#Kolay erişebilir

Tayland Pazarında Yaşlı Kadınların Kavgası 00:59

Tayland Pazarında Yaşlı Kadınların Kavgası

Tayland Pazarında Yaşlı Kadınların Kavgası Tayland pazarında birbirine saç saça baş başa giren yaşlı kadınları ayırmak hiç de kolay olmamış...

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangisi Farklı  Gözlerinin Keskinliğini Kanıtla 10:11

Hangisi Farklı Gözlerinin Keskinliğini Kanıtla

Bu videomuzda size bazı görseller gösteriyoruz ve farklı olanı bulmanızı istiyoruz. Bazıları kolay, bazıları ise epey zor. Bakalım gözleriniz ne kadar keskin?..

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Boyutlu Merdiven Çizimi 02:10

3 Boyutlu Merdiven Çizimi

Kağıt ve kalemle kolay çizilen 3 boyutlu merdiven resmi. İyi seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 2.416 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Anne Sıçanın Kertenkeleyle Nefes Kesen Düellosu 01:37

Anne Sıçanın Kertenkeleyle Nefes Kesen Düellosu

Dev kertenkele, kolay bir öğün olarak gördüğü yavru sıçanın yuvasına yaklaşınca annenin büyük direnişiyle karşılaşıyor. Israrcı kertenkele ikinci gelişinde anne sıçanı mağlup ederek yavruyu mideye indiriyor. Nefes kesen ..

  • JET TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Parmağına Dolanıp Yutmaya Çalışan Yılan 03:20

Parmağına Dolanıp Yutmaya Çalışan Yılan

Evcil piton yılanın pekte evcil olamayan sahibinin annesinin parmağını yemeye çalışıyor vede kolay olay bırakmayıp kadının parmağını da yaralıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Neden Kötü Yorum Yaparız 03:55

Neden Kötü Yorum Yaparız

Bilgisayarı açınca ya da o telefonu eline alınca ekranın karşısında sadece sen yoksun. Arkanda bi’ de kocaman önyargı duruyor. işte o yüzden yapıyorsun o kötü yorumları. O arkandakinden kurtulmazsan iyiyi güzeli hayatta ..

Sinan Akçıl'dan Olay Yaratacak Hadise İtirafı Seviyorum 02:36

Sinan Akçıl'dan Olay Yaratacak Hadise İtirafı Seviyorum

Gezegen Mehmet’in düğün eğlencesine katılan Sinan Akçıl, magazin gündemine bomba gibi düşen Otilia ile ayrılık haberleri hakkında konuştu. Akçıl, yaptığı açıklamasında ayrıldıklarını ifade etti. Bir süredir şarkıcı sevgi..

  • BETA tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadrazam Lokumu 02:18

Sadrazam Lokumu

Sadrazam Lokumu Tarifi İçin Malzemeler 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu 1 su bardağından 2 kaşık kadar fazla un Krema için: 2.5 su bardağı süt 1 paket vanilya 4 kaşık un yarım su bardağı şeker Hindi..

Leopar Kek Tarifi 03:31

Leopar Kek Tarifi

Leopar Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Kek hamuru için 3 adet yumurta ve 1 su barda..

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman

Bir siber saldırı sonucu Britanya’daki tüm aktif gizli ajanların kimlikleri ortaya çıkmıştır. Gizli servisin baş hacker’ı bir an önce bulması gerekir. Fakat hiçbir gelişme katedilemeyince gizli servis çareyi bir süre önc..

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle 1:26:54

İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle

Konusu: Çocukluklarından bu yana Mahmutpaşa Pasajı'nda çalışmakta olan Altan ve Şükrü artık çıraklığı bırakıp kendi işlerini yapmanın zamanı geldiğine karar verirler. Bu piyasadaki tanınmış tefecilerden biri olan Fadıl'd..

Baklava Yufkasından Şöbiyet Tarifi 06:55

Baklava Yufkasından Şöbiyet Tarifi

En kolay Şöbiyet Baklavası Tarifi için Malzemeler: İrmik Kaymağı için 2 su bardağı süt 3 yemek kaşığı dolusu irmik 1 paket baklava yufkası yaklaşık 125gr. tereyağı 1 ufak çay bardağı sıvıyağ 1 büyük kase hafifi iri çeki..

 Enginar Salatası Tarifi 06:16

Enginar Salatası Tarifi

Enginarlı tarif istekleri artınca çok sevdiklerimden birini seçtim. Hem yapması kolay olduğu hem de her şeyin yanına yakıştığı için son günlerdeki favorim bu salata. Etin yanına da yakışıyor, makarnanın yanına da. Tek ba..

