#Kolay kandil simidi tarifi susamlı yumurtalı Çörek otlu

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:04

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Nefis tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz. Karamelli irmik tatlısı videosu hazırladık sizler için. Az malzeme ile nefis kıvamda ve tadta bir tatlı tarifi. İrmik tatlısının üzerinde karamel sos ile tadına tad katmış ol..

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi

MERCİMEK ÇORBASI TARİFİ MALZEMELER 2 Su bardağı kırmızı mercimek 1 adet orta boy soğan 1 yemek kaşığı un 4-5 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz ÇITIR EKMEK İÇİN Bayat ekmek 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaş..

Güllaç Tarifi 04:46

Güllaç Tarifi

Malzemeler: 300 g güllaç yaprağı, 2 lt süt, 2 su bardağı şeker, 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, 1/2 su bardağı iri çekilmiş kabuksuz badem, 2 yemek kaşığı gül suyu, 1 çay kaşığı vanilya, Üzerini süslemek için antep fı..

Nutella'lı Ekler Tarifi 06:47

Nutella'lı Ekler Tarifi

Ev yapımı enfes bir ekler ve üzerinde Nutella süslemesiyle bu tarifi çok seveceksiniz.. Vanilyalı pasta kreması ile Nutella uyumu gerçekten nefis bir tat oluşturuyor.. Ekler Tarifi İçin Malzemeler: Ekler Şu Hamuru:(bard..

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri 02:41

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri denince Türk mutfağında en lezzetli ve geleneksel yemeklerimizden olan karnıyarık tarifi videosu hazırladık sizler için. Fırında karnıyarık nasıl yapılır ve malzemeleri tam ölçülü nedir tüm detayları aşam..

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor 03:51

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alınırım seni tam üzerime alınırım Darılırsam anca kendime darılırım Dayanamam diye bir şey yok dayanırım Gerekiyorsa yalancının birine sarılırım Git hadi sen..

Ispanaklı Pasta Tarifi 08:38

Ispanaklı Pasta Tarifi

En Kolay ve Pratik Lezzetli zamanlar için sayfamızı takip ediniz ve videolardan ilk siz haberdar olunuz. Hepinize afiyet olsun..

  • Kadınca tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Dakikada Pizza Tarifi ( Bazlamadan Enfes Pizza) 02:03

3 Dakikada Pizza Tarifi ( Bazlamadan Enfes Pizza)

Pizza yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı :)..

  • Kadınca tarafından
  • 1.539 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Etsiz Cig Köfte Tarifi 08:10

Etsiz Cig Köfte Tarifi

İçinde et olmayan ama çiğ köfte tadında bir lezzet arıyorsanız aradığınız lezzet;etsiz çiğ köfte...

  • Kadınca tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sandviç Dondurma Tarifi - Kendin Yap 00:36

Sandviç Dondurma Tarifi - Kendin Yap

Yaz aylarında konuklarınıza nefis bir sandviç dondurma hazırlamak ister misiniz? Yapması çok kolay olan bu tarif için ihtiyacınız olan dondurma ve bisküvi. Hem kalorisi düşük hem de yemesi keyifli sandviç dondurma ile ..

  • Kadınca tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milföylü Tepsi Böreği Tarifi ( Çıtır çıtır nefiss bir börek ) 05:02

Milföylü Tepsi Böreği Tarifi ( Çıtır çıtır nefiss bir börek )

Milföylü Tepsi Böreği Tarifi ( Çıtır çıtır nefiss bir börek ) En pratik ve lezzetli börek tariflerinden birisi.Çay sofralarınızın vazgeçilmezi olacak bir tarif...

  • Kadınca tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pismeyen Pasta Tarifi 10:05

Pismeyen Pasta Tarifi

Pişmeyen Pasta Tarifi İçin Malzemeler; Tabanı için; 200g yulaflı bisküvi 50g eritilmis tereyağı Kremasi için; 5 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik 1 su bardağı hindistan cevizi Uzerine meyveli sos iç..

Trileçe Tarifi 06:52

Trileçe Tarifi

Merhaba hanımlar, beyler bu videomuzda sizlere en kolay en pratik şekilde nasıl trileçe yapılır onları göstermeye çalıştık. İyi seyirler dilerim...

 Enginar Salatası Tarifi 06:16

Enginar Salatası Tarifi

Enginarlı tarif istekleri artınca çok sevdiklerimden birini seçtim. Hem yapması kolay olduğu hem de her şeyin yanına yakıştığı için son günlerdeki favorim bu salata. Etin yanına da yakışıyor, makarnanın yanına da. Tek ba..

Yoğurt Tarifi Yoğurt Mayalama 03:07

Yoğurt Tarifi Yoğurt Mayalama

İşte evde kolay, güveç kaplarda ve fırında yoğurt tarifim için malzemeler: 2 litre süt 1 yemek kaşığı doluca katı yerinden yoğurt 6-7 adet toprak güveç kap (yoksa kase de olur) 1 litrelik cam kavanoz..

Beşamel Sos Tarifi 01:19

Beşamel Sos Tarifi

Bu videomuz da yapımı çok kolay fakat çok leziz bir sos olan beşamel sos tarifini sizler için paylaştık...

 Efsane Lezzetli  Kumlu Pasta Tarifi 08:16

Efsane Lezzetli Kumlu Pasta Tarifi

Yaptığım enn nefis tariflerden bir tanesi,yapılışı kolay ve çok bereketli,üstelik de çook nefis. Kime hazırlasam tarifini istedi ve deneyenler çok memnun kaldı.Mutlaka deneyin arkadaşlar. :)..

Kahvaltılık Çıtır Patates Tost Tarifi 04:47

Kahvaltılık Çıtır Patates Tost Tarifi

Yapılışı kolay ve oldukça lezzetli bir tarif. Tatil kahvaltıları için şahane bir alternatif...

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi 03:20

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi

Bu videoda Kayseri tepsi mantısı nasıl yapılır? izleyebilirsiniz. Yöresel tarifleri sevenlerin, farklı mantı tariflerini merak edenlerin, yöresel tepsi mantısı tarifi arayanların bu videoyu izlemesini tavsiye ederim. Tep..

İrmik Helvası Tarifi 14:07

İrmik Helvası Tarifi

3 su bardağı irmik- 600 gr 2 su bardağı şeker- 510 gr 200 gr tereyağı 2 avuç çam fıstığı- 90 gr 2,5 su bardağı su- 650 gr 2,5 su bardağı süt- 725 gr 3 tane karanfil- 1 gr 1 çay kaşığı tarçın- 3 gr 1 tutam tuz Geniş tab..

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi 12:56

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 1 paket krema200 gr(schlagsahne) 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 1 paket yas maya(kuru maya kullanmak isterseniz iki yemek kasigi kullanin.) 3 ye..

İçli Köfte Tarifi 16:35

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 ..

 Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi 17:55

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi

Hamuru için, 3 küçük bardak un 1,5 küçük bardak su 1 tatlı kaşığı şeker 1 çorba kaşığı maya 1 çay kaşığı tuz Sosu için, 1 bardak domates püresi 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 dilim rozbif..

Şerit Poğaça Tarifi 11:38

Şerit Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya Yarim cay bardagi seker 2 tatli kasigi tuz 4 tane yumurta(2 tanesi tüm olarak hamura giriyor diger ikisinin sarisi üstüne..

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi 08:20

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi

2 ekmeklik hamur 1 boğum dil peyniri 80 gr bitter çikolata 80 gr krema- yarım paketten biraz az Ay çiçek yağı Fırından 2 ekmeklik hamur alın. Elinizi yağlayıp hamurdan iri ceviz boyutunda parçalar kopartın. Çok fazla b..

Kızarmış Patates Salatası Tarifi 01:38

Kızarmış Patates Salatası Tarifi

Malzemeler; 6-7 tane orta boy patates 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz Tuz, pul biber Kızartmak için sıvı yağ Hazırlanışı; 1.6-7 adet orta boy patatesi ince ince dilimleyere..

Güllaç Sarma Tarifi 02:23

Güllaç Sarma Tarifi

1.1 lt süt ve 1,5 su bardağı şeker tencereye alınarak şekerler eriyinceye kadar ısıtılır. 2.Derince bir tepsiye 1-2 kepçe süt alınır, ikiye kesilmiş güllaçlardan bir parça alınarak tepsiye yerleştirilir. 3.üzerine süt d..

 İmam Sarığı Tarifi 09:31

İmam Sarığı Tarifi

Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi toz seker 1 su bardagi dolusu un 1 cay bardagi süt 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao(kekin sade olmasini istemiyorsaniz kakao yerine un ..

Tiramisu Tart Tarifi 04:57

Tiramisu Tart Tarifi

Gelelim tarifimizin malzemelerine; Keki için - 2 yumurta - 1 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı süt - 1 çay bardağı sıvı yağ - 1 kabartma tozu - 1 vanilin - 2 yemek kaşığı kakao - 2 çay bardağı un Keki ıslatmak için; ..

Ispanaklı Börek Tarifi 05:20

Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı börek için malzemeler: 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı su 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu yaklaşık 5 su bardağı un (değişebilir azar azar ekleyin) katları için 100gr. kadar tereyağı 4-5 yemek k..