#Komşu ülkeye

Tavandan Küvete Düşen Üst Komşu 00:09

Tavandan Küvete Düşen Üst Komşu

Evlerinde otururken banyodan gelen gürültüye bakmak için kalkan ev sahipleri, tavandan düşen komşuyu küvetlerinde görünce ne yapacaklarını şaşırmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 227 görüntüleme
  • 6 yıl önce
EBA FİZİK LİSE - ÖZ İNDÜKSİYON - KOMŞU İNDÜKSİYON 09:01

EBA FİZİK LİSE - ÖZ İNDÜKSİYON - KOMŞU İNDÜKSİYON

ÖZ İNDÜKSİYON - KOMŞU İNDÜKSİYON..

  • EBA tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tavandan Düşen Komşu 00:30

Tavandan Düşen Komşu

Evin kızı sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparken hiç beklemediği bir olay ile karşılaşmış. Evin tavanı çökmüş ve üst kattaki komşu aşağıya inmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Komşu esnaf istismarcı çıktı! 03:45

Komşu esnaf istismarcı çıktı!

Komşu esnaf istismarcı çıktı!..

Ev alma komşu al! 03:12

Ev alma komşu al!

EV ALMA KOMŞU AL DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER... İSTANBUL ÜMRANİYE'DE... İDDİAYA GÖRE, BİR KADIN, ÜST KOMŞUSUNA KAFAYI TAKTI... NEREDEYSE HER GÜN KAPILARINI YUMRUKLADI... GECE GÜNDÜZ, BİR RAHAT NEFES ALDIRMADI... O EVDEKİ ANN..

Tahta Atmalı Komşu Kavgası 01:10

Tahta Atmalı Komşu Kavgası

İngiltere'de yaşayan iki komşunun sözlü tartışması tahta atmalı kavgaya dönüşmüş. İlginç görüntüler amatör kameraya yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan 28:56

Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan

Suriye ile İsrail arasında Akdeniz'in kıyısında yıkımın ve yaşamın birbirine karıştığı bir ülke... Bir zamanlar Ortadoğu'nun Paris'i olarak anılan Beyrut... Gözlerinin önünde anneleri öldürülen çocuklar, kardeşleri öld..

  • PengoTV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze 26:07

Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze

Onlarca yıldır ambargo altında ezilen insanlar, ölümle dans eden çocuklar... 2 milyon insanın hayata tutunma hikayesi. Türk Televizyonları'nda ilk kez girilen İslami cihat tünelleri... İsrail'in bombaları altında kaybed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kartal Stoperi Komşu'da Buldu 01:22

Kartal Stoperi Komşu'da Buldu

Beşiktaş transferde rotayı Brezilyalı stoper Rodrigo Moledo'ya çevirdi. Bir yandan transferlerle kadrosunu güçlendirmek, diğer yandan giden ve gitmesi muhtemel futbolcularının yerlerini doldurmak isteyen siyah beyazlıla..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İç Mimar Komşu Ece Erken'e Tazminat Davası Açtı 12:01

İç Mimar Komşu Ece Erken'e Tazminat Davası Açtı

Ece Erken ile mimarı arasında gerilim sürüyor! Ece Erken, mimarı ile arasında yaşananları Söylemezsem Olmaz'da anlattı.....

  • BETA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dedektif komşu! 01:55

Dedektif komşu!

ANKARA GÖLBAŞI'NDAKİ BİR APRATMANA GİREN HIRSIZ, KAPI ÖNÜNE BIRAKILAN AYAKKABILARI ÇALDI. APARTMAN SAKİNLERİNDEN BİRİ DE İŞİ GÜCÜ BIRAKTI.. O HIRSIZI YAKALAMAK İÇİN, DEDEKTİFLİĞE SOYUNDU...

Komşu dehşeti kamerada! Kulak memesi kopartıldı, eşi ve çocukları acımasızca yumruklandı 02:28

Komşu dehşeti kamerada! Kulak memesi kopartıldı, eşi ve çocukları acım

Nevşehir'de ayakkabı dolabının üzerine çantasını koyan komşularına sinirlenen şahıs beraberindekilerle birlikte kadın ve çocukları acımasızca yumrukladı. Eve gelen Fethi Özdemir'e de saldıran şahıs, komşusunun kulak meme..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim? Türkiye İsmi, İtalya’da Kondu? 40:50

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim?

???? Devlet malzeme ofisi neden stok yapıyor ⁉️ Yeni eve kapanmalar , kapıda mı? 8:55 ???? Sahra hastanesi bahanesiyle ülkeye gelenler, saklanmış olmasınlar ⁉️ Nerede bu adamlar biliyor musunuz ⁉️ 16:47 ???? Antalya’da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu 03:48

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu

Hoca komşusundan ödünç bir kazan alır kazanı verirken içine bir kazan yerleştirir. Komşusu sorar: -Bu ne -Senin kazan doğurdu der hoca da komşu çok sevinir. Aradan bir kaç gün geçer. Hoca yine komşusuna gider 1-2 gün k..

Barış Manço - Düriye 05:26

Barış Manço - Düriye

dü dü dü düriye komşu kızı düriye az etme gel beriye mahsun durma öyle dü dü dü düriye komşu kızı düriye hele hele gel beriye dargın mısın söyle inci boncuk tanesi boynunu süsleyen yedi köyün hanesi feda sana düriye..

Serkan As - Zalim Ciran 03:34

Serkan As - Zalim Ciran

Zalım Ciran şarkı sözleri ile Gazi dikim tu deng naki Evina min bawer naki Carek tu min mêze naki oy Te ez kuştim avrê çavan Te ez kuştim dev u lêvan Te ez kuştim zalım ciran Herin bêjin cinara min Çima naye ditina m..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Acun Ilıcalı'nın Eve Kız Atması 03:06

Acun Ilıcalı'nın Eve Kız Atması

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı gençlik döneminde babası ile yaşadığı bir anıyı anlatırken, komşu kızını eve attığını itiraf ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Big Bang Theory 10.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Holiday Summation 21:05

The Big Bang Theory 10.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Holiday S

KARŞIT DÜNYALAR ÇARPIŞINCA... En büyük zevkleri kuantum fiziğine kafa yormak olan üstün zekalı iki arkadaş, güzel bir kızla karşılaşınca ne yaparlar? The Big Bang Theory, işte o karşılaşma anında gerçekleşen büyük patlam..

  • Tv Series tarafından
  • 3.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
6.SINIF MATEMATİK AÇILAR (2) 13:52

6.SINIF MATEMATİK AÇILAR (2)

6.SINIF MATEMATİK AÇILAR TÜMLER AÇI KOMŞU TÜMLER AÇI BÜTÜNLER AÇI KOMŞU BÜTÜNLER AÇI İKİ AÇININ TOPLAMI 90DERECE İSE TÜMLER İKİ AÇININ TOPLAMI 180 DERECE İSE BÜTÜNLER AÇI TERS AÇILAR KONU ANLATIMI FARKLI SORU ÇÖZÜMLERİ..

Karısını döverken komşularından dayak yedi! 01:02

Karısını döverken komşularından dayak yedi!

Avcılar’da dükkanda eşini dövmeye kalkan esnaf, komşu esnaftan dayak yedi. İddiaya göre, şiddete maruz kalan kadının kız kardeşinin ‘‘Ablamı dövüyor’’ diye bağırması üzerine pasajdakiler yardıma koştu. Taraflar arasında ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Yunanistan 3 Darbeci Haini İade Edecek 02:27

Yunanistan 3 Darbeci Haini İade Edecek

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yunanistan'a kaçan darbeci askerlerden 3'ü için karar çıktı. Yunanistan firari üç askeri iade etme kararı verdi. Ayrıntıları A Haber muhabiri Manolis Kostidis aktardı...

Fransız Askerleri Estonya'da 01:00

Fransız Askerleri Estonya'da

NATO, Rusya'ya komşu özellikle Baltık ülkelerinde askeri gücünü arttırırken, en son 50 askerden oluşan Fransız birliği Estonya'nın Amari askeri üssüne indi. Öncü birlik, 300 Fransız askerin yer alacağı 1200 kişilik yen..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Teröristlere Silahlar Böyle Geliyor 02:50

Teröristlere Silahlar Böyle Geliyor

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman patlamalarda kullanılan bombaların ülkeye nasıl girdiğini canlı yayında anlattı. Araçlara yüklenen patlayıcıların Lice ve Derik'ten temin edildiği ve buradan Ankara ile İ..