#Kolay alt Üst böreği tarifi

Soğan Halkası Tarifi 05:58

Soğan Halkası Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy beyaz soğan, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı mısır unu, 1 su bardağı sade maden suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1,5 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ. Soğan Halkas..

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:34

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

isküvili tatlı tarifleri sevenler için nefis ve pratik bir pasta olan bisküvili rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Çok kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanabilen bisküvili rulo pasta tarifi 15-20 dakika da ..

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:53

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir kuru üzümlü kek tarifi videosu hazırladık. Yapım aşaması da oldukça kolay olan tarifimizi evinde herkes kolayca yapabilir. Kuru üzümlü kek nasıl yapılır ve malzemeleri neler..

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 03:33

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için cevizli ve kuru üzümlü kurabiye tarifi videosu hazırladık. Kurabiyemiz ağızda dağılan bir kıvama sahiptir ve içindeki ceviz, kuru üzümler ile inanılmaz bir lezzet oldu. Yapımı da oldukça ..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Nasıl Yapılır  Kurabiye Tarifleri 05:33

Elmalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Nasıl Yapılır Kurabiye Tarifleri

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır 05:03

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com 05:40

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

  • Kadınca tarafından
  • 1.392 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi 04:31

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi

Geniş bir tavaya üç yemek kaşığı kadar sıvı yağ katalım ve 600 700 gram kadar Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünün ilave edip suyunu çekene kadar tavuklarımızı kavuralım.1 tane kuru soğanımızı yemeklik doğrayıp tavuga ilave ..

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ 06:47

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vani..

  • Kadınca tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haşhaşlı Açma Tarifi 12:28

Haşhaşlı Açma Tarifi

Malzemeleri: 1 Tane yaş maya 3 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı sıvı yağ 2 Tane yumurta (beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayırın) 5 Yemek kaşığı dolusu şeker 2 Tatlı kaşığı tuz (silme) 1 Kg. artı 2 su bardağı u..

Kaşarlı Ekmek Tarifi 05:45

Kaşarlı Ekmek Tarifi

Malzemeleri: 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Paket kuru maya (yada yarım paket yaş maya) 1 Yemek kaşığı şeker 2 Yemek kaşığı sıvı yağ Yaklaşık 4-5 su bardağı un 1 Tatlı kaşığı tuz (not kullandığınız kaşar p..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi 10:34

Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeler: 4 Tane yumurta 1 Çay bardağı şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 Paket vanilya 1 Su bardağı un 1 Tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması İçin Gerekenler : Yarım litre süt 2 Yemek kaşığı nişasta (silme koyun) 2 Ye..

Lahmacun Tarifi 04:36

Lahmacun Tarifi

Malzemeler Kıymalı Harcı İçin Gerekenler : Yarım kilo kadar orta yağlı dana kıyması kullandım. 1 Tane kırmızı biber 1 Tane yeşil biber ve sarı biberden (paprika) 2 Tane orta boy kuru soğan 2-3 Diş sarımsak Maydanoz 1 Ta..

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..

İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi 06:03

İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi

Malzemeler 125 gr oda isisinda yumusamis tereyagi yada margarin 2 tane yumurta 2 yemek kasigi irmik 1 yemek kasigi seker 1 cay bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 tatli kasigi kabartmatozu Yaklasik 2 bucuk su bardagi un(lü..

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi 04:41

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kadayıf 200 gr. eritilmiş tereyağı 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz ya da fındık fıstık. Evde hangisi varsa onunla yapın. Şerbeti için gerekenler 2 buçuk su bardağı seker 2 buçuk su bardağı su İ..

Soğan Kebabı Tarifi 05:06

Soğan Kebabı Tarifi

Malzemeler : Yarım kilo orta yağlı kıyma Tuz karabiber toz biber Yeteri kadar çok büyük olmayan kuru soğan 3-4 yemek kaşığı nar ekşisi Yemeği pişirmek için su Hazırlanışı : Kıymaya tuz karabiber toz biber koyun yoğuru..

