#Konserve tarifleri

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri 04:00

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri

Soğanlı Pirinc Pilavi icin Malzemeler 2 su bardagi pilavlik pirinc 1 adet tavuk göğsü 3 adet kuru soğan 1,5 su bardagi kaynamis su 2 su bardağı tavuk suyu biraz sıvıyağ 2 çorba kaşıgı tereyağı Biraz pulbiber Biraz kara..

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği  Börek Tarifleri 04:53

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği Börek Tarifleri

Tava Böreği için Malzemeler 3 adet taze yufka 1 küçük kase beyaz peynir 1 küçük kase küçük küçük doğranmış kaşar peyniri Islatmak İçin 1 çay bardağı su yarım çay bardağı kadar sıvı yağ Kızartmak için 1 çorba kaşığ..

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri 02:35

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir vişneli kek tarifi videosu hazırladık. Vanilyalı kek içinde vişne tanecikleri ve damla çikolata ile müthiş bi lezzet. Vişneli kek nasıl yapılır tam ölçülü malzeme listesi ile her ayr..

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri 02:32

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için çok kolay ve pratik bir kuskus salatası tarifi videosunu hazırladık. Yapımı hızlı ve lezzeti yerinde müthiş bir tad. Yemeklerin yanında renkli bir salata olan kuskus salatası nasıl yapılır ve..

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 01:57

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Yapımı pratik ve hızlı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir sandviç bisküvili pasta tarifi videosu hazırladık. Evde hızlıca yapılabilecek bir pasta tarifi olan bu tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Sandviç bisküvili p..

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası  Çorba Tarifleri 03:45

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası Çorba Tarifleri

Kremalı Sebze Çorbası için Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 adet yeşil kabak Bir adet kırmızı biber veya yeşilbiber de kullanabilirsiniz İki yemek kaşığı un 7,5 su bardağı su(İhtiya..

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:04

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Nefis tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz. Karamelli irmik tatlısı videosu hazırladık sizler için. Az malzeme ile nefis kıvamda ve tadta bir tatlı tarifi. İrmik tatlısının üzerinde karamel sos ile tadına tad katmış ol..

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:15

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok pratik ve gerçekten çok lezzetli olan sütsüz mozaik pasta tarifi videosu hazırladık. Tadını tarif etmek gerekirse; yoğun bir kıvamı var ve çok lezzetli. Ancak çok tatlı değil yani şeke..

Mercimek Köftesi Tarifi Mercimekli Köfte Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 03:47

Mercimek Köftesi Tarifi Mercimekli Köfte Nasıl Yapılır - Yemek Tarifle

MALZEMELER 1 Su bardağı kırmızı mercimek Yarım su bardağı köftelik bulgur 1 yemek kaşığı domates ve biber salçası 1 adet soğan 5 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım demet maydanoz 5-6 sap taze soğan Yarım limon 2 diş sarımsak ..

Piyaz Tarifi  Piyaz Nasıl Yapılır - Salata Tarifleri 02:39

Piyaz Tarifi Piyaz Nasıl Yapılır - Salata Tarifleri

MALZEMELER 1 Su bardağı kuru fasulye Yarım demet taze soğan 9-10 sap maydanoz 1 adet domates 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı sirke 10-15 adet siyah zeytin 2 adet yumurta Yarım limon 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ Kur..

Sosisli ve Sucuklu Açma Börek Tarifi  Gül Börek - Börek Tarifleri 08:11

Sosisli ve Sucuklu Açma Börek Tarifi Gül Börek - Börek Tarifleri

MALZEMELER 1Kg un 150 gr sosis 150 gr sucuk 4 yemek kaşığı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 2 adet yumurta YAPILIŞI 1 Kg undan 2 bardak açmak için ayrılır, tuz ilave ederek yumuşak bir hamur yoğurulur...

Sulu Köfte Tarifi Sulu Köfte Yemeği Nasıl Yapılır  Bulgurlu Etli Yemek Tarifleri 06:18

Sulu Köfte Tarifi Sulu Köfte Yemeği Nasıl Yapılır Bulgurlu Etli Yemek

MALZEMELER Yarım Kg. Kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı köftelik bulgur 4 yemek kaşığı sıvı yağ 2 adet soğan 1 adet domates 9-10 sap maydanoz 1 adet patates 1 orta boy havuç 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı k..

Yumurtalı Ispanak Tarifi  Ispanak Yemeği Tarifleri - Ispanak Yemeği Yapımı 02:37

Yumurtalı Ispanak Tarifi Ispanak Yemeği Tarifleri - Ispanak Yemeği Ya

YUMURTALI ISPANAK MALZEMELER Yarım kg. ıspanak 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan Yarım su bardağı süt 1 yemek kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 3 adet yumurta TARİFİ Ispanaklar ayıklanıp, yıka..

Domates Çorbası Tarifi - Domates Çorbası Nasıl Yapılır - Çorba Tarifleri 03:13

Domates Çorbası Tarifi - Domates Çorbası Nasıl Yapılır - Çorba Tarifle

MALZEMELER 3 Adet büyük boy domates 2 yemek kaşığı domates salçası 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 su bardağı Trakya tarhanası 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 100 gr. Kaşar peyniri TARİFİ Önce tarhanayı geniş bi..

Etli Ekmek Tarifi - Etli Ekmek Yapımı - Kastamonu Etli Ekmek - Yemek Tarifleri 06:12

Etli Ekmek Tarifi - Etli Ekmek Yapımı - Kastamonu Etli Ekmek - Yemek T

MALZEMELER: -İÇ MALZEMELER: -400 gr yağsız kıyma -1 soğan (Rendelenmiş) -1 yumurta -1 domates (Rendelenmiş) -Yarım demet maydanoz -1 tatlı kaşığı Tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN: -4 ..

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Bu videomuzda sizlere nefis bir et yemeği olan tas kebabı tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifi için pekte bir ön hazırlık yapmanıza gerek yok. Bildiğiniz gibi kanalımızda sizlerle daha önce p..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuskus Salatası Tarifleri 03:50

Kuskus Salatası Tarifleri

Malzemeler 1,5 su bardağı Kuskus 10 adet Kuşkonmaz 1,5 su bardağı Çeri Domates 1 Limon Suyu 3 yemek kaşığı Zeytinyağı Maydanoz Tuz Karabiber..

2 Malzemeli Bonbon  Çikolatalı Tatlı Tarifleri 03:28

2 Malzemeli Bonbon Çikolatalı Tatlı Tarifleri

Malzemeleri: Artan kalan Kek 2 adet Muz Çikolata..

Sütlaç Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:42

Sütlaç Tarifi Tatlı Tarifleri

MALZEMELER 1 Litre Süt 2 Su bardağı Su 1.5 su bardağı Şeker 1 Su bardağı yıkanmış Pirinç 1.5 yemek kaşığı Buğday Nişastası Ceviz..

Narlı Lorlu Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 12:51

Narlı Lorlu Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Saniye Annenin narlı ve norlu yaş pasta tarifi sizlerle..Güncel yemek tarifi videolarımız dan haberdar olmak için lütfen abone olunuz. Bizi takip ederseniz seviniriz :)..

Cocostar Pasta Tarifi  Pasta Tarifleri 04:23

Cocostar Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Hindistan cevizi ile yapılan cocostar pasta tarifi videosu hazıladık sizler için. Peki cocostar pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir diye merak ediyorsanız buyrun, tüm cevaplar bu video da bulunmaktadır..

Patatesli Kek Tarifleri 01:30

Patatesli Kek Tarifleri

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 adet soğan 3 adet patates Küçük bir kase beyaz peynir Yarım demet maydanoz 2 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket ..

Antep Fıstıklı Kurabiye Bayram Tarifleri 01:35

Antep Fıstıklı Kurabiye Bayram Tarifleri

Hamur İçin; 150gr tereyağ 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta 1/2 su bardağı nişasta 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 3,5 su bardağı un İç harç için; Antep fıstığı 1 yemek kaşığı pud..

Antep Usulü Kerebiç Bayram Tarifleri 09:32

Antep Usulü Kerebiç Bayram Tarifleri

250 gr. margarin veya tereyağı, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 çorba kaşığı irmik, 2 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 paket kabartma tozu, 3-4 su bardağı un, İç Harcı için: 1 su bardağı çekilmiş ceviz içi, 1 çay kaşığı t..

Yoğurtlu Kırmızı Biber Mezesi Tarifi  Meze Tarifleri 02:10

Yoğurtlu Kırmızı Biber Mezesi Tarifi Meze Tarifleri

Közde yoğurtlu kırmızı biber mezesi malzemeleri - 10 adet kırmızı biber - 3 yemek kaşığı zeytinyağı - 6 yemek kaşığı süzme yoğurt - 3 yemek kaşığı su - 1 diş sarımsak - tuz..

Çikolatalı Yumuşacık Top Kek Tarifleri 01:39

Çikolatalı Yumuşacık Top Kek Tarifleri

Malzemeler; 2 yumurta 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağından biraz fazla şeker 3 yemek kaşığı kakao 50 gr bitter çikolata 1 vanilya 1 kabartma tozu Aldığı kadar un(2 su bardağı kadar) Damla çikol..

Susam Güzeli  Kurabiye Tarifleri 01:29

Susam Güzeli Kurabiye Tarifleri

Susam Güzeli Tarifi İçin Malzemeler 125 gram yumuşamış tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta Yarım çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı pudra şekeri 1 yemek kaşığı yoğurt 1 paket kabartma tozu 1 pak..

Çilekli Pasta Tarifleri 08:48

Çilekli Pasta Tarifleri

Çilekli pasta için malzemeler: 1 ölçü kakaolu pandispanya pasta kreması için 2 yumurta sarısı yarım su bardağı tozşeker 2 tepeleme yemek kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı un 2 su bardağından 1 parmak eksik süt (450ml) 1 limo..

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Hira Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:48

Hira Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Hira Tatlısı Malzemeleri - 1 adet yumurta - 1 çay bardağı yoğurt - 1 çay bardağı sıvı yağ - 1 su bardağı irmik - 2 su bardağı un - 1 paket kabartma tozu - 1 paket vanilya Hira Tatlısı Şerbeti İçin Malzemel..