#Kolera varsa yoksa müzik dinle

Günay İbrahimli - Ürəyimin Qatili  (5də5) Dinle 04:23

Günay İbrahimli - Ürəyimin Qatili (5də5) Dinle

“Xəzər” Televiziyasının reytinqləri üstələyən daha bir veriliş “5-də 5” şou-proqramdır. Daha fərqli və maraqlı olmağı bacaran verilişin aparıcısı Zaur Kamaldır. Proqramda məşhur ifaçıların ifasında zövqlü musiqinin, canl..

  • ANKA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle 04:23

Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle

sadri babanın filmde söylediği muhteşem şarkının sözleri şöyledir: semtimizin bir tanesiydi müjgan. saçları sırtına kadar sırma sırma dökülür elleri ufacık, gözleri dört defa lacivertti. ve de her ne hikmetse o da bana..

  • Tv Series tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle 00:18

Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle

pratik..

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk 06:00

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk

Ahmet Selçuk İlkan: Bugün de bir ses yok haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Bir zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum çoktan bu kalp unutsa Bak, b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek 02:53

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek

Kalmışım kendi kendime ben harabe Aklım başıma geldi bir daha tövbe En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm Sana rezil olmak inan bitirdi beni Görmezlikten gelince çok üzdün beni Yabancı bir kadın hissettim kendimi Sanki o..

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik 03:36

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik

Tuşlu Çalgılar: Mustafa Nuri Haybat, Çağrı Telkıvıran Elektro Gitar: Gökay Semercioğlu Bas Gitar: Orhan Deniz Akustik Gitar: Doğukan Aydın Davul: Nedim Ruacan Perküsyon: Abbas Karacan Trompet: Tolga Bilgin Trombon: Bulut..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Ödül - Madam 03:34

Ödül - Madam

Korkularına sığınıp,hayattan kaçıyorsun. Kendine aldanıp,büyük lokma yutuyorsun. Hiç değişmezsin,kıymet ne bilmezsin, İşine gelmeyince,hemen çekip gidersin. Adam mısın söyle yoksa madam mı? Tüm söylediklerin yalan dolan..

Demet Akalın & Işın Karaca & Cansu Kurtçu & Deniz Seki - Alâ 03:31

Demet Akalın & Işın Karaca & Cansu Kurtçu & Deniz Seki - Alâ

Söz & Müzik: Cansu Kurtcu Düzenleme: Alper Atakan & Fettah Can Yönetmen: Metin Arolat Alâ şarkı sözleri ile Kaptırdık gidiyoruz gönül terkisinde Yediler ömrümüzü doymadılar be anam Utanmadı da bizi yalnıza koyanlar ..

Baturalp – Ufak ve Uzak 04:10

Baturalp – Ufak ve Uzak

Ellerim sana bağımlı gittin, bir daha da tutmadı Gözlerimin de kalmadı hayrı Kendimi terk ettim geriye de dönmedim Yıkıldı köprülerim sana uzanan Sen mi beni görmezsin yoksa ben mi çok ufak Ben mi çok ufak? Sen mi beni ..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Çelik - Selam Söyle 03:43

Çelik - Selam Söyle

Sevgimden usanmış mı o kıza selam söyle Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Sözümü unutmuş mu hani çok seviyordu Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Elimi sallasam ellisi Biri gider gelir birisi Ne sanmış bu kız kendini..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları 01:16

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları

Vakit, CHP'nin belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki İstanbul'u gözler önüne serdi. İşte CHP'li belediyelerin İstanbullulara yaşattığı unutulmaz kareler.... 1994'ten önce CHP'li Nurettin Sözen'in İstanbul Büyükşehir B..

Bülent Ersoy - Dost Bildiklerim 05:46

Bülent Ersoy - Dost Bildiklerim

Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere düştüysem Bırakıp da gitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere..

Yalın - Sabır Taşı 03:13

Yalın - Sabır Taşı

Yalın Sabır Taşı Şarkı Sözleri Bi başlasam anlatmaya yol olur buradan uzaya Ne sevdim ne sevdim ne sevdim seni ben Bi çağırsan olmaz mı ya uçulur buradan yurduna Ne sevdim ne sevdim ne sevdim seni ben Sabır taşı mıyı..

Emre  - Dili Yok ki Gönlümün 03:00

Emre - Dili Yok ki Gönlümün

Sancak: Düştün öyle gözlerimden yaş misali bak tutamadım. Bana öyle bakma yeniden. Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben. Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz? Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de ..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım 04:36

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım

yüreğinde isyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma gizli bir rüyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma kendinle kavgan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma imkansız bir sevdan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma ateşe ba..

Zeynep Alasya – Öyle Gariptir Ki Hayat 02:34

Zeynep Alasya – Öyle Gariptir Ki Hayat

Öyle gariptir ki hayat Ne olacağını bilemezsin Bazen yokuş bazen uçurum Gideceğin yeri seçemezsin Küçücük bir kum tanesisin Kendini önemli hissetsen de Çok güçlü gibi gözüksen bile Gözyaşlarını silemezsin Hayat çok mer..

Ersay Üner - Selam 05:10

Ersay Üner - Selam

Selam şarkı sözleri ile Selam, buluşalım mı? Biraz konuşalım mı? Canım, epeyce sıkkın Payın büyük, yalan mı? Dilin ağır konuşmuş Boşa atıp da tutmuş Belli ki birileri doldurmuş Bana kesmiş tüm hesabı Sendeki kalp de be..

Muhallebili Kadayıf Tatlısı 08:01

Muhallebili Kadayıf Tatlısı

500 gr. Kadayıf 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı ya da margarin 1 cay bardağı seker 1 su bardağı ufalanmış ceviz (fındıkta olur) Muhallebisi için: 1 kilo süt 1 su bardağı seker 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı (silme) niş..

ORHAN ÖLMEZ - Damla Damla (Videoklip) 04:42

ORHAN ÖLMEZ - Damla Damla (Videoklip)

ORHAN ÖLMEZ _ DAMLA DAMLA Damla damla aksam sana Doldurumusun kalbini benimle Yoksa sende taşıyamazda Dökermisin beni yerlere Yağmur olsam yağsam sana Islatırmısın kendini benimle Yoksa sende dayanamazda Kaçarmısın en ..

Sancak - Dili Yok ki Gönlümün (Feat. Gitar Barış) 04:20

Sancak - Dili Yok ki Gönlümün (Feat. Gitar Barış)

Düştün öyle gözlerimden yaş misali bak tutamadım. Bana öyle bakma yeniden. Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben. Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz? Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de sensiz. Dili ..

Yalın - Deva Bize Sevişler 03:37

Yalın - Deva Bize Sevişler

Yalın - Deva Bize Sevişler Müzik Dinle Şarkı sözleri İstemem solsun ümitlerin Camdansa sözlerim bileği bükülmez adaletin Yemin olsun hiç unutmadım sevgilim Teninse cehennemim düşünmem koşarak gelirim Hayatın içinde h..