#Koltuğu devralan lider

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Dünyanın En Genç Liderleri 01:59

Dünyanın En Genç Liderleri

Macron, Fransa'nın Napolyon'dan sonraki en genç Cumhurbaşkanı oldu. Macron gibi, yaşlı ve kurt politikacıları geride bırakarak Başbakan ve Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan çok sayıda genç lider var. 40'lı yaşlarda olmak..

Erdoğan Ve Trump Ortak Basın Açıklaması Yaptı 13:11

Erdoğan Ve Trump Ortak Basın Açıklaması Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın Beyaz Saray'daki görüşmesi TSİ 19.45'te başladı. İki lider görüşme sonrası açıklama yaptı...

  • En Yeniler tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fas'ta Hükümet Karşıtı Gösteriler Yayılıyor 01:11

Fas'ta Hükümet Karşıtı Gösteriler Yayılıyor

Fas'ın kuzeyinde devam eden hükümet karşıtı gösteriler ülkenin geri kalanına yayılmaya başladı. Başkent Rabat'ta binlerce kişi, El-Huseyma kentindeki protestoculara destek vermek ve başta muhalif lider Nasser Zefrafi olm..

Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği (Maç Özeti - 19 Ocak 2017) 05:29

Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği (Maç Özeti - 19 Ocak 2017)

Beşiktaş'ın rakibi Fenerbahçe oldu Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. haftasında Spor Toto 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'ni 3-0 yendi. 3-0'lık galibiyetle gruptan lider çıkmayı garantileyen Beşiktaş, bir ..

  • Ömer tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

Osasuna 3-4 Sevilla (Maç Özeti - 22 Ocak 2017) 08:00

Osasuna 3-4 Sevilla (Maç Özeti - 22 Ocak 2017)

La Liga'da 19. hafta maçında Sevilla, Osasuna'ya konuk oldu. Sergio Leon'un 15. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen ev sahibi, 43. dakikada Vicente Iborra'nın golüne engel olamadı ve skora denge geldi. İlk yarı 1-1 son..

  • Ömer tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil 00:55

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil

Kuzey İrlanda’nın cumhuriyetçi partisi Sinn Feinn liderliğine Sağlık Bakanı Michelle O’Neil getirildi. İrlanda Cumhuriyetçi Ordusu (IRA) geçmişi olmayan 40 yaşındaki O’Neil bu göreve gelen ilk kadın oldu. Milliyetçi pa..

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Atasözlü Gönderme 03:57

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Atasözlü Gönderme

Devlet Bahçeli'den CHP yürüyüşüne tepki , Bahçeli, CHP aceleyle ayağa kalkmış, önyargı ile ... Bahçeli'den 'Adalet Yürüyüşü'ne ilk tepki , MHP lider Bahçeli, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun ... diyen Bahçe..

 Çok Konuşulacak İddia 09:07

Çok Konuşulacak İddia

2016 yılında başlayan İrem Derici ve Lider Şahin aşkında beklenmeyen bir şok ayrılık haberi geldi.Peki bu aşkla ilgili neler konuşuldu...

  • ANKA tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş  Şampiyonluğu Balo İle Kutladı 07:21

Beşiktaş Şampiyonluğu Balo İle Kutladı

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu zirvede tamamlayan Beşiktaş, şampiyonluk balosu düzenledi...

Eski Vekil Ve İslamcı Liderin Canlı Yayında Birbirine Girmesi 00:56

Eski Vekil Ve İslamcı Liderin Canlı Yayında Birbirine Girmesi

Lübnan Devlet Televizyonu'nda bir tartışma programında 2 konuk, kavgaya tutuştu. Beşar Esad destekçisi ve Suriye eski milletvekili Ahmad Salaş, Sünni İslamcı lider Bilal Dakmak'la Bel Moubashar adlı tartışma programınd..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

 İrem Derici Aşkını Tarihe Gömen Kare 00:35

İrem Derici Aşkını Tarihe Gömen Kare

İrem Derici ile aşkı kısa süre önce biten Lider Şahin, yeni sevgilisiyle yakalandı. Şahin'in esmer güzelle ilişkisine Derici'den ayrılmadan önce başladığı iddia ediliyor...

  • ANKA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şampiyonluğu Kafaya Koydu (ÖZET) 00:51

Şampiyonluğu Kafaya Koydu (ÖZET)

Brezilya Serie A'da yenilgisiz lider Corinthians, deplasmanda Fluminense'yi 1-0 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.50. dakikada Fabian Balbuena'nın kafa golüyle üç puana ulaşan konuk takım, 16 hafta sonunda 40 puanla ..

  • OFSAYT tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017) 05:57

Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017)

Süper Lig'de bu hafta oynanan maçların ardından lider Beşiktaş'la diğer takımlar arasındaki puan farkı iyice açıldı. Alınan sonuçların ardından Fenerbahçe ile 10 puan, Galatasaray ile arasında 7 puan fark oluştu. Gelec..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Türkiye'nin Lideri Filmi 08:51

İşte Türkiye'nin Lideri Filmi

AK Parti'nin kuruluşunun 16. yılı için yapılan kutlama etkinliklerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması öncesi Türkiye'nin Lideri filmi gösterildi...

Türkiye 1-0 Hırvatistan Geniş Maç Özeti - Dünya Kupası Elemeleri 5 Eylül 2017 05:00

Türkiye 1-0 Hırvatistan Geniş Maç Özeti - Dünya Kupası Elemeleri 5 Eyl

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 8. maçında Türkiye sahasında Hırvatistan'ı 1-0 mağlup etti. Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanan mücadelede A Milli Takımımıza kritik galibiyeti getiren tek golü 75. dakikad..

  • OFSAYT tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Polis ve Katalonlar Arasında Arbede Çıktı, Polis Acımadı 01:19

Polis ve Katalonlar Arasında Arbede Çıktı, Polis Acımadı

Polis ile Katalonlar arasında arbede çıktı. Katalan lider Puigdemont, İspanya polisinin jop ve kauçuk kurşun kullanması korkunç bir İspanya imajı oluşturuyor. dedi...

Putinden Karadeniz Fıkrası - Asın Bayrakları 00:51

Putinden Karadeniz Fıkrası - Asın Bayrakları

Gecen gun Moskova'da düzenlenen panelde oturum başkanının sürekli soruları Putin’e yöneltmesi üzerine Rus lider, moderatörün sorusunu yarıda kesip İsrail Ordusu’yla ilgili bir fıkra anlatti. Bunun uzerine esprili bir şek..

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzlanda'nın Dillere Destan O Tezahüratı 00:43

İzlanda'nın Dillere Destan O Tezahüratı

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubunda Hırvatistan'ın 2, Milli Takımımızın 7 puan önünde lider tamamlayan İzlanda'da, Kosova galibiyeti sonrası dillere destan o tezahürat Aron Gunnarsson önderliğinde böyle yapıldı..

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi 00:50

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi

Fransa’da Cumhurbaşkanlığı için yarışan aşırı sağcı Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen’in Lübnan ziyaretinde başörtüsü krizi çıktı. Seçim kampanyası çerçevesinde Lübnan’a giden Le Pen’in Beyrut Müftüsü Abdullatif Deryan ..

Chelsea'yi İspanyollar Coşturdu 03:03

Chelsea'yi İspanyollar Coşturdu

Premier Lig'in lideri Chelsea, Swansea engelini 3 İspanyoluyla geçti. Stamford Bridge'teki mücadelenin ilk yarısında tamamen oyuna hakim olan Londra ekibi, 300. kez sahaya çıkarak Premier Lig'de en çok forma giyen İspany..

Uğur Işılak - Evet Diyoruz 02:12

Uğur Işılak - Evet Diyoruz

Düşündük inceden ince Evet, biz evet diyoruz Vatan ve millet deyince Evet, biz evet diyoruz Artık bahar gelsin diye Bütün yüzler gülsün diye Kavga değil kardeşliğe Evet, biz evet diyoruz Bayrak bizim, millet biziz Vata..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.714 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı 00:40

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı

Avrupa Parlamentosu sosyal medyada şiddet içerikli görüntüler paylaşan Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen’in parlamenter dokunulmazlığını kaldırdı. Avrupa Parlamentosu’nda yapılan oylamada milletvekilleri, parlament..

Chelsea 1-2 Crystal Palace (Maç Özeti - 1 Nisan 2017) 04:30

Chelsea 1-2 Crystal Palace (Maç Özeti - 1 Nisan 2017)

Chelsea - Crystal Palace maç sonucu: 1-2 İngiltere Premier Lig'de lider Chelsea evinde Crystal Palace'ı ağırladı. Chelsea evinde şok bir yenilgi aldı. Crystal Palace mücadeleden 2-1 galip ayrılmayı başardı. helsea bugün..