#Kolpa İşler İçine İçine müzik dinle

KAYNAR KAZANIN İÇİNE DÜŞTÜ 00:38

KAYNAR KAZANIN İÇİNE DÜŞTÜ

PEKMEZ KAYNATILAN KAZANA DÜŞEN 7 YAŞINDAKİ ÇOCUK AĞIR YARALANDI..

Arabanın İçine Sulu Yemek Dökülürse 00:08

Arabanın İçine Sulu Yemek Dökülürse

Yaptığı yemekten birazda kızına götürmek isteyen kadım yemeği arabaya koymuş ancak daha araba hareket etmeden dökülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik Kaparisi 35:25

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik

Pembe Panter ve yaramazlıklarını seyredelim! (1) Pinkular Mekaniği - Pink Panther scooter ayırır. Pembe Panter tamir çalıştığında, o şehre tehdit haline içindeki canavarları bulur. (2) Talimatlar için Durdur-Pembe - Pe..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Yurtçu Ve Deniz Baysal Aşkı Doludizgin Devam Ediyor 03:31

Barış Yurtçu Ve Deniz Baysal Aşkı Doludizgin Devam Ediyor

Barış Yurtçu Deniz Baysal aşkının detayları ortaya çıktı beni klip vaadiyle kandırdı Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ve “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisinde rol alan Deniz Baysal, önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı ..

  • BETA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet 02:42

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet

Kısmet şarkı sözleri ile Üzerimden gitmiyo lanet Bi de benden bekliyo davet Bi alamet koptu kıyamet Ne de olsa bu işler kısmet x2 Diye diye yürüyoruz yolunu İnan hiç göremedim sonumu Eli verdim kaptı da kolumu Günler ..

Hadise Aşk Dediğin 03:32

Hadise Aşk Dediğin

Anlatsam Anlamaz Ki, Kendi Bildiğin Doğru Korkmadan Sevmemiş Bu Yüzden Bulamıyor Yolu Tek Bir Kalp Yetmiyor, Yetsede Atmıyor Oysaki Aşk Dediğin, Sağına Soluna Bakmaz Hep Yeni Bir Ateş Yakmaz Bir Kalbin İçine Girince Bi D..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hasretinle Yandı Gönlüm Kolaj 11:45

Hasretinle Yandı Gönlüm Kolaj

Hasretinle Yandı Gönlüm Kolaj Dinle Göksel Seha Okuş Edip Akbayram Fahriye Evcan Hasretinle yandı gönlüm Yandı, yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin, bağrımda ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hasretinle Yandı Gönlüm Göksel 03:14

Hasretinle Yandı Gönlüm Göksel

Hasretinle yandı gönlüm With Cover Dinle Yandı, yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin, bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm Gözlerimde..

  • PengoTV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Özen- Aşk Diye Okunur 03:58

Sinan Özen- Aşk Diye Okunur

Kaybetmeden anla kıymetimi Tanımak istemezsin hasretimi Hele bide gün bitip de gece çökünce Mumla ararsın güzel sohbetimi Aklın yolu bir umurumda değil Gururum aşkımdan önce gelir Ben diye yazılır aşk diye okunur İki..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/12JWIYKK Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Nejat İşler Saldırıya Uğradı Dişi Kırıldı Bayılıp Kaldı Daha Sonra 02:23

Nejat İşler Saldırıya Uğradı Dişi Kırıldı Bayılıp Kaldı Daha Sonra

Kanseri atlattıktan sonra, Bodrum'a yerleşen ve burada daha sakin bir hayat süren Nejat İşler'in bir kavgaya karıştığı ve bu kavganın 46 yaşındaki oyuncunun dişinin kırıldı ve bayılıp kaldı. Nejat İşler'in karıştığı o..

  • BETA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak içi..

Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım 03:53

Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım

Salih Yılmaz - Elini Alayım Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ver Elini Alayım Avucumun İçine Utanma Bak Sevduğum Gözlerimin İçine Al Gönlüm Senin Olsun İster Sakla İster At İstersen Gir İçine Ömür B..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzel Su Mumu Yapımı (DIY Beautiful Water Candle) 02:51

Güzel Su Mumu Yapımı (DIY Beautiful Water Candle)

Çok ucuz bir şekilde güzel bir su mum yapmak için gerekli olan malzemeler ve yapım aşamaları... İhtiyacınız olacak şeyler: 1.Cam bardak 2.Su 3.( Ya da pişirme yağı)yağ lambası 4.Mum fitili 5.Pusula 6.Makas 7.Teyp 8.Şeff..

  • Kadınca tarafından
  • 1.670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mansur Ark   Maalesef 04:10

Mansur Ark Maalesef

İnadı bırak yanıma yanaşıver artık Batacağımız kadar aşkın içine battık Aşk denilen buymuş Çok ciddi bir duyguymuş Ona inanların hali maalesef buymuş Kapattım penceremi kapılarımı Sürgülerini bir bir çektim Sana ..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli ) 16:30

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli )

Sucuklu Hellimli Pofidik Yumurta 6 yumurta 2 dolu çorba kaşığı labne ½ kalıp hellim 2/3 minik kangal sucuk 5-6 tane kuru domates 2 dal taze soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırını 180 derecede altlı üstlü ve..

Gözleme Tarifi 14:04

Gözleme Tarifi

Malzemeler hamuru icin gerekenler 1 kilo un 1 tane yas maya 2 tatli kasigi tuz 3 su bardagi ilik su Yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip karistirin.Unun ortasini acin mayayi koyun 2 bardak ilik suyuda ilave edip ma..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Çikolatalı Donut Tarifi  Şekerli Halka Hamur Kızartması 06:03

Çikolatalı Donut Tarifi Şekerli Halka Hamur Kızartması

Halka şeklinde leziz çikolatalı pastalar yapmaya ne dersiniz ? Aslında yapımı gayet kolay olan bu amerikan tatlısını yapmak için halka şeklinde mayalı hamurları yağda kızartmanız gerekiyor. Mayalı hamurun özelliği şekerl..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi 05:46

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi

İçi için; 1 büyük avuç yeşil mercimek 300 gr mantar 1,5 adet kuru soğan 3 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1,5 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber 1,5 çay kaşığı pul biber Su H..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:58

Karnabahar Kızartması Tarifi

Ev yemeği tarifleri olarak sizlere bu kez karnabahar kızartması nasıl yapılır detaylı olarak anlattık. :) Aslında yapımı çok kolay olan bu kızartma tarifinin sadece bir kaç püf noktası var. İlk püf noktası tabi ki karnab..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..