#Kolay alt Üst böreği tarifi

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi 04:33

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek İçin Malzemeler: 12 kare milföy hamuru 2 adet yufka Börek sosu için: 2 yumurta Yarım şişe soda 1 çay bardağı (100ml kadar) zeytinyağı veya başka bir çeşit sıvıyağ Peynirli b..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi 06:30

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi

4 su bardağı un 2 adet yumurta 2 çay kaşı tuz 1,5 çay bardağı su 1,5 tatlı kaşığı tuz İç harcı için 150 gr kıyma 1 çay kaşıgı tuz bir adet kuru soğan Yarım çay kaşığı kekik bir fiske karabiber bir fiske pulbiber Sosu ..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Çilekli Pasta Tarifi 10:39

Çilekli Pasta Tarifi

Alt tabanindaki pandispanyasi icin gerekenler 3 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi seker(80 gr) 4 yemek kasigi siviyag(30gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(100gr) 1 yemek kasigi sirke 1 paket vanilya yarim pa..

Portakallı Revani Tarifi 04:59

Portakallı Revani Tarifi

Malzemeler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagindan bir parmak eksik seker(cok tatli sevmiyorsaniz yarim bardak bile konabilir) 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi irmik 1 su bardagi oda isisinda yogurt 1 bucuk su bar..

Gurme Hamburger Tarifi 07:27

Gurme Hamburger Tarifi

2 adet hamburger köftesi 2 adet hamburger ekmeği 6 dilim karabiberli rozbif 100 gr trüflü gouda peyniri 7-8 yaprak marul 2 tatlı kaşığı hardal Izgara izli döküm tavanın altını açıp ısıtmaya başlayın. 2 adet hamburger e..

Çikolatalı Kalp Poğaça Tarifi 07:18

Çikolatalı Kalp Poğaça Tarifi

Yarım paket yaş maya (isteyenler 1 paket kuru maya da kullanabilir ) 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı şeker iki tane yumurta bir tanesi tüm olarak h..

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi 01:29

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi

Malzemeler; 600 gr un (3 tam dolu, 1 tane iki parmak eksik dolu büyük çay bardağı) 120 gr tereyağı (margarin) 2 çay kaşığı tuz 220 ml ılık süt (1 büyük çay bardağı) 150 ml ılık su(1 büyük çay bardağından iki parmak az) 1..

Dızmana Tarifi 11:23

Dızmana Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 bucuk su bardagi ilik su 1 tane yas maya(kuru mayada olur) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz Yaklasik 7 su bardagi un.Unumuzu kontrollü koyalim.yumusak ama ele yapismiyan bir ham..

Evde İzmir Kumrusu Tarifi 05:22

Evde İzmir Kumrusu Tarifi

1 adet somun ekmek 10-12 dilim fıstıklı salam 10-12 ince dilim sucuk 1-1,5 boğum dil peyniri 1 adet köy biberi 1 tatlı kaşığı susam 3 çorba kaşığı domates püresi 1 tatlı kaşığı domates püresi Servis için; 3-4 parça acu..

Çörek Tarifi 11:42

Çörek Tarifi

Malzemeler 2 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 paket yas maya(istiyenler 2 yk kuru mayada kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 1 kilo un Hamuru acarken aralarina sürmek 125 gr tereyagini tavad..

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi 05:04

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi 14:38

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Poğaça Pizza Tarifi 08:41

Poğaça Pizza Tarifi

MALZEMELER Su bardagi ölcüm 250 ml. 2 su bardagi ilik süt yarim su bardagi siviyag 1 tane yas maya(kurumayada olur 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz 2 tane yumurta sarisini üstüne beyazi hamura girecek. Yaklasik 6 ..

Profiterol Tarifi 11:39

Profiterol Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 1 su bardagi su 1 su bardagi un 2 corka kasigi tereyagi(100 gr) Bir cimdik tuz 1 cay kasigi seker 3 tane yumurta (eger yumurtalariniz kücükse 4 tanede gider.ben bugün 3 tane koydum Kremasi icin 3 ..

Simit Pizza Tarifi 05:57

Simit Pizza Tarifi

1 paket yaş maya (yoksa 1 paket kuru mayada olur) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 7 su bardağı un (herkeste ..

Tereyağlı Sünger Kek Tarifi 05:42

Tereyağlı Sünger Kek Tarifi

200 gr. Yumuşak tereyağı 4 tane yumurta 1 su bardağı süt (250ml) 1 buçuk su bardağı şeker (300gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Bir tutam tuz 1 buçuk yemek kaşığı kakao (30gr) 2 buçuk su bardağı un (330 gr) Haz..

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

 Haşhaşlı Çörek Tarifi Haşhaşlı Bükme Çörek Nasıl Yapılır 10:02

Haşhaşlı Çörek Tarifi Haşhaşlı Bükme Çörek Nasıl Yapılır

Haşhaşlı çörek Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5..

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 02:31

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilen muzlu bisküvili top pasta tarifi videosu. Muzlu truff olarakta bilinen bu tatlı tarifi yapımı kolay olması ve nefis tadı ile oldukça tercih edilmek..

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi 01:12

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi

Bugün sizlere yapımı ile kolay lezzetine doyum olmayacak fırın torbasında orman kebabı tarifini hazırladık. Kolay hazırlanışıyla yumuşacık olan eti ile patates havuçların yanı sıra pirinç pilavı ile servis yapabileceğini..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi  İrmik Tatlısı Yapımı 02:26

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi İrmik Tatlısı Yapımı

Bu tarifimizde sizlere dondurmalı irmik helvası nasıl nasıl yapılır adım adım anlattık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu helvalı tatlı tarifi bir yerde yediğinizde size yapılışı kolay olmayan bir tatlı tarifi gibi gele..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi 12:56

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 1 paket krema200 gr(schlagsahne) 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 1 paket yas maya(kuru maya kullanmak isterseniz iki yemek kasigi kullanin.) 3 ye..

Şerit Poğaça Tarifi 11:38

Şerit Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya Yarim cay bardagi seker 2 tatli kasigi tuz 4 tane yumurta(2 tanesi tüm olarak hamura giriyor diger ikisinin sarisi üstüne..