#Kolay Şekerpare tarifi

Deveye Zulüm Olan Şişman Adam 00:19

Deveye Zulüm Olan Şişman Adam

Deveye binmek isteyen adam biraz kilolu olunca deve için adamı kaldırmak hiçte kolay olmamış. Deve adamı bir türlü kaldıramamış...

  • PengoTV tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 2 yıl önce
MEF - Yoksun Hikayemde 02:30

MEF - Yoksun Hikayemde

Yoksun Hikayemde şarkı sözleri ile Geliyorsun arada aklıma sana bunlar son sözlerim olsun Kolay değil biliyorum ama umarım zamanla unutursun Sarıyor içimi bu dertler bırakın dolsun bu gece kadehler Sür kaptan gidelim b..

Denizde yogaya ilgi büyük 01:05

Denizde yogaya ilgi büyük

SUP (SAP) YOGA.. DAHA ANLAŞILIR ADIYLA,, DENİZDE YOGA... SON ZAMANLARDA REVAÇTA... AMA HEM YOGA HAREKETLERİNİ YAPIP, HEM DE DALGALARLA MÜCADELE ETMEK PEK KOLAY DEĞİL.....

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow 1:53:29

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow

Özet ve Detaylar : Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve d..

  • Film İzle tarafından
  • 12.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı 1:44:51

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı

Sezen Aksu'nun en popüler, en çok dinlenen, en duygusal yirmi iki şarkısı. 00:00 - Vay Yine mi Keder 04:00 - Adı Bende Saklı 07:45 - Ben Sende Tutuklu Kaldım 12:13 - El Gibi 16:33 - Farkındayım 21:36 - Geri dön 26:00 - ..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.665 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de  Kayıtsız Üsttekine İtaat Var 01:11

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de Kayıtsız Üsttekine İtaat Var

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın- Kayıtsız Üsttekine İtaat Var Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın, FETÖ'nün nasıl algı operasyonu yaptığını anlattı. Aydın, FETÖ'de kayıtsız şartsız üsttekine itaat var. Çünkü beyinde bu şekilde alg..

Trump'ın Korku Dolu Anları 01:15

Trump'ın Korku Dolu Anları

Trump'ın Korku Dolu Anları ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Nevada eyaletindeki seçim mitinginde gizli servis ajanları tarafından güvenlik gerekçesiyle kürsüden uzaklaştırıldı. Nevada eyaletinin ..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Salih Yılmaz-Gözlerinden Geçilmez 03:16

Salih Yılmaz-Gözlerinden Geçilmez

Salih Yılmaz - Gözlerinden Geçilmez Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ben Sana Demedim mi Zordur Bu Ayrılıklar Bitmiyor Geceleri Yalanız Uyumaklar Oy oy oy oy Sevduğum Sen Nerdesin Ben Nerde Her derde..

  • BLACKSEA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alman Bild'in Analizi_ 03:19

Alman Bild'in Analizi_ "Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın"

Alman Bild'in Analizi_ Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın Steinmeier'ın Dışişleri Bakanı Mevlit Çavuşoğlu ile görüşmesini, Çok kolay bir görüşme olmadı diye yorumlamasını aktaran Bild, soğukluğun Steinmeier'in hava lima..

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Aman 04:32

Mustafa Ceceli - Aman

Senden öncesi var elbette Sonrası da olur muhtemelen hayat bu bilinmez Hadi gel bak içime uçurumdan daha derin Öyle bir iz ki bıraktığın kolay silinmez Özlemim gökyüzü kadar uçsuz bucaksız Özlemim tuzdan çok toprak..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı 04:05

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı

Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Çok değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı Öyle bir kırıldı ki yüreğim onarılmıyor Kaldı ki yaşanmışı sileli kalp affet..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Özgün - Dur Gitme (Official Video) 04:40

Özgün - Dur Gitme (Official Video)

Dur gitme biraz yaklaş yamacıma Lütfen dinle Haksızlık etme, pişmanlık yerine can veriyorum Kıskandım, evet hatta bir deliden biraz hallice Üzdüysem seni, affet saf yüreğim fark edemedi Kolay gelir hep ayrılık İlk ..

Müslüm Gürses - Tanri istemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanri istemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm ) 01:56

Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm )

Saç Ayda Kaç Cm Uzar? İnsan saçı ayda ortalama 1.25 cm uzar ve saçın her bölgesi için uzama miktarı aynıdır. Beslenme, genel sağlık koşulları, ilaç kullanımı, yaş, saç bakımı ve çevresel faktörler bu uzama süresi ve mik..

  • Kadınca tarafından
  • 1.771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler 02:20

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler Bu videoda saç kırıkları hakkında bilmeniz gerekenleri derledik. Saç kırıklarının dört ana nedeni var. 1) Boya, perma gibi kimyasal işlemlerin sık tekrarlanması. 2) Saç kuru..

  • Kadınca tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce