#Kolay alt Üst böreği tarifi

 İmam Sarığı Tarifi 09:31

İmam Sarığı Tarifi

Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi toz seker 1 su bardagi dolusu un 1 cay bardagi süt 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao(kekin sade olmasini istemiyorsaniz kakao yerine un ..

Güllaç Sarma Tarifi 02:23

Güllaç Sarma Tarifi

1.1 lt süt ve 1,5 su bardağı şeker tencereye alınarak şekerler eriyinceye kadar ısıtılır. 2.Derince bir tepsiye 1-2 kepçe süt alınır, ikiye kesilmiş güllaçlardan bir parça alınarak tepsiye yerleştirilir. 3.üzerine süt d..

Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi 01:32

Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi

Karaciğer dostu olan enginar yemeği nasıl yapılır ve özellikle portakallı enginar yemeği tarifi yapımını detaylı gösteren bir video hazırladık. Çok kolay bir yemek tarifi, inanamayacaksınız. 15-20 dakikada hazılanabilen ..

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

Muzlu Magnolia Tarifi 02:49

Muzlu Magnolia Tarifi

Muzlu tatlı sevenler için çok kolay bir tatlı tarifi videosu hazırladık. Muzlu magnolia tarifi. Özellikle yaz aylarında hafif ve lezzetli, pratik bir tatlı tarifi için güzel bir seçim olabilir...

PAMUK POĞAÇA TARIFI 09:56

PAMUK POĞAÇA TARIFI

Bu tariften 3 tepsi cikiyor PAMUK POĞAÇA TARIFI Malzemeler 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su 1 bucuk su bardagi siviyağ 1 tane yasmaya 1 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi toz seker 1 bucuk yemek kasigi tuz 4 t..

  • Kadınca tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi  Patlıcan Salata Yapımı 02:13

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Patlıcan Salata Yapımı

Bu tarifimizde sizlere et yemeklerinin yanında nefis bir tada sahip olan patlıcan salata tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu salata tarifi için hemen videomuzu izleyebilirsiniz. İlk olarka patlıcan salat..

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi 05:40

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Poğaça Tarifi 13:32

Poğaça Tarifi

Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Not : Bu ölçüden 3 tepsi çıkıyor 1 Tane yaş maya 2 Su bardağı süt 1 Su bardağı su 1 Su bardağı yoğurt 1 Su bardağı sıvıyağ 4 Tane yumurta (2 tanesini tüm hamura kırın diğer iki tanesinin be..

Pudingli Islak Kek Tarifi 06:34

Pudingli Islak Kek Tarifi

Pudingli Islak Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane Yumurta 1 Buçuk su bardağı şeker 1 Su bardağı süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 3 Yemek kaşığı kakao 2 Buçuk su bardağı un 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma t..

Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

Elmalı Kek Tarifi 07:32

Elmalı Kek Tarifi

Elmalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane yumurta 1 Su bardağı şeker (200 gr.) 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (margarinde olur) 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 1 Tatlı kaşığı tarçın 2 Su bardağı un(250gr) ..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi 04:56

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi ve Malzemeler : 125 gr. Oda ısısında tereyağı ya da margarin 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı nişasta 1 su bardağı pudra şekeri 2 tane yumurta (birini tüm kırın diğer ikinci yumurta..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Açma Tarifi 10:01

Açma Tarifi

Peynirli Açma Tarifi ve Malzemeler : Vereceğim ölçüden iki tepsi çıkıyor 1 tane yaş maya 3 su bardağı ilik süt 1 su bardağı sıvıyağ 3 yemek kaşığı seker 2 tatlı kaşığı tuz 2 tane yumurta birinin sarısı üstüne sürülecek 1..

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen 05:58

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen

Sütlü Ekmek (#milchbrötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 buçuk su bardağı ılık süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz (silme) 50 gr. yumuşak tereyağı Hazırlanışı : Unu yoğurma kabına ..

Gelin Pastası Tarifi 10:27

Gelin Pastası Tarifi

Gelin Pastası Tarifi ve Malzemeler : Keki için gerekenler 4 tane oda ısısında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 1 buçuk su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için yarım litre sü..

Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi 06:44

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Bülbül Yuvası Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta (biri hamura tam giriyor ikinci yumurtanın beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayıralım) 2 yemek kaşığı hindistancevizi (yoksa koymayın) 125 gr. oda ısısında yum..

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek 07:36

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek

Kuru meyveli kek tarifi Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un 1 tane portakalin ..

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta 09:32

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta

MUZLU RULO PASTA TARIFI MALZEMELER Ic kremasi icin gerekenler Yarim litre süt(2 su bardagi) 1 tane yumurta sarisi Yarim su bardagi seker 2 yk nisasta 2 yk un 1 paket vanilya 1 yk tereyagi Pandispanyasi icin gerekenler 5 ..

Schwarzwälder Kirschtorte Karaorman Pastasının Tarifi 11:41

Schwarzwälder Kirschtorte Karaorman Pastasının Tarifi

Karaorman pastasinin tarifi Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane yumurta 4 yk ilik su 2 cay bardagi seker 1 cay bardagi kakao 1su bardagindan 2 parmak eksik siviyag 1 su bardagindan 2 parmak eksik soda(minera..