#Kontrol

Sınırlarımızı aşmak derim.Oruç tutmuş herhalde :) 00:22

Sınırlarımızı aşmak derim.Oruç tutmuş herhalde :)

Haha..Arada olur oyle.Ama oto kontrol her konuda basarinin altin anahtari.Afiyet olsun.sonuca odaklı, kararlılık ve yüksek hızda atılım ve reaksiyon...

  • PengoTV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ümraniye'de Kafe Yangını 00:20

Ümraniye'de Kafe Yangını

Ümraniye'de Trabzon Park'ta bulunan bir restoranda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, yangının ormana sıçramaması olası bir facianın önüne geçti...

Winx Club - 4. Sezon 7. Bölüm - Believix Gücü 22:31

Winx Club - 4. Sezon 7. Bölüm - Believix Gücü

Gardenia, Winx ile Sihirbazlar arasındaki kavgadan oldukça rahatsızdır. Son peri Roxy’nin sayesinde Winxler, Believix Güç seviyesine erişirler. Altı peri, güçlerini kontrol etmeyi öğrenmelidir. Roxy bir anda tatlı bir s..

  • ÇocukTV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu 01:14

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu

Ordu'nun Korgan ilçesinde çıkan yangında cami kullanılamaz hale geldi.İlçeye bağlı Yenipınar Mahallesi'ndeki Bük Cami'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede tüm camiyi sarması üzerine Ordu Bü..

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı 00:44

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde bulunan bir parfümeri fabrikasının deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay, Kocaeli'nin Gebze İlçesi Balçık Köyü yolu üzerinde bulunan bir parfümeri fabrikasının d..

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı 01:17

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı

Çanakkale'de seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı.Kadir Gürbüz yönetimindeki 17 H 0090 plakalı özel halk otobüsünün, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Arkeoloji Müzesine yaklaştığı sırada henüz b..

Armored Warfare Trailer PS4 01:09

Armored Warfare Trailer PS4

Armored Warfare Global Ops Trailer PS4 With its revolutionary game mode – Global Operations – Armored Warfare will bring you into the heart of the modern battlefield. Never seen in tank games before, this unique PvP and..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte sinirlenmemek için ne yapıyorsunuz? 00:11

Trafikte sinirlenmemek için ne yapıyorsunuz?

Trafikte sinirlenmemek için ne yapıyorsunuz? trafikte sinirleri kontrol edemeyince ben..

  • PengoTV tarafından
  • 328 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Üst Araması , Çok erotik 01:24

Üst Araması , Çok erotik

Bayan yolcunun üzerini dokunarak arayan görevlinin farklı süreci..

  • JET TV tarafından
  • 1.808 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir konteyner gemisi büyük bir vinçle çarpıştı 04:45

Bir konteyner gemisi büyük bir vinçle çarpıştı

Konteyner gemisi liman vincini indiriyor 6 Nisan'da Busan Yeni Limanı'nda Port 2'ye giren 150.000 tonluk bir konteyner gemisi büyük bir vinçle çarpıştı. Kaza vincin iskelede çökmesine ve yakındaki liman yetkilisinin Yar..

4 Katlı Binada Korkutan Yangın 01:10

4 Katlı Binada Korkutan Yangın

Bilecik'te 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Ali Baba Sokak numara 7'de bulunan 4 katlı bir binanın Bahtiyar Numan'a ait çatı katında henüz sebebi bilinmeye..

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Olur 01:48

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Ol

Havort Sansin Açık arttırmadan bir ev satın aldı,Satın almış olduğu ev tam tamına 35 yıllık eski ve harebe bir evdi,Evi 55 bin dolara satın alan hovart sansin, ortağıyla birlikte evin ilk defa içini görüceklerdi,Kapıyı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda 06:34

İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda

19. Bölüm Özet: Bir yol ayrımına gelen Faruk ve Süreyya geri adım atmamakta oldukça kararlıdırlar. Bu duruma seyirci kalmak istemeyen konak sakinleri özenle hazırladıkları oyunu devreye sokarlar. Garip’in şaşırtıcı sö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti 00:44

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti

FETÖ'den tutuklanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı olduğu dönemde konutunda, 15 Temmuz darbe girişiminin organizatörlerinden Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiği, elebaşı Gülen'in tali..

Bir konferans sırasında  belediye başkanı  Oynaşmaları 00:46

Bir konferans sırasında belediye başkanı Oynaşmaları

Bir konferans sırasında Yuzhno-Kurilsk belediye başkanı Vyacheslav Vlasenko, kameraları unuttu ve yardımcısı Elizaveta Andreeva'nın kasabasına ulaştı. Kahramanların aileleri var ve olay hakkında yorum yapmayı reddediyorl..

