#Koltuğu devralan lider

Osmanlıspor FK 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti 03:23

Osmanlıspor FK 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalarak kötü gidişatını sürdürdü. Son 3 maçından birer puanla ayrılan Fenerbahçe, haftayı 17 puanla tamamladı ve lider Galatasaray'ın 9 puan..

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı 00:13

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı

G20 zirvesine katılan ABD Başkanı Donald Trump, sinirlerine hakim olamadı. Cumhuriyetçi lider, resmi tercümeye öfkelenerek Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri'nin sözlerini dinlediği yerde işitme cihazını yere attı. T..

MHP Lideri Bahçeli'den Dokunulmazlık Çağrısı 00:38

MHP Lideri Bahçeli'den Dokunulmazlık Çağrısı

MHP Lideri Bahçeli'den Dokunulmazlık Çağrısı İzle..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

Kuzey Kore'nin Kadın Topçuları 03:47

Kuzey Kore'nin Kadın Topçuları

yüce devrimci lider sayın kim jong-un bayan topçuları denetledi ve olumlu puan verdi bu güzel video sizlerle iyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İşini bilen Adamlar 00:15

İşini bilen Adamlar

tekne gezisi ve heyecanı lider tanımlar, tamamlar...

  • JET TV tarafından
  • 217 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rum Liderden Çizgiyi Aşan Açıklamalar 01:46

Rum Liderden Çizgiyi Aşan Açıklamalar

Güney Kıbrıs ve Brüksel'den, Doğu Akdeniz'deki gerilimi tırmandıracak açıklamalar peş peşe geldi. Rum Lider Anastasiadis, çizgiyi aşarak Türkiye'yi provokasyonla suçladı. AB Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen ise Güne..

Azerbaycan-Ermenistan Arasında Ateşkes Kararı 01:52

Azerbaycan-Ermenistan Arasında Ateşkes Kararı

13. gününe girilen Dağlık Karabağ savaşında, Azerbaycan ve Ermenistan dışişleri bakanları, Rus Lider Vladimir Putin'in davetiyle Moskova'da bir araya geldiler. Sorunun çözümüne dair gerçekleştirilen toplantıdan ateşkes k..

Magdalalı Meryem Altyazılı Fragmanı 02:04

Magdalalı Meryem Altyazılı Fragmanı

Birinci yüzyılda kutsal topraklarda geçen film, yeni bir hayat arayışı içinde olan, esrarengiz kadın Magdalalı Meryem’in hayatını konu ediyor. Küçük bir balıkçı kasabasında, geleneksel yapıdaki ailesiyle yaşayan Meryem, ..

Bayernli Yöneticiden Vodafone Park İtirafı 01:41

Bayernli Yöneticiden Vodafone Park İtirafı

Bayern Münih yöneticisi Andreas Jung, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş kurasıını yorumladı. Bayern Münihli yönetici Andreas Jung, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. BEŞİKTAŞ'I YAK..

  • OFSAYT tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş Sompo Japan 95 - 79 Telekom Baskets Basketbol Maç Özeti 02:51

Beşiktaş Sompo Japan 95 - 79 Telekom Baskets Basketbol Maç Özeti

Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu 13. hafta mücadelesinde lider Beşiktaş Sompo Japan, Almanya'nın Telekom Baskets takımını 95-79 yendi. Bu sonuçla, siyah-beyazlılar gruptaki 10. galibiyetini alırken, Telekom Bask..

  • OFSAYT tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
A Milli Takım'dan Tarihi Galibiyet 02:10

A Milli Takım'dan Tarihi Galibiyet

A Milli Futbol Takımımız Uluslar Ligi'nde lider Rusya'yı tarihinde ilk kez mağlup ederek, iddiasını son maça taşıdı...

Bahçeli'den Akşener'e -Evine Dön- Çağrısı 01:55

Bahçeli'den Akşener'e -Evine Dön- Çağrısı

MHP Lideri Devlet Bahçeli bir kez daha İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e evine dön çağrısında bulundu. Akşener daha önce bu teklifi reddetmişti. Bu sefer ki çağrıya ise sosyal medya hesabından hem ironik hem de esp..

