#Kolay meyveli pasta tarifi

 Köstebek Pasta Tarifi 10:02

Köstebek Pasta Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı..

Fantalı Pasta Tarifi 10:02

Fantalı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekecekler su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı misir nişastasi 1 su bardağı un 1 kahve fincanı 150 ml sıvıyağ 1 kahve fincanı 150 ml ..

Fındıklı Pasta Tarifi 10:30

Fındıklı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekenler : 3 tane yumurta Bir cimdik tuz 2 yemek kaşığı su 1 paket vanilya 1 cay bardağı seker(100gr) 1 su bardağı fındık ya da badem tozu(100gr) 1 su bardağından bir parmak eksik un(1..

Balkabaklı Pasta Tarifi 01:08

Balkabaklı Pasta Tarifi

Malzemeler; Kabak tatlısı için; 1 kg kabak 1 su bardağı şeker Muhallebisi İçin; 1 lt süt 5 yemek kaşığı un 1 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı tereyağ 1 paket vanilya Tabanı için 2 paket burçak bisküvi 2 yemek ka..

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi 12:56

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi

Pastamızın pandispanyası için gerekecek malzemeler 5 tane oda ısısında yumurta (Eğer yumurtalarınız büyükse dört tane de kullanabilirsiniz) bir çimdik tuz 1 paket kabartma tozu 2 yemek kasigi siviyag 1 çay bardağı mi..

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi 06:07

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi

malzemeler 4 su bardağı süt 1 paket krema( Eğer krema kullanmak istemiyorsanız süt oranını 5 su bardağı yapabilirsiniz) 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı kakao 5 yemek kaşığı şeker 2 yemek kasigi nisasta 1 yemek kaşı..

Erikli Pudingli Pasta Tarifi 07:48

Erikli Pudingli Pasta Tarifi

Malzemeler hamuru icin 250 gr. Un(2 su bardagi undan bir parmak eksik olsun) 1 paket kuru maya 30 gr. Seker(2 yemek kasigi silme) 40 gr. yumusak Tereyagi(1 yemek kasigi dolusu) 1 tane oda isisinda yumurta 100 ml ilik süt..

Pişmeyen Pasta Tarifi 01:48

Pişmeyen Pasta Tarifi

Malzemeler; Tabanı için; 2 paket yulaflı bisküvi 3 yemek kaşığı tereyağı Arası için; 5 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik 1 su bardağı hindistan cevizi Üstü için; 2 paket sütlü çikolata 1 paket bitte..

Köstebek Pasta Tarifi 03:03

Köstebek Pasta Tarifi

malzemeleri: 3 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 su bardağı un 2 yemek kaşığı kakao 1 kabartma tozu 1 vanilya Krema için: 1 poşet krem şanti 1 paket toz krema 2,5 su bardağı soğuk süt 1..

Yalancı Doyuran Pasta Tarifi 01:41

Yalancı Doyuran Pasta Tarifi

Malzemeler 1, 5 paket petibör bisküvi 1 çay bardağı pudra şekeri 25 gram kakao 1 paket vanilya 1 çay bardağı süt 1 yemek kaşığı tereyağı(eritilmiş) Üzeri için: 80 gram bitter çikolata Hindistan cevizi, toz fıstık, gra..

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi 14:38

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Pratik Ekler Pasta Tarifi 02:05

Pratik Ekler Pasta Tarifi

Malzemeler 1 paket kedidili bisküvi (24 adet) 1 paket muzlu puding (125 gr) + 2 su bardağı süt 1 paket çikolatalı sos (128 gr) + 2 su bardağı süt 1 su bardağı süt Hazırlanışı; 1.Kedi dili bisküvileri sıra ile süte batı..

Çilekli Rulo Pasta Tarifi 09:03

Çilekli Rulo Pasta Tarifi

5 tane Yumurta 1 Su Bardagi Seker 1 Su Bardagi Un 1 Tatli Kasigig dolusu Kabartmatozu 1 tane de Vanillia Ic Kremasi icin 1 tane Krema (Schlagsahne) 1 paket Maskarpone Icine Koymak icin istediginiz bir Meyve ben Cilek ..

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice) 10:11

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice)

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı un (tepeleme) 2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme) 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için şerbet hazırlayalım. 3 yemek kaşığı şekeri 1 ..

Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:32

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

4 adet yumurtanın beyazını bir kaba alıyoruz. Göz kararı şekerimizin yarısını ilave ediyoruz ve yumurtanın beyazı kaseyi yan çevirince akmayacak bir hal almasını sağlıyoruz. Daha sonra farklı bir kaba yumurtaların sarıla..

Pratik Pasta Tarifi 01:00

Pratik Pasta Tarifi

Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaş Pasta Tarifi 15:56

Yaş Pasta Tarifi

Yaş Pasta Tarifi ..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Kolay İmam Sarığı Tarifi 01:49

Kolay İmam Sarığı Tarifi

Gün sofralarınıza,akşam çay saatlerinde çayın ve kahvenin yanında pasta yemek istiyorsunuz ve vaktiniz mi yok? İşte sizler için hem pasta hemde çok kolay.Malzemelerinin azlığı, sürenin kısalığı ile vazgeçemeyeceğiniz, de..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Kolay Tiramisu Tarifi 17:01

Kolay Tiramisu Tarifi

Kolay Tiramisu Tarifi ve Malzemeleri: 1 adet Hazır Pasta Tabanı 1 paket Labne 2 yemek kaşığı Nescafe 2 yemek kaşığı Şeker 3 yemek kaşığı Un 2, su Süt 3 yemek kaşığı Şeker 1 adet Yumurta 1 yemek kaşığı Kakao..

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 01:58

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kategorimize nefis bir kurabiye tarifi daha ilave ettik. Tahinli kurabiye tarifi videosu ile evde kolay ve hızlı bir kurabiye yapabilirsiniz. Lezzeti yerinde ve ağızda dağılan nefis tahinli kurabiye ay..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi  Basit Kurabiye Nasıl Yapılır 02:07

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi Basit Kurabiye Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere gayet kolay şekilde leziz fındıklı kurabiye nasıl yapılır detaylı olarak analtacağız. İsterseniz bu leziz kurabiyeleri farklı şekiller vererek sevdikleriniz için hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz. ..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Bu videomuzda sizlere nefis bir et yemeği olan tas kebabı tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifi için pekte bir ön hazırlık yapmanıza gerek yok. Bildiğiniz gibi kanalımızda sizlerle daha önce p..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce