#Kolpa sezen’den müzik dinle

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi 04:49

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi

Terör örgütleri ve CIA ilişkisi, A Haber’de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında masaya yatırıldı. CIA eski şefi Graham Fuller'in daha önceki açıklamalarından örnekler verilerek CIA'nın terör örgütleri ile nası..

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı 00:55

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı

Afganistan’ın ilk kadın savaş pilotu Nilüfer Rahmani ülkesinde tehdit aldığı gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri’nden sığınma talebinde bulundu. Eğitim programı için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderilen Rahman..

Ölene Kadar  9.Bölüm - Gerçek Selvi! 05:48

Ölene Kadar 9.Bölüm - Gerçek Selvi!

Yapımcılığını Tims Productions’ın yaptığı, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği, senaryosunu Sevgi Yılmaz’ın yazdığı atv’de yayınlanan Ölene Kadar'ın 9. Bölümünde; Gerçek Selvi’yi öğrenmek isteyen Dağhan yine isted..

  • ANKA tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa'da Türk Basınına Yasak 02:15

Avrupa'da Türk Basınına Yasak

Daily Sabah gazetesinin Avrupa Parlamentosu'nda dağıtımı gece alınan karar üzerine yasaklandı. A Haber muhabiri Mehmet Solmaz detayları Brüksel'den aktardı...

Kukuli  Pantomim Şov 00:21

Kukuli Pantomim Şov

Kukuli ve afacan arkadaşları ile yepyeni oyunlar keşfetmeye hazır mısınız? Eğlenceli olduğu kadar öğretici çocuk videolarıyla sevgimizi kazanan kahramanımız ile pantomim öğrenme zamanı! Tiyatro sanatının bir parçası ola..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu 02:28

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da yoğun kar yağışının ardından yerli ve yabancı turistler balon turuna katıldı. Kapadokya’da yağan yoğun kar yağışının ardından bugün öğle saatlerin..

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler 01:09

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler

Olayın en başından başlayacak olursan 2013 yılında Axe Deodorant markası bir çekiliş yaptı ve internet üzerinden başvuranlar arasından online oylama ile birkaç kişiyi seçti. Bu yarışma dünya çapında 170 civarı kişi Türki..

  • Cowboy tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güney Kore'de Sewol Feribotu Denizin Dibinden Gün Yüzüne Çıkartıldı 01:12

Güney Kore'de Sewol Feribotu Denizin Dibinden Gün Yüzüne Çıkartıldı

Güney Kore'den 2014 yılında batan ve çoğunluğu öğrenci 304 kişiye mezar olan Sewol feribotu gün yüzüne çıkartıldı. Jindo Adası açıklarındaki enkazın denizin 40 metre altından çıkartılması için mühendisler çok özel bir t..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız 01:51

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PYD/YPG'li unsurların Münbiç'te olduğunu biliyoruz. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın da (Obama'ya) söylediği gibi. Obama, bu unsurların Fırat'ın doğusuna gitmesi gerektiği konusunda ..

Çizgi Film  Musti  Köpek Kulübesi  Türkçe Dublaj 05:01

Çizgi Film Musti Köpek Kulübesi Türkçe Dublaj

Bay köpek bugün zor durumda. Kulübesinin çatısında bir tahta eksik. Onu kim almış olabilir ki? Musti'den o tahtayı bulması için yardım istiyor. Bakalım Musti tahtayı alanları bulabilecek mi...

Çizgi Film  Musti  Yavru Kuşlar  Türkçe Dublaj 05:03

Çizgi Film Musti Yavru Kuşlar Türkçe Dublaj

Musti dizisi küçük çocuklar için. Bu bölümde Musti yavru kuşlarla tanışır. Anne kuş Musti'den yavrulara bakmasını ister. Bakalım bu görevi başaracak mı. Neyse ki bayan kaplumbağa da Musti'ye yardım eder...

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..

Neslihan DEMIRden Rakibi (Fe Garay) Nakavt Eden Sert Smaç!_ 01:55

Neslihan DEMIRden Rakibi (Fe Garay) Nakavt Eden Sert Smaç!_

Neslihan DEMIR'den rakibi (Fe Garay) nakavt eden sert smaç! Bunu mutlaka izlemelisiniz...