Kek Tarifi 06:01

Kek Tarifi

Malzemeler 5 tane yumurta 1 su bardagindan 2 parmak eksik seker(160gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 paket bademezmesi(marzipan)200gr 200 gr yumusak tereyagi 250 gr un(1 tam su bardagi dolusu ve arti ikinci su b..

Sebzeli Lazanya Tarifi 06:48

Sebzeli Lazanya Tarifi

Malzemeler Sebzeler icin istediginizi pisirin ben bugün evde olanlari kullanarak yaptim. 3 tane kabak 250 gr Mantar Yarim kilo Brokoli 1 2 tane havuc 1 tane kirmizi biber 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 3 yk siviyag Bah..

Açma Tarifi 08:09

Açma Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 tane yas maya 1 tatli kasigi dolusu tuz 3 tatli kasigi seker 2 tane yumurta(sarisini üzerine sürmek icin ayirin.beyazinida hamura katalim) Yakl..

Kurabiye Tarifi 05:28

Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 paket (250gr) yumusak tereyagi yada margarin 1 tane yumurta 1 cay bardagi pudra sekeri Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi yogurt 1 paket vanilya 1 tatli kasigi kabartmatozu Yaklasik 3 bucuk 4 su ba..

Yaşpasta Tarifi 10:01

Yaşpasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 paket vanilya Yarim paket kabartmatozu 1 su bardagindan iki parmak eksik seker(150gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(120gr) 2 yemek kasigi kak..

Poğaça Tarifi Yumuşacık Mayalı Kıymalı Poğaça 07:15

Poğaça Tarifi Yumuşacık Mayalı Kıymalı Poğaça

Malzemeler 2 su bardagi ilik su 1 su bardagi siviyag 1 tane yas maya 2 tane yumurta(beyazi hamura sarisini üstüne sürmek icin ayiriyoruz) 1 yemek kasigi tuz 3 yemek kasigi seker Yaklasik 8 bucuk su bardagi un Kiymali har..

Peynirli Çörek Tarifi 10:03

Peynirli Çörek Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yogurt 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz(silme) 1 tane yas maya 1 paket kabartmatozu 1 kilo undan 1 su bardagini cekin digerlerini kullan..

Tahinli Kurabiye Tarifi 03:59

Tahinli Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 bucuk su bardagi pudra sekeri 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi tahin 1 tatli kasigi kabartmatozu Yaklasik 5 su bardagi un süslemek icin 1 su bardagi kadar ceviz Hazirlanisi Yogurma kabinin icerisine yagi ..

Kek Tarifi 06:04

Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 bucuk su bardagi seker 1 bucuk su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 cay bardagi kakao 2 bucuk su bardagi un Üstündeki sosu icin gerekenler 1 su bardagi s..

Kruvasan Tarifi 08:03

Kruvasan Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 cay bardagi siviyag 1 tane yumurta 1 paket yasmaya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 bucuk su bardagi u..

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek 10:05

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek

Hazirlanisi ilk önce kekimizin Karameli icin yarim su bardagindan bir parmak fazla sekeri tavaya alalim. orta ateste sekerimizin karamel olmasini sagliyalim.Pisirecegimiz kek kalibini suyla islatin kesinlikle yaglamiyor..

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi 05:16

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta Bir cimdik tuz 1 bucuk su bardagi seker 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi eritilmis tereyagi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardagi un 2 su b..

Cevizli Tuzlu Kurabiye Tarifi 06:10

Cevizli Tuzlu Kurabiye Tarifi

Malzemeler : 250 gr oda ısısında yumuşak tereyağı (ya da margarin) 2 tane yumurta (birini tüm hamura kıralım diğerinin sarısı hamura beyazı dışına kullanıyoruz) 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 çay kaşığı mahlep (olmasa da olur..