  • PengoTV tarafından
  • 164 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sağ, Sol El Kavgası 02:52

Sağ, Sol El Kavgası

Göründüğü kadar kolay değil, isterseniz deneyin. 2 elini birbiri ile ninjalar gibi kavga ettiriyor. 10 parmak piyano çalmak bundan kolay olabilir. 2 elin parmaklarını ayrı ayrı kontrol edip, belirli bir koreografi ile ha..

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Adalar'da 1 Haftada 3'üncü Yangın 01:52

Adalar'da 1 Haftada 3'üncü Yangın

İstanbul Heybeliada'da ormanlık alanda iki farklı noktada çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saat sonra kontrol altına alındı. Kundaklama şüphesi üzerinde durulan yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, üç kişi gözaltına alınd..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Vişne Reçeli Tarifi 04:02

Vişne Reçeli Tarifi

Vişne Reçeli Malzemeler 500 gr vişne 500 gr toz şeker 1-2 damla limon 1 adet çubuk tarçın Hazırlanışı; Vişneleri yıkadıktan sonra, çekirdeklerini çıkartın. Bir tencereye aktarın. Üzerine toz şekeri ilave edip 30 da..

Şanlıurfa'da korkutan yangın 01:57

Şanlıurfa'da korkutan yangın

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde TİGEM arazisi yakınlarında çıkan yangın korkuya neden oldu. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın, binlerce dönümlük TİGEM arazisine ulaşmadan kontrol altına alındı...

Hatay'daki orman yangını drone ile görüntülendi 02:40

Hatay'daki orman yangını drone ile görüntülendi

Hatay’ın Samandağ ilçesinde başlayan ve Antakya ilçesine de sıçrayan orman yangını havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Orman yangını havadan drone ile görüntülendi...

Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasında yangın 01:36

Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasında yangın

Kahramanmaraş’ta bir tekstil fabrikasında çıkan yangın 6 saatte kontrol altına alındı. Yangını soğutma çalışmaları devam ediyor...

Tıka Basa Dolu Otobüse Binen Yolcu- “O Kadar Kalabalık Ki Koronaya Yer Kalmadı” 06:17

Tıka Basa Dolu Otobüse Binen Yolcu- “O Kadar Kalabalık Ki Koronaya Yer

Kadıköy'de toplu taşıma ve ticari araçlara korona virüs denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde durdurulan birçok otobüsün evrakları ile yolcu sayıları kontrol edildi. Denetim sırasında bir vatandaşın, O kadar kalabalık ..

İzmir’deki otluk yangını ile ilgili bir gözaltı 00:46

İzmir’deki otluk yangını ile ilgili bir gözaltı

İzmir’in Dikili ilçesinde, otluk alanda çıkan yangınla ilgili bir şüpheli gözaltına alınırken, yangın ekiplerin yoğun uğraşı neticesinde kontrol altına alınarak söndürüldü...

Bursa'da mobilya fabrikasında çıkan yangın 2,5 saatte söndürüldü 03:25

Bursa'da mobilya fabrikasında çıkan yangın 2,5 saatte söndürüldü

Bursa'da mobilya fabrikasının koltuk imalatı bölümünde henüz belirlenemeyen sebepten dolayı alevler yükseldi. Yangın 2,5 saatte ancak kontrol altına alınabildi...

Ehliyetsiz Sürücü Polisi Görünce Böyle Kaçmaya Çalıştı 03:37

Ehliyetsiz Sürücü Polisi Görünce Böyle Kaçmaya Çalıştı

Zonguldak'ta polis ekipleri araçlar ve sürücüler üzerinde denetimlerini sürdürdü. Daha önce ehliyeti alınan bir sürücü ise kontrol noktasına metreler kala araçtan inerek uzaklaşmaya çalıştı. Polisin dikkati sayesinde dur..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Tane Tane Pilav Tarifi 03:12

Tane Tane Pilav Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı pirinç 2 yemek kaşığı sade yağ 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tutam tuz 3 su bardağı su veya et suyu Hazırlanışı İki su bardağı pirinci yarım saat kadar, kaynar olmayan (ılık/sıcak) suya koyup nişas..

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Beylikdüzü’nde botoks yüzünden ölüm iddiasında 1 kişi tutuklandı 01:54

Beylikdüzü’nde botoks yüzünden ölüm iddiasında 1 kişi tutuklandı

Beylikdüzü’nde yaptırdığı botoks sonrası fenalaşınca evine bırakılan kadının ailesi tarafından kaldırıldığı hastanede hayatın kaybetmesi ile ilgili 1 kişi tutuklandı, 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı...