#Kolay alt Üst böreği tarifi

Şeytana paketlenmiş taş atılacak! 02:01

Şeytana paketlenmiş taş atılacak!

SUUDİ ARABİSTAN HÜKÜMETİ 60 BİN HACI ADAYININ, KUTSAL TOPRAKLARA GİDEBİLECEĞİNİ DUYURDU. HAC İBADETİ İÇİN KORONA TEDBİRLERİ EN ÜST SEVİYEDE OLACAK ..ŞEYTAN TAŞLAMA SIRASINDA SOSYAL MESAFE KORUNACAK, ÖZEL STERİL POŞETE KO..

Pişkin hırsız! 01:49

Pişkin hırsız!

HIRSIZLIK İÇİN GİRDİĞİ EVDE TAM BİR HAFTA KALDI. YEDİ İÇTİ, UYUDU. ÜSTELİK O 1 HAFTA BOYUNCA EV SAHİPLERİ DE AYNI APARTMANDA BİR ÜST KATTAKİ DAİRELERİNDEYDİ. YANİ HIRSIZLA BURUN BURUNA YAŞADILAR AMA ÇOK GEÇ FARKINA VARDI..

Çöken balkonun altında kalmaktan saniyelerle kurtuldular 00:20

Çöken balkonun altında kalmaktan saniyelerle kurtuldular

İstanbul Güngören'de 3 katlı binanın en üst katındaki dairenin balkonu çöktü. Anne ve çocuğunun balkonun altında kalmaktan saniyelerle kurtulduğu anlar kameraya yansıdı...

Kırmızı listeye bir çizik daha! 01:33

Kırmızı listeye bir çizik daha!

MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI TERÖRE BİR DARBE DAHA VURDU, ELİ KANLI ÖRGÜTÜN SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİSİNİ SINIR ÖTESİNDE ETKİSİZ HALE GETİRDİ. MİLLİ SAVUNMA BAKANI İLE KOMUTANLAR İSE SURİYE HUDUT HATTININ SIFIR NOKTASINA G..

Yangını söndürürken ayı saldırdı! 01:40

Yangını söndürürken ayı saldırdı!

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağı Milli Parkı sınırları içerisindeki kırsal Kavurmacılar Mahallesi'nin üst kısmında bulunan vadide çıkan orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Orman Genel Müdürü Be..

Keşke bekleseydin öğretmenim! 01:35

Keşke bekleseydin öğretmenim!

4 GÜN ÖNCE EMEKLİ OLMUŞTU... YENİ BİR EV ALDI, YAKINDA TAŞINACAK, EMEKLİLİĞİN TADINI ÇIKARACAKTI. BU SABAH ANAHTARINI EVDE UNUTTU. ÇİLİNGİR ÇAĞIRDI... BİRAZ GECİKİNCE KENDİ HALLETMEK İSTEDİ. ÜST KATTAN EVİNE GİRMEYE ÇALI..

DAHA 16 YAŞINDAYDI 00:48

DAHA 16 YAŞINDAYDI

ÜST GEÇİDİ KULLANMAYAN GENÇ OTOMOBİLİN ALTINDA KALARAK CAN VERDİ...

“Karşıya geçmek için uçacaksın” 02:28

“Karşıya geçmek için uçacaksın”

YAYA GEÇİDİ YOK ÜST GEÇİT YOK..

Ev alma komşu al! 03:12

Ev alma komşu al!

EV ALMA KOMŞU AL DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER... İSTANBUL ÜMRANİYE'DE... İDDİAYA GÖRE, BİR KADIN, ÜST KOMŞUSUNA KAFAYI TAKTI... NEREDEYSE HER GÜN KAPILARINI YUMRUKLADI... GECE GÜNDÜZ, BİR RAHAT NEFES ALDIRMADI... O EVDEKİ ANN..

Denize Uçan Otomobil Dalgıç Yardımı İle Kurtarıldı 01:21

Denize Uçan Otomobil Dalgıç Yardımı İle Kurtarıldı

Arnavutköy'de iki gün üst üste denize otomobil uçtu. Dün gece saatlerinden denize uçan araçlardan bir tanesi sabah saatlerinde dalgıç yardımı ile denizden çıkarıldı. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi...

Kontağın Çevrilmesiyle Transit Bir Anda Patlayıp Alev Topuna Döndü 1 Yaralı 02:49

Kontağın Çevrilmesiyle Transit Bir Anda Patlayıp Alev Topuna Döndü 1 Y

Elazığ'da sürücünün kontağı çevirmesi ile transit bir anda patlayarak alev topuna döndü. Üst üste patlamaların da meydana geldiği olayda, bir kişi yaralandı...

Sakarya’da şaşırtan olay- Kargalar evi bakın ne hale getirdi 02:48

Sakarya’da şaşırtan olay- Kargalar evi bakın ne hale getirdi

Sakarya'nın Karasu ilçesinde oğlunun iş için şehir dışına çıktığı ve 2 yıldır boş durumda bulunan eve giren anne gördüğü manzara karşısında şok oldu. Üç katlı evin en üst katında bulunan banyo camından içeri giren kargal..

Ankara’da korkutan yangın 00:20

Ankara’da korkutan yangın

Ankara'da 4 katlı bir binanın en üst katında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangın kısa sürede söndürüldü...

Mahallenin Örümcek Adamı 00:09

Mahallenin Örümcek Adamı

Bir üst geçitte tehlikeli hareketler sergileyen adam, neyse ki kötü bir olay yaşanmadan olayı bitirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
7 katlı binanın dışına evine rahat girebilmek için izinsiz asansör yaptı 05:31

7 katlı binanın dışına evine rahat girebilmek için izinsiz asansör yap

Büyükçekmece'de 7 katlı binanın en üst katında oturan daire sahibi, evine gidebilmek için binanın dışına asansör yaptı. Yapılan asansör bina girişinde ki engelli rampasını kapattığı için engelli vatandaş evine giremeyere..

Amerika'da Araba Fiyatları - MERCEDES-BENZ'i GEZİYORUZ 19:15

Amerika'da Araba Fiyatları - MERCEDES-BENZ'i GEZİYORUZ

Merhaba arkadaşlar, bu videoda hepimizin yakından tanıdığı Mercedes-Benz galerisini geziyoruz. Şansımıza tüm üst düzey arabalar bu galerideydi. Tüm modellerin inine girdim :) Fiyatları ve özellikleriyle tüm detaylar bu v..

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.449 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi 03:31

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edil

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi TFF 1. Lig’in 8. hafta maçında Eskişehirspor’u konuk eden Göztepe, 90. dakikada skoru 2-1 yapan golü kaydetti bu sırada bir pozisyona sinirlenen r..

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza 00:44

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza Avustralya’da düzenlenen ‘Moto GP 3’ yarışında yürekleri ağızlara getiren bir kaza yaşandı. Virajı alırken motosikletinin kontrolünü yitiren John McPhee, yere düştü. Ardından gelen iki mo..

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş 02:05

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş Eskişehir merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Zanlıların, ana hedefinin Ankara’da protokolün de katı..