#Komutanlar siperde! hulusi akar

Bitirimler Sosyetede Türk Filmi İzle 1:21:24

Bitirimler Sosyetede Türk Filmi İzle

Bitirim Kardeşler, yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, 1973, Türkiye yapımı macera ve komedi filmi. Bitirim Sosyetede filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kartal Tibet, Kadir İnanır, Meral Zeren, Hulusi Kentme..

  • PengoTV tarafından
  • 26.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet 01:05

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Tel Örgü 1995 Türk Filmi İzle 1:37:11

Tel Örgü 1995 Türk Filmi İzle

Konusu : Bulgar zulmünden kaçan,türkiyeye dönemek isyeyen bir grup insanın öyküsü. Yıl : 1995 Tür : Dram Senaryo : Sadık Şendil Yönetmen : Sırrı Gültekin Oyuncular : Hulusi Kentmen, Ayhan Işık, Reha Yurdakul, Mualla ..

Yangın Var 1960 Türk Filmi İzle 1:39:32

Yangın Var 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Paşa Kızı Müjgan ile Tulumbacı Murat Reis'in kestiği racon yüzünden (kızın babası Hilmi paşa'ya ailesinin namus ve şerefini koruma sözü) ancak ölümde beraber olmalarının öyküsü. Yıl : 1960 Tür : Dram & Roman..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş 01:40

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir.Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıkl..

Tarık Akan Ah Nerede Film İzle 1:29:47

Tarık Akan Ah Nerede Film İzle

Ah Nerede hd izle, 3 kardeşi babaları okumaları için İstanbul'a gönderir. Ama okullarını ihmal eden kardeşler biri kumar oynar, biri siyasi olaylara karışır, diğeri ise çapkınlık peşinde koşar. Ferit, kızlarla gününü gün..

  • Tv Series tarafından
  • 14.876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İğrenç Olay Böyle Ortaya Çıktı! Kızının Davranışlarından Şüphelenince... 05:40

İğrenç Olay Böyle Ortaya Çıktı! Kızının Davranışlarından Şüphelenince.

Denizli’de, Özlem U. (32), hareketlerinden şüphelenerek odasına girdiği kızı 14 yaşındaki İ.U.’nun cebine saklamaya çalıştığı notu görmesiyle iğrenç olay ortaya çıktı. Anne beni en yakınından koruyamadın yazılı notu ve..

Ateş Böceği Tarık Akan Türk Filmi İzle 1:16:53

Ateş Böceği Tarık Akan Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Genç işportacı günün birinde müşterisini çarpan adamı yakalayınca satışlardan daha çok para kazanır. Bu olay ona müşteriyi avlamak için yeni yollar denemesini sağlar. İşbirliği yaptığı yankesici kız onun k..

  • Tv Series tarafından
  • 7.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alev Alev Tarik Akan Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle 1:39:34

Alev Alev Tarik Akan Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle

Alev Alev, Halit Refiğ'in yönettiği 1984 yapımı sinema filmi. Bir teknenin kaptanı olan Murat'la (Tarık Akan) bir butikte tezgahtar olarak çalışan Alev (Gülşen Bubikoğlu), birbirlerini severler ama o sırada Bodrum'a gele..

  • Tv Series tarafından
  • 37.495 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumurcak Köprüaltı Çocuğu 1970  İlker İnanoğlu  Cüneyt Arkın Filiz Akın Türk Filmi İzle 1:23:16

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu 1970 İlker İnanoğlu Cüneyt Arkın Filiz Akı

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu - İlker İnanoğlu _ Cüneyt Arkın _ Filiz Akın (1970 - 83 Dk) Filmde, ailesinin başına talihsiz olaylar gelen bir çocuğun mücadelesi anlatılır. Nihat, taksi şoförüdür. Eşi Selma ve iki çocuğuyla m..

  • PengoTV tarafından
  • 9.942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
100 Lira İle Evlenilmez 1974  Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzle 1:22:46

100 Lira İle Evlenilmez 1974 Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzl

Film, varlıklı bir aileye mensup iki genç kızla yoksul olduklarını gizlemeye çalışan iki gencin aşk öyküsünü konu edinir. Ediz ve Bülent, bir reklâm firmasında çalışan iki arkadaştır. Yoksul bir yaşam süren ikili, bir gü..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Gül ve Şeker 1968 Türk Filmi İzle 59:20

Gül ve Şeker 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Birbirlerini tanımayan altı gencin, evlenme sürecinde yaşadıkları ilginç olayları ele alan bir film. İflas etmiş fabrikatör üç kızını askerlik arkadaşı olan arkadaşının üç oğluyla evlendirmek ister. Ancak birbi..

Gülizar 1972 Türk Filmi İzle 1:13:03

Gülizar 1972 Türk Filmi İzle

Konusu: İki Karadenizli ailenin çocukları olan Pervin ile Suat küçükken Anadolu'da yaygın olan beşik kertmesi ile sözlenmişlerdir. Suat eğitimi için gittiği Avrupa'dan dönmüştür ve ailesinin baskısı ile Pervin ile evlend..

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle 1:40:46

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, en yakınları tarafından ihanete uğrayan Cevat’ın intikam mücadelesini anlatır. Cevat, babasından kalan fabrikanın tek varisidir. En yakın arkadaşı Necdet’i fabrikaya ortak yapar. Cevat’ın karısı Suzan ile..

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle 1:44:13

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gemicinin aynı kıza âşık olması sonucu yaşadıkları olayları konu alır. Neriman bir gemi ile Avrupa seyahati yapar. Geminin süvari vekili Ömer ile ikinci çarkçı Bülent Neriman’a âşık olur. Ömer ve Büle..

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:36

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Çevresinde cesur ve mert bir delikanlı olarak bilinen Orhan (Orhan Günşiray) minibüs şöförlüğü yaparak geçinen biridir. Bir tesadüf eseri tanıştığı Hacer’den (Evrim Fer) etkilenir. Hacer zengin bir ailenin kızı..

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle 1:35:52

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir kız ile yoksul bir gencin arasındaki aşk hikâyesi konu edilir. Zengin bir ailenin kızı olan Belgin birkaç aylığına bir mahalleye taşınır. Burada, nişanlısı ve babasından bir süre ayrı kalacak..

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle 1:37:08

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Anadolu'nun işgal edildiği dönemde vatanın kurtuluşu için mücadele eden askerlerin öyküsü anlatılır. Ayşe, Milli Mücadele’ye karşı padişahın tarafını tutan bir babanın kızıdır. İstemediği halde bir yüzb..

Ne Şeker Şey 1962 Türk Filmi İzle 1:27:49

Ne Şeker Şey 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, asıl kimliklerini gizleyen iki genç arasında yaşanan aşk konu edilir. Hacı Mansur Ağa ve ailesi, Çukurova’nın zenginlerindendir. Yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı Hacı Mansur, oğlu Tayfur’u Zeynel ..

Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle 1:15:59

Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği cinayetlerle suçlanan Rıfat’ın adalet arayışını konu edinir. Rıfat, eski sevgilisi Zişan’ın yönettiği suç şebekesi tarafından oyuna getirilir. İşlemediği bir dizi cinayet yüzünden hapse girer. ..

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle 1:13:47

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini hiç görmemiş bir anne kızın hayatı anlatılır. Türkan’ın anne ve babası o daha bebekken ayrılmıştır. Babasıyla birlikte İzmir’de yaşayan Türkan, zengin bir iş adamının oğlu olan Orhan’la nişanl..

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle 1:43:10

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, küçük yaşta yolları ayrılan iki kardeşin hikâyesini anlatır. Osman daha bir çocukken babası eşkıyalar tarafından öldürülür, kardeşi ise kaçırılır. İntikamını almak için büyüyünce zaptiye zabiti olur. Ne v..

Sonsuz Geceler 1965 Türk Filmi İzle 1:28:12

Sonsuz Geceler 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, para için bir cinayeti üstlenen bir adamın, ailesi tarafından kurtarılmasını anlatır. Parasını kızının ilaçlarına veren Osman, evin ihtiyaçları için yüzüğünü satar. Gittiği meyhanede tanıştığı biri tarafı..

Şaka ile Karışık 1965 Türk Filmi İzle 1:39:38

Şaka ile Karışık 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yoksul bir genç olan Osman’ın bir rastlantı sonucu zengin oluşu konu edilir. Ofsayt Osman hiçbir işi yolunda gitmeyen yoksul biridir. Bu sırada birbirine düşman iki zengin aileden gelen Ferhat ve Hurşit..

Şaşkın Baba 1963 Türk Filmi İzle 1:04:50

Şaşkın Baba 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babaları birbirine düşman olan Leyla ve Kemal’in evlenebilmek için girdikleri macerayı anlatır. Kemal’in babası Nafiz son derece cimri ve paraya düşkün birisidir. Türlü dalavereyle Leyla’nın babası Naci’y..