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018 07:16

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci hafta derbi maçında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Ezeli rakibini Fernando ve Rodrigues'in golleriyle mağlup eden Aslan, zorlu virajı kayıpsız geçerek ş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.870 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Moskova'da Karabağ Zirvesi 02:08

Moskova'da Karabağ Zirvesi

Moskova kritik bir zirveye ev sahipliği yaptı. Putin, Aliyev ve Paşinyan, Dağlık Karabağ gündemiyle bir araya geldi. Üç lider ortak bildiriye imza attı...

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Çocuk Özeldir 00:57

Her Çocuk Özeldir

Bugün günlerden Müzik ! ???????? Her Cumartesi Zeynep Alin’le müzik dersine gidiyoruz. ???? Müziğin özel eğitime katkısı inanılmaz boyutlarda. Zeynep Alin müzik eğitimine gelmeye başladıktan sonra konuşması çok hızlı b..

  • PengoTV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Erdoğan-Biden Görüşmesi 00:37

Erdoğan-Biden Görüşmesi

ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki ikili görüşmesi sona erdi. İki lider başbaşa görüştükten sonra, heyetler arası görüşmelere geçildi. Biden-Erdoğan arasındaki görüşme 46 dakika sürdü..

Putin Ters Köşe Yaptı Ukrayna'daki Yeni Planı Belli Oldu 02:16

Putin Ters Köşe Yaptı Ukrayna'daki Yeni Planı Belli Oldu

24 Şubat'ta Ukrayna'nın doğusuna işgal başlatarak Kiev'e doğru ilerlemeye çalışan Rusya'nın maddi kaybı 63 milyar doları geçti. İşgalde umduğu gibi ilerleyemeyen Putin'in planı belli oldu. Kiev'i ele geçiremeyen Rus lide..

Yarına Tek Bilet l Resmi Fragman l Sadece Netflix'te 02:07

Yarına Tek Bilet l Resmi Fragman l Sadece Netflix'te

Bir yol var; düne ya da yarına. Seç birini. #YarınaTekBilet 19 Haziran'da ilk defa sadece Netflix'te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix Hakkında:nNetflix, 190'dan fazla ülkede 183 milyon ücretli kullanıcının far..

Dark 3. Sezon | Üçleme Fragmanı | Netflix 02:44

Dark 3. Sezon | Üçleme Fragmanı | Netflix

Zihnin sınırlarını zorlayan öykü sona eriyor. Kafanızı kurcalayan en büyük sorulara cevap bulmaya hazır mısınız? DARK 3. Sezon, 27 Haziran'da sadece Netflix'te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix HakkındanNetflix..

Hakan: Muhafız: 4. Sezon | Resmi Fragman | Netflix 01:41

Hakan: Muhafız: 4. Sezon | Resmi Fragman | Netflix

Her şey sona erdiğinde kim kazanacak? Bunu öğrenmenin tek yolu hikâyenin en başına dönmek!nHakan: Muhafız'ın 4. sezonu 9 Temmuz'da sadece Netflix’te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix HakkındanNetflix, 190'dan f..

Bir Başkadır | Resmi Fragman | Netflix 02:29

Bir Başkadır | Resmi Fragman | Netflix

Bir Başkadır. Yazan ve Yöneten Berkun Oya. 12 Kasım'da sadece Netflix'te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix Hakkında:nNetflix, 190'dan fazla ülkede 195 milyondan fazla ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dil..

Peskov’dan Türkiye Açıklaması İlişkilerimiz Mükemmel 01:32

Peskov’dan Türkiye Açıklaması İlişkilerimiz Mükemmel

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük ve güçlü bir siyasi lider olduğuna işaret eden Peskov, “Türkiye, çok büyük bölgesel bir güç ve ülke. Türkiye ile ilişkilerimiz mükemmel.” ifadesini kullandı...

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı 04:27

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı

Türk bilim insanı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Nuri Ertaş, geliştirdiği biyomürekkep ile yapay organlardaki hücrelere kan damar ağı oluşana kadar ihtiyaçları olan oksijeni sağlamayı başardı. Doktorasını ABD’de de bulunan Kalifor..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..