#Kontrol

Kontrolü Sağlanan El Bab'ın Havadan Görüntüleri! 01:55

Kontrolü Sağlanan El Bab'ın Havadan Görüntüleri!

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 185'inci gününde El Bab bölgesinde kontrol tamamen Özgür Suriye Ordusu güçlerinin eline geçti. ,Dün itibariyle El Bab'ın tüm mahallelerinde kontrol sağlanırken kontrol altına alınan bölgelerde ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 509 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Ertesi Gün Hapı Nedir 01:14

Ertesi Gün Hapı Nedir

Ertesi gün hapı, acil doğum kontrole yönelik planlanmış bir doğum kontrol hapıdır. Sağlıklı bir doğum kontrol yöntemi olmadığı için kişilere modern doğum kontrol yöntemlerinden birini tercih etmeleri önerilir...

  • NABIZ tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ 03:25

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ

M.S. Fenerbahçe kendi evinde 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu! 90'GOL! Maçı 3-1 yapan gol 90+1'de Van Persie'den geldi! 90'Akhisar hücumunda Fenerbahçeli Hasan Ali yerde kaldı. Pozisyonda iki Akhisarlı arasından Volk..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Karanlık Zihinler Türkçe  Altyazılı 2. Fragmanı 02:07

Karanlık Zihinler Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Ruby Daly Amerika`nın yüzde 98`ini öldüren korkunç vebadan hayatta kalabileceğini hiç düşünmemiştir; ancak hayatta kalmayı başarır. Hayatta kalanlar değişik güçlere sahiplerdir ve sadece renklerle tanımlanırlar; yeşille..

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor 01:29

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor

Türk Genelkurmay Başkanlığı arifesinde Astana'da Suriye'deki tırmandışılaştırma bölgelerinde yapılan anlaşmalar çerçevesinde Türk askeri idol gözlem görevlerinde kurulmaya başladığını bildirdi. Donanımlı başka bir konvoy..

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

5 Ağustos Koronavirüs tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı! İşte detaylar... 00:48

5 Ağustos Koronavirüs tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafınd

Sağlık Bakanlığı, corona virüs için son gelişmeleri ve günlük tabloyu paylaştı. Tablodaki aşılama oranında Afyonkarahisar turuncudan sarıya geçerken, Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aşı ve tedbir uy..

Ağır Çekim Görüntülerle İçleri Boya Doldurulmuş 25 Hava Yastığının Patlama Anı 10:29

Ağır Çekim Görüntülerle İçleri Boya Doldurulmuş 25 Hava Yastığının Pat

The Slow Mo Guys ekibi araçlarda bulunan hava yastıklarını kullanarak ortaya renk cümbüşü çıkardı. Uzaktan kontrol ederek patlattıkları hava yastıklarının içlerine boya dolduran ekibin ağır çekimde kaydettikleri o anlar...

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.529 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suriyede Tahliye Konvoyuna Saldırı Anı 02:09

Suriyede Tahliye Konvoyuna Saldırı Anı

Suriye Otobüs Patlama Anı : Suriye'de kuşatma altındaki yerleşim bölgelerinden tahliye edilenlere yönelik düzenlenen bir bombalı saldırıda en az 100 kişi yaşamını yitirdi. Raşidin bölgesindeki bir kontrol noktasında gerç..

Katmercilerden Çok Amaçlı İnsansız Araç 01:56

Katmercilerden Çok Amaçlı İnsansız Araç

Tüm fonksiyonları uzaktan kontrol edilebilen, elektrikli motora sahip ve 5 saat kesintisiz çalışabilen araç; atış platformu, gözetleme, yaralı kurtarma gibi pek çok görev için kullanılabilecek...

Sosyal Medyada Güldüren Video Ola Hani Kablo 00:48

Sosyal Medyada Güldüren Video Ola Hani Kablo

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesine Bağlı Gözücü Köyünde kaçak elektrik kontrol ekibinin periyodik köy kontrolleri sırasında çekilen bir görüntü sosyal medya da kısa süre içinde binlerce tıklanma aldı. Köylü vatandaş ile kaçak el..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı 00:43

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı FETÖ’nün darbe girişiminin bir numarası olarak gösterilen Adil Öksüz’ün iki baldızı ile tutuklanan kayın kayınbiraderinin eşi gözaltına alındı Fetullahçı Terör Örgütü’..

Neden Korktuğumuz Başımıza Gelir 03:50

Neden Korktuğumuz Başımıza Gelir

Okulda bir kez yapmamış oluruz, hoca ödevleri kontrol etmesin diye içimizden dua ederken çat, hoca ödevleri kontrol ediverir. Tam sevgilimize alışırız da aman bu aldatmasın bari deriz, hop bi bakarız o da aldatmış, aşkım..

Öfke Nedir 00:52

Öfke Nedir

Öfke insanın ana duygularından bir tanesi. Pozitif yatırım yapılan nesne ve durumlar elde edilemediğinde, beklenti dışında bir durum geliştiğinde kişi öfke hisseder. Öfkenin kontrol edilip edilmediği çok önemli, kişinin ..

  • NABIZ tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Omurilik Tümörünün Nedenleri Nelerdir 02:18

Omurilik Tümörünün Nedenleri Nelerdir

Omurilik tümörünün oluşması için hücre bölünümünde kontrol kaybının kaybolması gerekiyor. Onkojen denilen ve hücre bölünmesini sağlayan mekanizmalar, süpresor adı verilen ve hücre bölünmesini kontrol altında tutan mekani..

  • NABIZ tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı 02:40

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıl

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı FETÖ/PDY örgütüne finans sağladıkları gerekçesiyle tutuklanan 8 iş adamı için savcılık itirafçı oldukları gerekçesiyle tahliye istedi. Ancak şü..

Fetö Soruşturmasında  Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. 01:01

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Pa

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan İhlas Holding eski CEO'su Cahit Pa..

Pilottan Kule'ye: Yanımdan Hızla Araç Geçti 00:31

Pilottan Kule'ye: Yanımdan Hızla Araç Geçti

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda pist başına ilerleyen bir uçağın yanından kamyon geçince pilot telsiz ile kontrol kulesini uyardı. Atatürk Havalimanı'nda kalkış için hazırlanan bir uçak pist başına doğru ilerlemeye başl..

Beyin Ve Kaslar İle Hareket Ettirilen Robot 01:46

Beyin Ve Kaslar İle Hareket Ettirilen Robot

Dünyanın en önemli üniversitelerinden biri olan MIT’nin Bilgisayar Bilimi ve Yapay Zeka Laboratuvarı’nda (CSAIL) gerçekleştirilen bir çalışma, robot-insan etkileşiminde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Şu ana kadar pe..

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce