#Kolpa hiç bitmez bu masal

 Cengiz Imren   Vur Beni 03:07

Cengiz Imren Vur Beni

Bir de baktım ne göreyim Havar allahım Gözlerime inanmadım Yandım allahım Al şu mavzer kurşunuyla Vur beni, vur beni Vur zaten öldürdün beni Al bu mavzer kurşunuyla Vur beni, vur beni Vur zaten öldürdün beni Seni sevmekt..

  • Candy tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can   Padişah 03:56

Sibel Can Padişah

Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeyemem İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç dermanım yok Ah ne zaman bu ..

Sibel Can   Emret Öleyim 04:23

Sibel Can Emret Öleyim

Ben zaten çıldırdım, yüreyim çöllerde. Avaren olmuşum, sevdam dillerde. Zaten çıldırdım, yüreyim çöllerde. Avaren olmuşum, sevdam dillerde. Deli dolu sözlerin, o güzel gözlerin. Yakıyor yüreğimi bitmek bilmez bu se..

Harun Kolçak  Vermem 03:31

Harun Kolçak Vermem

Sevdirdin kendini bana hiç sorma Bundan sonra sana gözüm gibi ben bakarım Seni hiç kimseler alamaz unutma Kimseler üzemez karşılarına ben çıkarım Bana göre sen benim olmalısın İçime nefes gibi dolmalısın Kaderime yön ver..

Bergen - Benim İçin Üzülme 04:59

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Hakan Taşıyan - Güz Gülleri 05:21

Hakan Taşıyan - Güz Gülleri

İnanki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şimdi delicesine Sevmek istesem b..

Şahin  Ağla Yürekli Çocuk 05:16

Şahin Ağla Yürekli Çocuk

Yok hic kimsem yok biliyordun Biliyordun sen son umudumdun Hic birakamam gitmem diyende sen En zor günde birakip gindende sen Simdi bir kenarda hickira hickira Agliyorum cicegim sana degil bana Simdi bir kenarda h..

Bergen - Benim İçin Üzülme 05:03

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Neden Aldatılırız 03:18

Neden Aldatılırız

Aldatmak, aldatılmak, aşk, ilişki konuları karışık. E günümüzde bir sürü çeşit ilişki biçimi de ortaya çıktı zaten. Serbest ilişki, ciddi ilişki, grup... Neyse anladın sen onları. Zaten artık herkes aşık. Bir hafta bilme..

Güzel Makinistin Tramvay Kazası 01:00

Güzel Makinistin Tramvay Kazası

Güzel makinistimiz önüne geleni ezip geçiyor bir makinist sürücüsü olmak hiç de kolay değil.Kaza anında makinistin de hiç tepki vermemesi de ilginç demek ki bu tür kazalar çok başına gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya'nın En Küçük Motorsikleti 04:53

Dünya'nın En Küçük Motorsikleti

Şuana kadar pek çok insan büyük araçların nasıl olduğu hep merak etmiştir. Peki ya hiç en küçükleri hiç merak ettiniz mi ? İlk bakışta oyuncak sanılsa da bu taşıtlar sadece küçük versiyonlarıdır. Bu video da sizler için ..

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ortalığı Boka Bulayan Adam 00:40

Ortalığı Boka Bulayan Adam

Hiç birşeyden hiç birşeyden utanmayan koca adamın yaptığı terbiyesizlikleri izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bonobo ve Şempanzelerin Farkı 02:36

Bonobo ve Şempanzelerin Farkı

Birbirlerine çok yakın türler olmasına rağmen, aralarında ciddi farklar var. Bonobolar savaşma, seviş felsefesini benimsemişler. Hemen hemen hiç kavga etmezler ve küçük anlaşmazlıklar çok kısa sürede çözülür. Bir bono..

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser

Laboratuvarda yapılan bir deney hiç beklenmedik sonuçlar doğurur. Deney sonucu Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır. Şakir’in ne yapıp edip dünyayı kurtarması gerekir. Ailesi ile ke..

Ferdi Tayfur Uykum Firari 03:53

Ferdi Tayfur Uykum Firari

Koynumda tapulu kaldi bu aci Simdi nerden bulam buna ilaci Gözlerine karsi zayifmi olam Saklamaya gelmez sevda sancisi. Uykum firari gecem firari Ben firari bu saatte Ölüm bir soluk bir nefes kadar Yakin olmus en..

Koyu - Apayrı 02:27

Koyu - Apayrı

Koyu - Apayrı Dinle Bir bakışına tav bu yürek Ama sen hiç anlayamadın Bir çamaşır ipi lazım bir de kürek Çünkü ben hiç yol alamadım Konuşsam ayrı dert, sussam ayrı Diğerlerinden farklı inan, apayrı Bir sarışına muhtaç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hüseyin Çetinkaya - Of 03:35

Hüseyin Çetinkaya - Of

Hüseyin Çetinkaya - Of Dinle Of şarkı sözleri ile; Hiç kimseyi sevemedim Senden hiç vazgeçemedim Senelerce bekledim kaybetmekmiş kaderim Bir gün olsun gülmedim Derdimden bahsedemedim Gittin oldun ellerin Sevdiğimd..

