#Komutanlar siperde! hulusi akar

Zeynep Baskan -  Cerrahpasa 05:54

Zeynep Baskan - Cerrahpasa

ah gurbet zalim gurbet aglatirsin adami gozumde yas kalmadi birak sana yakami birak sana yakami [Nakarat] vay seni cerrahpasa icmem suyundan icmem icmem suyundan icmem oyyy birdahaki seneye yolcuda gelur gec..

Bir Tek Seni Sevdim Gerisi Yalan 03:10

Bir Tek Seni Sevdim Gerisi Yalan

Ben hep onyedi yaşındayım. Her ayak sesinde ürperirim. Demirkapının her açılışında, Göğsümün kafesine sığmaz yüreğim. Her türlüsünü tattım, acılarin ayrılıkların. Herşeye biraz alıştım. Bir seni beklerken kendimi yenemed..

Sanatçılara Yapılan Şakalar Nostalji 02:44

Sanatçılara Yapılan Şakalar Nostalji

Elini kesersen ne akar ? kolunu kesersen ne akar ? Damarlarımızda ne dolaşır? hepsini kan cevabını veren ünlüler Hangi ışıkta geçersiniz? sorusuna verdikleri komik cevaplar...

Genelkurmay Başkanı  Bayram Namazını Siirt'te Kıldı 01:30

Genelkurmay Başkanı Bayram Namazını Siirt'te Kıldı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, terörle mücadeleye ilişkin Bu mücadele devam edecek, inşallah her taraf tertemiz olacak. dedi...

Kalben - Yol 03:31

Kalben - Yol

Geceden düştüm yola Vardım bir garip hana Ne ana var ne de baba Sırtımda bir hançer Elimde bir yara Kalbim kana kana düştüm Yola bak dedi yola Benzemez o iki kola Kavuşsa da kavuşmasa da Akar ince ince Akar ince ince ..

Zara - Tez Gel Yarim 04:05

Zara - Tez Gel Yarim

Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin Güller açmaz oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gö..

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli 04:08

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli

Unut Beni Şarkı Sözleri İle Bırak,tuz bastım hatırana Bitmeyen rüyalara Senden kalanlara Yok olan günahlara Ansız gelişlerin bir vedası olmaz Gitme kal,bu yol hicran Boyun eğmez gönül artık Unut beni Yükü ağır günahla..

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun 05:28

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun

Sen Yoksun şarkı sözleri ile Yıldızlar kayarken solarlar ömür gibi İmkansızca yaşadım ruhumda bu sevgiyi Gözyaşım akar içime, belli etmez hiç kendini Mutluluk masalda kalmış, hayalde ararım seni. Sen yoksun aslında göz..

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:30

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde b..

Zara - Tez Gel Yarim 04:30

Zara - Tez Gel Yarim

Şarkı Sözleri: Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin, Güller açmaz oldu. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez g..

Selçuk Balcı - Samistal Yaylası [ Vargit Zamanı © 2020 Kalan Müzik ] 04:16

Selçuk Balcı - Samistal Yaylası [ Vargit Zamanı © 2020 Kalan Müzik ]

Samistal Yaylası’nın neden erimez karı Sevdim de alamadım, böyledir dünya hali Yüksek dağların karı erimeden akar mı? Ben yürekten yanmışım, ateş beni yakar mı? Çamlıhemşin deresi gene öyle akar mı? Akşamdan doğan ay..

Soner Sarıkabadayı - Dibine Dibine (Official Video) 03:53

Soner Sarıkabadayı - Dibine Dibine (Official Video)

Şarkı Sözleri: Sabahlara alıştım da Geceler hala zor geliyor İnsan içine de karıştım da Bi sen gibisi zor geliyor Unutmaya çalıştım da Tahminimden uzun sürüyor Hatalarımla da barıştım da Bir son gün her şeye son ver..

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video) 04:07

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video)

Söz: Ali Çınar Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Selahattin Güzelel, Emre Doğan Bağlama: Kutay Özcan Gitar: Selahattin Güzelel Bas gitar: Emre Doğan Yönetmen: Kaan Yorulmaz Görüntü Yönetmeni: Resul Bağ Şarkı Sözleri: Yan yan..

