#Kontrolden Çıkan tır ortalığı savaş alanına Çevirdi

İzmir'de Feci Kaza : 2 Polisimiz Şehit, 3 Polisimiz Ağır Yaralı 02:00

İzmir'de Feci Kaza : 2 Polisimiz Şehit, 3 Polisimiz Ağır Yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde, 5 polis memurunun bulunduğu otomobil kontrolden çıkınca beton direğe çarptı. Kazada 2 polis memuru olay yerinde şehit oldu, 3 polis memuru da ağır yaralandı..

Otomobil Köprülü Kavşaktan Alt Yola Düştü: 2 Yaralı 01:55

Otomobil Köprülü Kavşaktan Alt Yola Düştü: 2 Yaralı

Ankara’da köprülü kavşakta kaldırıma çarpan otomobil, kontrolden çıkarak alt yola düştü. Kazada biri ağır 2 kişi yaralandı...

Üst Geçide Çarpan Traktörün Devrildiği Kaza Kamerada 00:31

Üst Geçide Çarpan Traktörün Devrildiği Kaza Kamerada

Hollanda'da iş makinesi taşıyan traktör üst geçide çarparak devrildi. Üst geçide çarpan traktör kontrolden çıktıktan sonra yol kenarına devrildi. Kazada traktör sürücüsü yaralanırken, araçlarda ve üst geçitte hasar oluşt..

Şov Yaparken Kameramana Çarpan Arap 00:35

Şov Yaparken Kameramana Çarpan Arap

Suudi Arabistan’da çevresindeki araçların da güvenliğini hiçe sayarak drift yapan otomobil sürücüsü kontrolden çıktı. Kontrolsüz bir şekilde ilerleyen sürücü kendisini görüntüleyen şahsa hızla çarptı..

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılbaşı gecesi için başkentte güvenlik önlemleri yoğunlaştırıldı 02:08

Yılbaşı gecesi için başkentte güvenlik önlemleri yoğunlaştırıldı

Yılbaşı gecesine 1 gün kala Ankara'da güvenlik önlemleri artırıldı. Kentte durdurulan araçlar detaylı kontrolden geçirildi...

Eşcinsel Aslanlar 01:49

Eşcinsel Aslanlar

Kenya’da, iki erkek aslanın cinsel ilişkiye girmesi için yapılan resmi açıklamada “Parkta homoseksüel bir çifti görüp kötü etkilenmiş olmalılar” denildi. Ülkede televizyonda yayınlanabilecek içerikleri kontrolden geçiren..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sünnet Hangi Durumlarda Sakıncalı Olur 00:44

Sünnet Hangi Durumlarda Sakıncalı Olur

İdrar deliğinin daha yukarıda veya daha aşağıda olması gibi anomali durumlarında sünnet operasyonunun yapılmaması gerekir. Sünnet öncesi çocukların ürolojik kontrolden geçirilmesi büyük önem taşır...

  • NABIZ tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minibüs Nehre Uçtu: 13 Kişi Öldü 00:13

Minibüs Nehre Uçtu: 13 Kişi Öldü

Korkunç kaza Hindistan'da meydana geldi. İçinde 17 yolcunun bulunduğu minibüs köprüde kontrolden çıkarak nehre düştü. Kazada 13 kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı. Hayatını kaybedenlerin 7'sinin çocuk olduğu öğ..

Sessiz Kahraman Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Sessiz Kahraman Türkçe Altyazılı Fragmanı

2052 yılının Berlini'ne hoş geldiniz. Burada hayaller gerçek oluyor ve insanlık kontrolden çıkıyor...

Polislerin Kaza Yapan Triportörle Sınavı 01:10

Polislerin Kaza Yapan Triportörle Sınavı

Çin'de arabaya çarpan bir triportör kontrolden çıkıp daireler çizmeye başlamış. Triportör polis ve çevredekilerin yardımıyla güçlükle durdurulabilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Şeyi Kaydedip Evlilik Teklifi Anını Kaydedemeyen Beceriksiz Drone Pilotu 00:55

Her Şeyi Kaydedip Evlilik Teklifi Anını Kaydedemeyen Beceriksiz Drone

Romantikliğin zirve yaptığı anlarda kız arkadaşına evlilik teklifi yapmaya hazırlanan bir adam ve o anları kaydeden bir drone. Evlilik teklifi öncesinde her şeyi kaydeden drone tam teklifin yapılacağı sırada kontrolden ç..

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakarya'da Feci Kaza: Kadınlar Havada Taklalar Attı 00:44

Sakarya'da Feci Kaza: Kadınlar Havada Taklalar Attı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak kaldırım üzerinde yürüyen 2 kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadınlar havaya savrularak taklalar attı...

Yağmurlu Havada Drift Yaparken Takla Attılar 00:45

Yağmurlu Havada Drift Yaparken Takla Attılar

Özbekistan'da iki genç drift yaparken takla attı. Görüntülerde iki genç otomobille yağmurlu havada drift yaparak ilerliyor. Kaygan zeminde otomobil kontrolden çıkarak duvara çarpıyor ve takla atıyor. Kazada otomobildekil..

Fren yerine gaza bastı, kuaföre girdi 03:10

Fren yerine gaza bastı, kuaföre girdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sürücüsünün fren yerine gaza bastığı otomobil, kontrolden çıkarak bir kuaför dükkanına girdi. Kuaför önünde oturan 2 kişi, canlarını zor kurtardı...

Yağan yağmurda yaralılar ıslanmasın diye şemsiyesini açarak dakikalarca bekledi 02:33

Yağan yağmurda yaralılar ıslanmasın diye şemsiyesini açarak dakikalarc

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde kontrolden çıkarak demir korkulukları parçaladığı köprüden dere yatağına uçan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Kazada yoldan geçen bir vatandaş ise yaralıların yağan yağmurdan ıslanmaması için..

Meksika Donanmasına ait helikopter iniş yaptığı sırada düştü 01:46

Meksika Donanmasına ait helikopter iniş yaptığı sırada düştü

Meksika'nın Hidalgo eyaletinde Meksika Donanmasına ait bir helikopter iniş yaptığı sırada kontrolden çıkarak düştü. Helikopterde Veracruz Eyaleti İçişleri Bakanı Eric Cisneros'unda da olduğu bildirildi...

İstanbul’da korku dolu anlar kamerada- Otomobil çocuk parkına uçtu 04:14

İstanbul’da korku dolu anlar kamerada- Otomobil çocuk parkına uçtu

Kağıthane'de karlı yolda yokuş aşağıya kaymaya başlayan cip, kontrolden çıkarak çocuk parkına uçarken, bir başka sokakta ise kayan otomobil sivil polis otosuna çarptı. Korku dolu anlar kameralara yansırken, parka uçan ar..

Konya'da korkunç trafik kazası- 5 ölü, 4 yaralı 00:52

Konya'da korkunç trafik kazası- 5 ölü, 4 yaralı

Konya Beyşehir Karayolu üzerinde 2 aracın karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Kaza, 17.40 sıralarında Konya-Beyşehir karayolunun 55'inci kilometresinde meyd..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

El Bab’da Yaralanan 15 ÖSO Askeri Kilis’e Getirildi 01:27

El Bab’da Yaralanan 15 ÖSO Askeri Kilis’e Getirildi

Suriye El-Bab’da terör örgütü DEAŞ’ın bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda ve çıkan çatışmalarda yaralanan 15 Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) askeri Kilis’e getirildi.Suriye El-Bab’da terör örgütü DEAŞ’ın bomba yüklü araçl..

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor 01:47

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor

Karabük'te 3 ayrı noktadan çıkan orman yangını rüzgarında etkisiyle büyürken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Karabük-Yenice Yolu arıtma tesisi karşısındaki ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor 02:28

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ 01:18

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yaşayan 3 çocuklu karı-koca arasında çıkan tartışmada kan aktı. İki eş arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüşürken, iddiaya göre öfkeli kadın, eşini bıçakladı. Olay, dün gece ilçeye..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı! 02:13

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı!

Ankara'da Salih Ö.(38), takip ettiği eski eşi Ebru Yüksel (33) ile erkek arkadaşı Mustafa D.(32) ve yanlarında bulunan kızı İsra Ö.'yü (4), oturdukları sitenin bahçesinde kurşun yağdırdıktan sonra kendi kafasına ateş ede..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..