Sokak Röportajına Karşı Olan Mersin Halkı 00:29

Sokak Röportajına Karşı Olan Mersin Halkı

Mersin sokaklarına çıkan muhabir seçim öncesi halkın nabzını tutmak istemiş. Ancak Mersin halkı sokak röportajına hiç mi hiç hazır değil...

  • JET TV tarafından
  • 177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Saudade - Hala Çok Güzelsin 02:21

Saudade - Hala Çok Güzelsin

Sözler/Lyrics Hala çok güzelsin Hala çok güzelsin Hala benim her an içimdesin Nasıl anlatsam nereden başlasam Tesadüf mü kader mi ah bi anlasam Yıllar sonra seni karşıma çıkaran Bir aşk ki büyümüş durmuş durmadan Söyl..

Şebnem Ferah - Koridor 03:24

Şebnem Ferah - Koridor

Koridor Şarkı Sözleri İle Uzun uzun uzun uzun Bir koridor düşün Adım adım adım adım Gittiğim bir vurgun Kendimden ve senden Başıma gelen en En güzel şeylerden Aklımdan fikrimden Zaten hiç yokmuşsun Yavaş yavaş yavaş ..

Aytuğ Ezen - Hadi Yine Sev Beni 03:25

Aytuğ Ezen - Hadi Yine Sev Beni

Hadi Yine Sev Beni şarkı sözleri ile Hadi yine sev beni çok zor bir şey değil benim bu istediğim Sen kaburgamın eksik parçası inan ki sen benden hiç gitmedin Durma yine sev beni sanki asırlar boyu seni bekledim Nelerden..

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına 03:24

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına

Ardı Ardına şarkı sözleri ile Yine bana düşer ardını toplamak Yokuz, yoksun, bak melekler hep biçare Ana sözü gibi, dileğim ani vuslat Giderli hal durumumuzla ser veriyoruz Yol dediğin biter mi hiç Ay canım dostum misa..

Sedat Can - Yalana Dolana 05:09

Sedat Can - Yalana Dolana

Yalana Dolana şarkı sözleri ile Zaten benimde senle ilgili şüphelerim vardı Ama ben cesaret edemedim aşk hep ağır bastı Üstüne vazife olmak istemem zaman dardı Yalana dolana, sığınma hiç gerek yok Oyana buyana sallama ..

Gökçe Kırgız - Padişah 03:18

Gökçe Kırgız - Padişah

Padişah şarkı sözleri ile Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç d..

Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter 02:56

Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter

SENSİZLİK HER ŞEYDEN BETER Bir sabah uyanınca Bazen yatağa uzanınca Geçer gibi gelir sana Geçer mi hiç ? Bir gece dolanınca Bazen içip dağıtınca Biter gibi gelir sana Biter mi hiç ? Ah , senle her şey çok güzel (Yin..

Allah herkese böyle istifa etmeyi nasip etsin???? 01:05

Allah herkese böyle istifa etmeyi nasip etsin????

Ben böyle istifa etmek isteyen çok insan tanıyorum, eminim sizler de tanıyorsunuzdur belki siz de böyle istifa etmek istiyorsunuz ???? Hiç bir amir umarım hiç kimseyi bir işten böylesine nefret ettirmez. Bir kaç yıl ön..

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeynep Bastık - Çukur Akustik 03:48

Zeynep Bastık - Çukur Akustik

Çukur sözleriyle; Tenim söver dilim döver Gitmem yine de Çıkmazda aklım Benden ne yarattın Hiç gitme diye Büyüler yaptım Görüyorum önümde Bitmeyecek sensizliği Ben biliyorum Sen asla bilme bensizliği Alışırsın di..

Ahsen Almaz feat. Hüseyin Mehmedoğlu - Ah Sensiz Olmaz 02:45

Ahsen Almaz feat. Hüseyin Mehmedoğlu - Ah Sensiz Olmaz

Ah Sensiz Olmaz şarkı sözleri ile Gözümde yaş kalmadı Dinmez mi bu ağrı Yar ben hiç sensizliği Bilmez miyim sandın Kimseler el uzatıp Etmez mi bi yardım Nasıl bir ayrılık hiç Sönmez mi bu yangın Ah sensiz olmaz Evim..

İnsanların Hırsız Martılar ile İmtihanı 02:11

İnsanların Hırsız Martılar ile İmtihanı

Nerede ve kim olduğunuz hiç önemli değil, hırsız martılar yemeğinizi çalabilir. Arsız ve hırsız martılar karınları acıkınca hiç affetmiyorlar önlerine geleni alıp götürüyorlar...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden 02:31

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden

Vazgeçemedimki Senden şarkı sözleri ile Gel güneşim doğsun uyanayım Geriye dönmeni beklediğim gecelerde Madem gidiyorsun Ben de yanayım Beni sevmediğini söyledıgın hecelerde Yaranı dağlamamışlar kalpten yarim ağl..