#Kolera varsa yoksa müzik dinle

Metehan Keleş - Geleceğe Not 04:31

Metehan Keleş - Geleceğe Not

Metehan Keleş - Geleceğe Not Dinle sözler Umutlarmı insanı hayatta tutan Yoksa alışkanlıklarmı Beklentiler ardındaki yalanlar Sahiden onlar ne olacak Düşündüm kayboldum içinde hislerin Çoktan unuttum geçmişi Yolda y..

Pul feat. Ezgi Türkeli  Yeniden 02:44

Pul feat. Ezgi Türkeli Yeniden

Pul feat. Ezgi Türkeli - Yeniden Dinle Yeniden şarkı sözleri ile Hayat mı durmuş yoksa yine her şey mi Tiyatro sahnesinde? Çizgiler var, çizgiler her yerde Ben zaten yapayalnız sevsem de sevmesen de Tutamazsın Zaman ..

Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) 04:39

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak)

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) Şarkı Sözleri : Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken..

  • Candy tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

Sertab Erener'in, Kala Müzik etiketiyle yayınlanan Ben Yaşarım albümünde yer alan Ben Yaşarım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: Sertab Erener nMüzik: Emre Kula nDüzenleme: Emre KulanAnimasyon: Mehme..

  • GÜL tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gülşen & Edis - Nirvana 02:42

Gülşen & Edis - Nirvana

Gülşen & Edis'in, DMC etiketiyle yayınlanan Nirvana isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz - Müzik: Gülşen & Edis & Emrah KarakuyunDüzenleme: Ozan ÇolakoğlunMix - Mastering: Emre KıralnYönetmen: Ser..

  • GÜL tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Meghan Trainor - All About That Bass 03:09

Meghan Trainor - All About That Bass

All About That Bass Because you know I'm all about that bass, 'Bout that bass 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bo..

  • PengoTV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simge - Yalnız Başına (Akustik Live Versiyon) 03:58

Simge - Yalnız Başına (Akustik Live Versiyon)

Bin ah edip hayatın karşısında Öylece kalakaldım Seyredip durdum eskide ne varsa Yalnızca bende saklı Ooo o o ooo o o ooo ooo ooo Bakalım ne kadar da doğruymuş Dünden sonra yarın olur mu? Yalnız başına yalnız başı..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:10

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Şanıma İnanma (Bahane, 2005) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Benden çekiniyormuşsun Bana göre değil hiç diyormuşsun Çok baskın çok iddialı Fazla popüler buluyormuşsun Peki benim de bir kalbim olduğunu..

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik 03:47

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik

Geçirdiğimiz bu zorlu dönemde, bir nebze de olsa sizi mutlu edebilmek adına ''Üç Günlük'' şarkısıyla sizlerleyim... Keyifli dinlemeler :) Söz & Müzik: Bora Duran Akustik Gitar: Febyo Taşel Akustik Perdesiz Bas: Hakan..

Sertab Erener - Aç Sesini 04:33

Sertab Erener - Aç Sesini

Söz: Sertab Erener Müzik: Ersel Serdarlı Düzenleme: Ozan Yılmaz Gitar: Emre Kula Yönetmen: Gürdeniz Bursalı & Sertab Erener Sanat Yönetmeni: Sertab Erener Işık Şefi: Murat Yeşil Edit: Sertab Erener & Gürdeniz Bursalı Col..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video) 02:30

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video)

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe’nin “Hasbelkader” teklisi Wovie etiketiyle yayında! Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Styling: Gizem Aslanyürek Kurgu & Co..

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Ferat Üngür Gesi Bağları 03:31

Ferat Üngür Gesi Bağları

GESİ BAĞLARI Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi bağ..

Oğuzhan Koç - Hepsi Geçiyor 03:21

Oğuzhan Koç - Hepsi Geçiyor

Klipte bana eşlik eden Zeynep Demirhan'a çok teşekkürler. Söz&Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Ud: Altuğ Öncü Mix & Mastering: Özgür Yurtoğlu Yapım Şirketi: Hypers Yöne..

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session) 03:33

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Taladro - Risale 3 03:57

Taladro - Risale 3

Söz: Taladro Müzik: Cem Coşkun Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yönetmen Yard. : Merve Duran Karaçam Görüntü yönetmeni : Alpaslan Topal Video kurgu: Am..

Hadise - Hay Hay 03:38

Hadise - Hay Hay

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix & Mastering: Tarık Ceran/Digilog by TC Yönetmen: Şenol Korkmaz Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Yapımcı: Erdi Sevinç Color: Ercan Küçük Edit: Şenol Korkmaz Styling: İnan Kı..

Yusuf Guney - Unut Beni 04:10

Yusuf Guney - Unut Beni

Yusuf Guney - Unut Beni dinle Cesaretin varsa bi sor Hala seviyor muyum? Gor bakalim hayatindan cikinca Geriye donuyor muyum? Matemi kac gundur ashkin Sayinca ogrenirsin Terk edilmeyi sakin takma kafana Fena mi dinlenirs..

  • Candy tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eren Türk - Haksızlığa Sende Uğradım 03:24

Eren Türk - Haksızlığa Sende Uğradım

Eren Türk - Haksızlığa Sende Uğradım Dinle sözler Bir bir soldurdun çiçeklerimi Aydınlık ne varsa karardı Beni bu hale koymasaydın Bugün bile anardım adını Kalbimde yer edinmene şaşırma Gecelerimi feda etmeme baksana ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver 03:49

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver dinle. Kim bilir ömrümüm kaçıncı telaşı Sevgilim uğruna döktüğüm gözyaşı Şimdi yoksun diye, düştüm bi hallere Kimse yokluğunda bunca özlenmedi Olur ya bilmeden kırdıysam kalbini Bağış..

  • Candy tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

Yalın - Cumhuriyet 04:26

Yalın - Cumhuriyet

Yalın - Cumhuriyet Aşktanadam misali bu acıdan nefes alamazken Önümde günler geçiyor sen hala aynı yerde Sarılmak anlamlanmıştı Seninle hayat oyalanmıştı Ne gündüzün gecenin farkında Şimdi hepsini geri verin bana K..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doruk - Biri Aldı 03:18

Doruk - Biri Aldı

Şarkı Sözleri Durdum yanaşmadım Sevdim savaşmadım Herkesin derdine Çare olamam ya Güldün mü yoksa ağladın mı Seçemedim Sevmedim bu işi Net ol bana güzelim Biri aldı, elimdeki sevdayı Biri aldı, kaçırıp da götürdü beni ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eda Gören - Dinmeyen Özlemin 02:54

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin

Dinmeyen Özlemin şarkı sözleri ile Kaldın kendi kendine Düştün yollara yine Söyle aradığını buldun mu Birden kulağımda bir ses Burnumda bir koku İçime bir titreme kondurdu Kırık bi kalp bırakıp ardında Başlar mı yen..

Hakan Berkhun - Sormadın mı Kalbine 03:16

Hakan Berkhun - Sormadın mı Kalbine

Sormadın mı Kalbine şarkı sözleri ile Dumanında ve korundasın cigaramın En sonunda yanındasın korkularımın Sonu gelmez bu gece Sabah olmaz bu gece Sormadın mı kalbine, yoksa bir defa bile Sevmeyenler ağlamaz, yaşa..