Havuz Başındaki Son Şezlong 01:19

Havuz Başındaki Son Şezlong

Şezlongları en kolay nasıl kapılır izliyoruz efenim . İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Teknolojinin Son Sürprizi 3D Holografik Projeksiyon Çubuğu 02:05

Teknolojinin Son Sürprizi 3D Holografik Projeksiyon Çubuğu

Görüntülerdeki 3D holografik teknolojisinin tanıtımı somut bir şey gibi görünebilir. Bu ürünün en önemli etkileyici noktası sunum işlemlerinde kullanılabilir olması. Çubuğun gövdesine bağlanan LED ampul, 360 derece dönen..

  • JET TV tarafından
  • 533 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Fenerbahçe 86-82 Barcelona THY Avrupa Ligi Maç Özeti 03:47

Fenerbahçe 86-82 Barcelona THY Avrupa Ligi Maç Özeti

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi'nin 20. haftasında konuk ettiği Barcelona'yı 86-82 mağlup etti. Bu sonuçla temsilcimiz ligde 14. galibiyetini aldı. Barcelona Lassa ise 13. kez sahadan mağlup ayrıldı. Karşılaşmaya Hanga..

  • OFSAYT tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fifa 18 Ultimate Team İngi̇ltere Premi̇er Li̇gi̇ Bri̇ghton Takimi Kadro Kurma Görevleri̇ 02:28

Fifa 18 Ultimate Team İngi̇ltere Premi̇er Li̇gi̇ Bri̇ghton Takimi Kad

FIFA 18 ULTIMATE TEAM İNGİLTERE PREMİER LİGİ BRİGHTON TAKIMI KADRO KURMA GÖREVLERİ TAMAMLAYIP ÖDÜL OYUNCU KEVİN DE BRUYNE KAZANICAZ KOLAY KADRO KURUN KONSOL KULÜBÜ KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ İYİ SEYİRLER DİLERİZ..

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser

Laboratuvarda yapılan bir deney hiç beklenmedik sonuçlar doğurur. Deney sonucu Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır. Şakir’in ne yapıp edip dünyayı kurtarması gerekir. Ailesi ile ke..

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

Beşiktaş Sompo Japan 95 - 79 Telekom Baskets Basketbol Maç Özeti 02:51

Beşiktaş Sompo Japan 95 - 79 Telekom Baskets Basketbol Maç Özeti

Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu 13. hafta mücadelesinde lider Beşiktaş Sompo Japan, Almanya'nın Telekom Baskets takımını 95-79 yendi. Bu sonuçla, siyah-beyazlılar gruptaki 10. galibiyetini alırken, Telekom Bask..

  • OFSAYT tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 29. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Siyah Beyaz Aşk 29. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 29. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı, Ferhat'ı bırakıp gidemiyor; müjdeli haberi veriyor! Aslı ve Ferhat ayrılmaları yönünde yeniden kesin karar alsalar da bu söylenildiği kadar kolay olmayacaktır. Hem A..

Yoğurt Tarifi Yoğurt Mayalama 03:07

Yoğurt Tarifi Yoğurt Mayalama

İşte evde kolay, güveç kaplarda ve fırında yoğurt tarifim için malzemeler: 2 litre süt 1 yemek kaşığı doluca katı yerinden yoğurt 6-7 adet toprak güveç kap (yoksa kase de olur) 1 litrelik cam kavanoz..

Sebile Ölmez - Kör Düğüm Saç Örgüsü 02:50

Sebile Ölmez - Kör Düğüm Saç Örgüsü

Okul sezonu için istekleriniz doğrultusunda ısı kullanmadan hem orta boy hem uzun boy saçlar için kolay ama değişik bir örgü modeli paylaşmak istesim. Umarım kolayca saçınızda deneyebilirsiniz...

Ölüm Korkusu İçin Hangi Aşamada Profesyonel Destek Almak Gerekir 01:00

Ölüm Korkusu İçin Hangi Aşamada Profesyonel Destek Almak Gerekir

Kişi ölüm korkusu veya ölüm düşüncesi sebebiyle gerginlik ve huzursuzluk hissediyorsa, fiziksel bir sorunu olup olmadığı ile ilgili kendini çok fazla gözlemliyorsa, bununla ilgili tetikte yaşıyorsa mutlaka bir uzmandan d..

  • NABIZ tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patatesli Börek Tarifi 08:44

Patatesli Börek Tarifi

Kolay el açması patatesli börek tarifi Malzemeler 1 kilo un 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık süt 1 buçuk su bardağı ılık su yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya (isteyenler yarım ..

Fırında Kabak Tatlısı 01:06

Fırında Kabak Tatlısı

Fırında Kolay Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 kg kabak 1, 5 su bardağı şeker Üzeri için Tahin Ceviz Kabak tatlısının üzerini dilediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Hazırlanışı; 1.Uygun bir fırın kabına dilimled..

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da 03:55

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da

Donizetti'nin Aşk İksiri Viyana Devlet Operası'nda sahneleniyor Donizetti'nin Aşk İksiri adlı eseri isteksizce operaya uyarladığı söylenir. Benjamin Bernheim'ın başrolünde Viyana Devlet Operası'nda gösterime giren eserd..