Remi Gaillard'dan Kahkaha Garantili İnşaat İşçisi Şakası 02:15

Remi Gaillard'dan Kahkaha Garantili İnşaat İşçisi Şakası

İnsanların karşısına inşaat işçisi olarak çıkan efsane troll'den kahkaha garantili o anlar...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Ekmek Kızartma Makinesi ????  05:15

Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Ekmek Kızartma Makinesi ????

Eğitici çizgi film - Leo Junior ve ekmek kızartma makinesi. Leo Junior ekmek kızartma makinesi getirmiş. Ama onun için ekmek gerekiyor. Leo ekmeği Lifti`den alıyor ve onu kızartma ekmeği denemeye davet ediyor. Ekskavatör..

Wonder Woman Filminden Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 01:37

Wonder Woman Filminden Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

DC çizgi romanlarından uyarlanan ve yılın en fazla merak edilen işlerinden biri olan Wonder Woman‘dan yeni görüntüler ortaya çıktı. Batman v Superman: Dawn of Justice filmiyle tanıştığımız Wonder Woman şimdi kendi hikay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey İrlanda hükümetinde istifa 00:57

Kuzey İrlanda hükümetinde istifa

Kuzey İrlanda’da bir hükümet krizi kapıya dayandı. Bölgesel Hükümet’in Başbakan Yardımcısı Martin McGuinness istifa ettiğini açıkladı. McGuinness istifa nedeni olarak kamu finansmanıyla ilgili suçlamaların hükümet tarafı..

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağlar var 03:10

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağ

İspanya’da yaşları 40 ila 60 arasında değişen 56 çocuk istismarcısı, polis operasyonu ile gözaltına alındı. İspanya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 18 ay süren takibinin ardından ülke gen..

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman 01:32

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman

Şirinler'in yeni macerasında ekip yine bir görev uğruna yollara koyulur. Gizemli bir harita ortaya çıkar ve gizli bir köyün yerini işaret eder. Bunun üzerine bu köyün güvenliği artık Şirinler'in ellerindedir. Şirine, Göz..

Survivor Sedat'ın Elendikten Sonraki İlk Videosu! 00:34

Survivor Sedat'ın Elendikten Sonraki İlk Videosu!

Dominikten Mesaj Var .Çılgın Sedat Survivor 2017 den elendikten hemen sonra bir video çekip sevenleriyle paylaştı...

  • ANKA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmazdan Erkeklere ve Kadınlara Özel Yürüyüş 12:12

Kerimcan Durmazdan Erkeklere ve Kadınlara Özel Yürüyüş

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Kemal Doğulu, Neslihan Doğrusöz'den ilk geldiği gün gibi yürümesini sonrada yürümeyi öğrendikten sonra nasıl yürümesini göstermesini istedi..

  • ANKA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi 01:56

Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi

Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin Anayasa değişiklik teklifi, özetle şu başlıkları içeriyor: Milletvekili sayısı 550'den 600'e çıkarılacak. Milletvekili seçilebilme yaşı 25'ten 18'e indirilecek. Cumhurbaşkanlığı ve Gene..

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle 21:35

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle

New Girl, genç kadrosuyla taze ve çirkin modern kadın/erkek ilişkisi görüntüsünü içeren Liz Meriwether (No Strings Attached)?den yeni komedi dizisi. Jess Day (Zooey Deschanel, ?(500) Days of Summer?), kötü bir ayrılıştan..

  • Tv Series tarafından
  • 3.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Zaz - Je Veux 03:35

Zaz - Je Veux

( HEM YABANCI SÖZLERİ HEM TÜRKÇE SÖZLERİ ) Donnez-moi une suite au Ritz, je n'en veux pas Des bijoux de chez Chanel, je n'en veux pas Donnez-moi une limousine, j'en ferais quoi ? Offrez-moi du personnel, j'en ferais ..

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında 01:29

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında

Türkiye’de16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumu için yurt dışında oy verme işlemi başladı. Avrupa'da yaşayan vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gitti. Türkiye’den en fazla yurt dışı seçmeni..