Mislina Yıldırım - Gelin Oy 06:34

Mislina Yıldırım - Gelin Oy

Gelin Oy şarkı sözleri ile Aman oy oy oy oy Yüce dağdan bir yol iner Yüce dağdan bir yol iner Gelir dolanı dolanı Bizim elin coşkun çayı Akar bulanı bulanı Bizim elin coşkun çayı Bizim elin coşkun çayı Akar bulanı bula..

İncirlik'teki Darbecilere Polis Engeli Kameralarda 04:29

İncirlik'teki Darbecilere Polis Engeli Kameralarda

Adana'da FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasıda 10. Tanker Üs Komutanlığının giriş nizamiyesinde önlem alan polis ekipleri ile darbeci komutanlar arasında yaşanan gerginliğin güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çı..

Kırmızı listeye bir çizik daha! 01:33

Kırmızı listeye bir çizik daha!

MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI TERÖRE BİR DARBE DAHA VURDU, ELİ KANLI ÖRGÜTÜN SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİSİNİ SINIR ÖTESİNDE ETKİSİZ HALE GETİRDİ. MİLLİ SAVUNMA BAKANI İLE KOMUTANLAR İSE SURİYE HUDUT HATTININ SIFIR NOKTASINA G..

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar 06:29

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Ha..

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

Kıbrıs'taki Askerlerin Yaşadığı Korkunç Olay 01:15

Kıbrıs'taki Askerlerin Yaşadığı Korkunç Olay

1974 yılında askerliğimi Kıbrıs’ta yaptim. Askerliğimin bitimine 5 ay ya vardı ya yoktu. Saat gece 12 de devriye nöbetim vardı. Onbaşı’yla nöbet yerlerini gezerken, bakımki çadırının ordan alarm veriliyor. İki nobetçi de..

  • ZULMA tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Size Seçimlerde Başarılar Dilerim  Filiz Akın Kartal Tibet 01:45

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim Filiz Akın Kartal Tibet

Kiraz işportacılık yapan bir kızdır. Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ett..

Sürtük Diye Sana Derler Paçavra Filiz Akın 02:01

Sürtük Diye Sana Derler Paçavra Filiz Akın

Filmin Adı: Cilveli Kız Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Kartal Tibet, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1969..

Kalk Oradan Şıllık  Cilveli Kız 01:27

Kalk Oradan Şıllık Cilveli Kız

Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu..

Sevdim Seni Mabuduma  Mustafa Ceceli 05:28

Sevdim Seni Mabuduma Mustafa Ceceli

*** SEVDİM SENİ MABUDUMA Sevdim seni mabuduma, canan diye sevdim Bir ben değil âlem sana, hayran diye sevdim Evladu iyalden geçerek, ben ravzana geldim Ahlâkını meth etmeden Kur’an diye sevdim Kurbanın olam Şah-u Rasûl..

Welcome Miss Evcilik Oyunu 02:16

Welcome Miss Evcilik Oyunu

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Önümde Böyle Mayalaşma İstemem 00:31

Önümde Böyle Mayalaşma İstemem

Gülşen Bubikoğlu Hulusi Kentmen Tarık Akan (Evcilik Oyunu)..

Kızını Dövmeyen Dizini Dövermiş 00:57

Kızını Dövmeyen Dizini Dövermiş

Gülşen Bubikoğlu Hulusi Kentmen (Evcilik Oyunu).İyi Seyirler...

Mürüvvet'im Balık Gibisin 01:02

Mürüvvet'im Balık Gibisin

Hulusi Kentmen Mürüvvet Sim (Evcilik Oyunu)..

Ne Ettiysen Sen Ettin Bana Sadri Alışık 01:57

Ne Ettiysen Sen Ettin Bana Sadri Alışık

Filmin Adı: Efkarlıyım Abiler Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Sadri Alışık, Filiz Akın, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1966..

Bedava Mal Baldan Tatlıdır 02:31

Bedava Mal Baldan Tatlıdır

Cilveli Kız başrollerini Filiz Akın, Kartal Tibet ve Hulusi Kentmen'in paylaştığı 1969 yapımı Türk filmidir...

Filiz Akın'dan Soygun 01:48

Filiz Akın'dan Soygun

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır...