#Kontrol

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı 03:17

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı

Olay, Ataşehir İçerenköy Alanaldı Caddesi Ertaş Sokakta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı bir binanın çatı katında izolasyon çalışması yapan işçiler çalışmalarını bitirip binadan ayrıld..

Kızı İçin Hamile Kaldı 03:14

Kızı İçin Hamile Kaldı

42 yaşındaki anne İlkay Özkan, kanser oluşma riski tespit edilen 6 yaşındaki kızı Dünyam için tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. Ancak kanama nedeniyle anne ve bebeğin hayatı riske girdi. Anne canı pahasına bebeğini düny..

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Otobüsler Alev Alev Yandı 01:48

Otobüsler Alev Alev Yandı

Konya’da Hurdalık Sanayisinde demir kesimi yapıldığı sırada kıvılcımlardan ateş alan 2 otobüs alev alev yanarken, patlamalar meydana geldi. Yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hurd..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tel Rıfat Mesajı 01:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tel Rıfat Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnşallah kısa sürede Tel Rıfat'ı da kontrol altına alarak, bu harekatı hedefine ulaştıracağız. dedi...

Doktorlar Kadının Karnında Gördükleri Şey Karşısında Büyük Sürpriz Yaşadılar 04:54

Doktorlar Kadının Karnında Gördükleri Şey Karşısında Büyük Sürpriz Yaş

Doktorlar, Kadının Karnını Kontrol Ettiler, Gördükleri Şey Karşısında Büyük Sürpriz Yaşadılar. Bir Seferde 8 çocuk doğuran ablamız ...

  • JET TV tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gaziantep’te Bombalı Eylem Hazırlığındaki Terörist Yakalandı 01:05

Gaziantep’te Bombalı Eylem Hazırlığındaki Terörist Yakalandı

Gaziantep'te bombalı eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 1 terörist ile örgüt üyesi 6 kişi yakalandı. Operasyon sırasında, YPS'li örgüt mensubu M.H.Ö. adlı şüpheli yakalanmamak için bir evin çatısına çıkarak kendini ..

Meme Kanseri Nasıl Teşhis Edilir 05:31

Meme Kanseri Nasıl Teşhis Edilir

Müslümanoğlu: Meme yapınızı ayda bir kez kontrol edin...

  • NABIZ tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı 02:08

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı

Maltepe'de bir güzellik merkezinde epilasyon makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan merkezin sahibi güçlükle sakinleştirildi. Olayda can kaybı yaşanmazken güzellik merkezi kulla..

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor 01:47

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor

Karabük'te 3 ayrı noktadan çıkan orman yangını rüzgarında etkisiyle büyürken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Karabük-Yenice Yolu arıtma tesisi karşısındaki ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı 03:13

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı

Bağcılar'da motorize polis ekiplerinin Dur ihtarına rağmen kaçan uyuşturucu satıcısı polisle girdiği çatışma sonucu yaralanarak,polis tarafından yakalandı.Olay, Bağcılar Kirazlı Caddesi üzerinde polis kontrol noktasınd..

Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Davullu Zaralı Festival 04:12

Davullu Zaralı Festival

Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’ne konuk olan tanınmış sanatçı Zara Kırıkkalelilere unutulmaz anlar yaşattı. Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali binlerce Kırıkkaleliyi Yahşihan 15 Temmuz Dem..

  • ANKA tarafından
  • 510 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dört Nala Koşan Atın Üzerindeki Adamı Teselli Etmek 00:31

Dört Nala Koşan Atın Üzerindeki Adamı Teselli Etmek

Atı kontrol edemeyen kişinin çığlıklarını 'durur o durur merak etme' diyerek cevaplayan gencin kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Türkiye'nin İlk Sürücüsüz Metrosu' 7-24 İzleniyor 01:51

'Türkiye'nin İlk Sürücüsüz Metrosu' 7-24 İzleniyor

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu olma özelliği taşıyan Ümraniye-Çekmeköy hattının birinci etabı olan Üsküdar-Yamanevler Metrosu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kumanda ve Kontrol Merkezi'nden 24 saat izleniyor...

Kahraman Polis Yaralı Genci Alevlerin Ortasından Böyle Kurtardı 01:17

Kahraman Polis Yaralı Genci Alevlerin Ortasından Böyle Kurtardı

İstanbul Talimhane'de boş bir alanda alev alev yanan tahtaların arasında yatan madde bağımlısı şahıs, polis memurunun dikkati sonucu alevlerin arasından son anda kurtarıldı. Ayaklarından hafif şekilde yaralanan şahıs amb..

Karamsarlık Nasıl Zarar Veriyor 06:57

Karamsarlık Nasıl Zarar Veriyor

Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu: Kontrol edemeyeceğiniz durumlara üzülmeyin....

  • NABIZ tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Irak Savunma Bakanlığı'ndan Flaş Açıklama 00:40

Irak Savunma Bakanlığı'ndan Flaş Açıklama

Irak Savuma Bakanlığı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) bağlı sınır kapılarının Türkiye ve İran ile koordinasyonlu şekilde kontrol edileceğini belirtti. Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Irak güçle..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti 01:56

TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada , TSK görevini angajman kuralları içinde sürdürüyor. 8 Ekim'den itibaren keşif faaliyetlerine başlandı. denildi. TSK'nın internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya gör..

UKAP Göreve Hazır 00:30

UKAP Göreve Hazır

Tüm fonksiyonları uzaktan kontrol edilebilen, elektrikli motora sahip ve 5 saat kesintisiz çalışabilen Uzaktan Kumandalı Atış Platformu (UKAP), kullanıma hazır...

İrfan'ın Matador Eniştesi Gabriel'in Arena Faciası 01:05

İrfan'ın Matador Eniştesi Gabriel'in Arena Faciası

İhsan ünlü bir modacının kuru temizleme işini almıştır. Sevinç'le birlike kıyafetleri kontrol ederlerken çok değerli bir elbiseyi yırtarlar. Elbisenin cart diye yırtılmasını yan daireden duyan İrfan'ın aklına İspanya'da ..

  • JET TV tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türk Askeri Sınırı Geçti! 07:54

Türk Askeri Sınırı Geçti!

TSK'dan yapılan açıklamada 8 Ekim'den itibaren keşif faaliyetlerine başladığı bildirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları, İdlib Bölgesinde icra edeceği harekât kapsamında, gözlem noktal..

  • ANKA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Vize Krizinin Nedeni Olan  Topuz'un İlk İfadesi 02:21

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan Topuz'un İlk İfadesi

FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'..

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar 02:21

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sahte kimlik kullanarak yasadışı yollarla yurtdışına çıkış yapmak isteyen aralarında sözde Ağrı bölge sorumlusunun da olduğu 4 PKK'lı jandarma tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalandığı ar..

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı 01:12

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı

Suriye Demokratik Güçleri, IŞİD’in Rakka’dan tamamen çıkartıldığını ilan etti. Amerika Birleşik Devletleri öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyonun desteği ile YPG’nin ana omurgasını oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri,..

Çağla Şikel - Doğal Botoks Maskem Güzellik Bakım 03:52

Çağla Şikel - Doğal Botoks Maskem Güzellik Bakım

Bugün yakın zamanda keşfettiğim ama çok da memnun kaldığım bir maske tarifi paylaşıyorum sizlerle. Doğal Botoks Maskesi ! Tamamen doğal malzemelerle cildimizi gerdirip diri bir görünüme kavuşturuyoruz. Önce kontrol edi..

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti 01:18

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti

Filistinliler, ABD Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasını ve İsrail'in kuruluş yıl dönümü olan Nekbe'nin (Büyük Felaket) 70. yılını protesto etmek için Batı Şeria ile Kudüs arasındaki Kalendiya askeri kontrol noktası yakın..

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi 00:47

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi

Rus muhalif performans sanatçısı Piotr Pavlenski Fransa Merkez Bankası’nı ateşe vererek yine ilginç bir eyleme imza attı. Rusya’da tek başına gerçekleştirdiği radikal eylemlerle dünya kamuoyu tarafından yakından tanınan..