvıyağ Hazırlanışı; 1.2 su bardağından biraz az un ve 2 su bardağı sütü derince bir kapta çırpalım. 2.Daha sonra ..

Padişah Yastığı Pastası 02:35

Padişah Yastığı Pastası

Keki için; 4 adet yumurta Yarım su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıcak su 1.5 su bardağı un 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu Şerbeti için; 2 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su Kreması için; 1 paket krem şa..

1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler 07:27

1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler

Burger Fiction, 1927'den günümüze kadar En İyi Sinematografi kategorisinde ödül alan yapımları tek bir videoda bir araya getirdi.Sinema filmlerinin yapım aşamasında teknik ekibin ışık, filtre, kamera tercihleri gibi teme..

  • PengoTV tarafından
  • 1.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaleci'nin Su Şişesine İşeyen İngiliz Taraftar 00:17

Kaleci'nin Su Şişesine İşeyen İngiliz Taraftar

İngiltere Premier Ligi'nin bir alt ligi Championship'te önceki gün oynanan QPR Middlesbrough karşılaşmasında sıradışı bir olay yaşandı. Middlesbrough'nun deplasmanda 3-0 kazandığı mücadelede konuk ekibin bir taraftarı, i..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda 00:48

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda

Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde yeniden şekillendirdi. Bir grup bilim adamı 9 bin yıl önce kuzeybatı Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde y..

Swansea City 3 - 1 Arsenal Maç Özeti 02:04

Swansea City 3 - 1 Arsenal Maç Özeti

Geçtiğimiz hafta sahasında Liverpool'un 14 maçlık serisine son veren Swansea City, 25. hafta karşılaşmasında sahasında ağırladığı Arsenal'i de 3-1 mağlup etti. Teknk direktörlüğe Carlos Carvalhal'in gelmesiyle çıkışa ge..

  • OFSAYT tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamiyet Akpınar Elçin Sangu İstanbul Life Makyajı 11:00

Hamiyet Akpınar Elçin Sangu İstanbul Life Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Pimer, Nars Multi Protect. Fonfoten, Nars Radiant Creamy No: Light 1. Concealer Nars Pure Radiant Creamy. Göz kapağındaki açık renk far, Mac Rice Paper. Fırça Mac, No: 221. Göz kapağı gölgelendirme far..

Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü 01:29

Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sürücünün rampaya park ettiği belediye otobüsü kayarak çocuk parkına düştü.Alınan bilgiye göre, Kalkınma Mahallesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi kavşağı mevkisinde Büyükşehir ..

Chucky 4 - Çocuk Oyunu 4 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:39

Chucky 4 - Çocuk Oyunu 4 Türkçe Dublaj Hd İzle

e Chucky adındaki oyuncak bebeğin içine girer. Kız arkadaşı Tiffany, Chucky'yi kilitli tutulduğu delil odasından kaçırır ve bir vudu büyüsüyle canlanmasını sağlar. Fakat işlerin yolunda gitmediği bir rüya görür ve Chucky..

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:17

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity, insanoğlunun bilinçaltındaki en ilkel korkularını gıdıklayarak başarıya ulaşan, zeki film serilerinden. Film, çok düşük bütçelerle, sadece insanın endişe ve hayalet ve bilinmeyen korkusuna d..

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:12

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ne kadar karanlık görünürse görünsün her şey daima daha kötüye gidebilir. Talihsiz Serüvenler Dizisi'nin 2. sezonu 30 Mart'ta yayında. Lemony Snicket'ın dünya çapında çok satan kitap serisinden uyarlanan, başrolünde Emmy..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..