#Kolera varsa yoksa müzik dinle

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

İçimdeki yokluğuna ağladım Geceleri gündüzlere de bağladım Dudaklarıma ismini yasakladım Duvarlara yüreğimi yasladım Yokluğunu hatalarıma bağladım Geç oldu ama şimdi anladım Akarım, taşarım, yol olur, ben yaşarım Söyle ..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video) 03:12

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video)

Bana Sorma’ sözleriyle / ‘Bana Sorma’ lyrics; Artık seni dinlemem ben (dinlemem) Hep yalan söylüyorsun Dün çok seviyordun mesela (mesela) Bak şimdi gidiyorsun Bye bye Yıllardır bir orada bir burada Dönüp dolaşıp bana s..

Simge - Sevmek Yüzünden 03:38

Simge - Sevmek Yüzünden

Sevmek Yüzünden şarkı sözleri ile Kalk haydi gidiyoruz artık bu şehirlerden Geride bırakıp ne varsa Elimizde avcumuzda firardayız Hani kaç sene verirler ki, en çok kara sevdadan Ya da vursalar yani yakışmaz mı sevmek ..

Cem Adrian - Zaman 04:32

Cem Adrian - Zaman

Beni bırak, beni düşünme... Her şey geçer günü gelince... Son yaprağın yere düşünce... Geçecek... Geçecek... Geçecek... Bizi bırak, bizi düşünme... Aşk ölüyor sözler bitince... O bize sırtını dönünce... Bitecek... Bitec..

Kync - Beko 01:53

Kync - Beko

BEKO şarkı sözleri ile Yazdım her güne sarsmak için Sana kurdum kendimi duyman İçin Bi de Varsa yürek pat delik deşik Bak İndim sahanıza keşifteyim Döndü oyunlar koptuk aniden Bolca para koy patlar delikler Harbi f..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Feta Artur - Leyla 03:14

Feta Artur - Leyla

Leyla şarkı sözleri ile Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık ..

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink 03:44

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink

Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink Give it to me I'm worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it Give it to me I’m worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it ..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek 01:40

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek Şarkı Sözleri kac yil oldu saymadim koyden goceli mevsimler geldi gecti gorusmeyeli hic haber gondermedin o gunden beri yoksa bana kustun mu unuttun mu beni dun yine seni andim gozlerim do..

Onur Akın - Ağlayınca Balıklar (Ft Rubato) Official Video 03:28

Onur Akın - Ağlayınca Balıklar (Ft Rubato) Official Video

Şiir: Fatmagül Akyürek Beste: Onur Akın Yapım: Eylül Müzik Yapım Düzenleme: Rubato Vokal Çello: Özer Arkun Klarnet: Göksun Çavdar Bas Gitar: Eralp Görgün Gitar: Serhan Yasdıman Perküsyon: Türker Çolak & Memduh Akatay ..

Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video) 03:02

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video)

Söz & Müzik : Sarp Kaya Düzenleme : Alperen Uğurlu Yaylılar : İstanbul Strings Geri Vokal : Fatih Ertur Kayıt & Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Kapak : Safa Gülsoy & Pelin Gülsoy Yönetmen : Safa Gülsoy Şarkı Söz..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

İntizam - Git ( Official Video ) 03:03

İntizam - Git ( Official Video )

2021 yılının 2. single çalışması sizlerle. Keyifli dinlemeler... Söz: İntizam Müzik: Aykut Albar & Oğuz Mutlu Mix & Mastering: Aykut Albar Yönetmen: Nemesis Hadi git Yolun başındaydın oysa ki Gerçek üstü aşkta halüsina..

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
4 Yüz - Salla 03:08

4 Yüz - Salla

salla..salaa ..salla(2) salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın,ister dursun benden sonra tufan kimin umurunda.. salla salla salla salla..(2) ister yansın,ister dursun bende sonra t..

Dolu Kadehi Ters Tut  Unut Ama Sev 03:41

Dolu Kadehi Ters Tut Unut Ama Sev

Kimse bizi görmeden, kimse bizi bilmeden Sev beni. Zamanımız geçmeden, sevdiklerimiz göçmeden Tut Beni. Ama Yaşamaya mı değer? diyeceksen eğer Unut beni. Bi' bak gerçekten uzak mıyım? Yoksa yasak mıyım? Anla beni. K..

Kaoma - Lambada (1989) 03:24

Kaoma - Lambada (1989)

Lambada Şarkı Sözleri Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağlayacaktır) Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayben Rap Rap 03:21

Ayben Rap Rap

Ayben Rap Rap Dinle Hanimini hüppen Dezigi banna rap rap Kefeşte tayyuş İllede kıtmir rap rap Alavere dalavere Kim alada kim vere rap rap Köşeleri möşeleri Dön baba dönelim rap rap Raptiye rap rap Zaptiye zap zap rap rap..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Akça - Sevenler 03:05

Gökhan Akça - Sevenler

Sevenler şarkı sözleri ile Sevenler Yarınlarından tez vazgeçerler Seven ben Gözlerini kapat ben senden geçerken Gözden uzak, kalbe yakınım Yine gelme tuzağa, karalara sarınırım Bana yazma birdaha, çok alınırım Dönüp ..

Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam 04:00

Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam

Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılı..

Tarkan Hüp Orijinal 04:02

Tarkan Hüp Orijinal

Kalpten kalbe bir yol varsa Bu aşktır elbet Rüzgarın yetti bana Koptu bir kıyamet Aç kapını,ben geldim Giydiğim ateşten gömlek Kuş sütüyle beslerim seni Mis yerine koklarım seni Kalbimin sarayları senin Sen ağla..

Barış Manço Gesi Bağları 04:10

Barış Manço Gesi Bağları

Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Bir tek selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Derdimden anlamaz ben o yari neyleyim Gesi bağlarında üç ..

İntizar - Feat. Ahmet Selçuk İlkan - Ben Artık Sen Olmuşum 04:26

İntizar - Feat. Ahmet Selçuk İlkan - Ben Artık Sen Olmuşum

İntizar - Feat. Ahmet Selçuk İlkan - Ben Artık Sen Olmuşum Şarkı Sözleri Ne varsa aradığım bil ki sende bulmuşum Senden öncesi yoktu seninle var olmuşum Sende bütün ümitler,sende bütün özlemler Beni bende arama artık ben..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.770 görüntüleme
  • 7 yıl önce