#Kontrolden Çıkan tır ortalığı savaş alanına Çevirdi

Kaza Geçiren Sürücü Sinir Krizi Geçirdi 01:28

Kaza Geçiren Sürücü Sinir Krizi Geçirdi

Zonguldak’ta hasarlı kaza sonrasında sinir krizi geçiren otobüs sürücüsü ortalığı bir birine kattı...

Temizlik Görevlilerinin Fare ile İmtihanı 00:14

Temizlik Görevlilerinin Fare ile İmtihanı

Bir iş yerinde nereden geldiği belli olmayan fare ortalığı birbirine katmış. Fareyi gören temizlik görevlileri yakalamaya çalışmış ama nafile.....

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
'Tık' uğruna bunu da yaptılar! 01:43

'Tık' uğruna bunu da yaptılar!

BUGÜN SOSYAL MEDYAYA DÜŞEN BİR VİDEO ORTALIĞI KARIŞTIRDI... TİKTOK'TAKİ CANLI YAYINDA BİR KADINI ÖLÜMLE TEHDİT EDEN, 'BOĞAZINI KESECEĞİM' DİYEN GENÇ, YAKALANIP GÖZALTINA ALINDI... VE BAKIN, O TEHDİTLERİN ALTINDAN NASIL B..

İbrahim Tatlıses'in kızına iş yerinde saldırı! 01:22

İbrahim Tatlıses'in kızına iş yerinde saldırı!

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ İBRAHİM TATLISES’İN KIZI DİLAN ÇITAK, BUGÜN NİŞANTAŞI’NDAKİ GÜZELLİK MERKEZİNDE SALDIRIYA UĞRADI. İDDİAYA GÖRE RANDEVUSUZ GELEN MÜŞTERİLER, ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI...

Cezayı Duyunca Arkadaşını Tokatladı 00:56

Cezayı Duyunca Arkadaşını Tokatladı

Antalya’da sokağa çıkma kısıtlamasını ihmal eden 2 genç ortalığı karıştırdı. Olay yerine gelen ağabey kardeşinin ceza yediğini duyunca yanındaki şahsı tokatladı...

Çok Yanlış Sandalyeyi Alan Adam 00:13

Çok Yanlış Sandalyeyi Alan Adam

Bir kafenin çalışanları ortalığı toparlarken içlerinden biri sandalyeyi almak istemiş. Ancak mesai arkadaşının o anda sandalyeye oturmak istediğini fark etmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kovalamaca kazayla bitti 01:23

Kovalamaca kazayla bitti

BURSA’DA ''DUR'' İHTARINA UYMAYAN 2 KİŞİ ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI... SÜRÜCÜ VE ARKADAŞI BİR POLİSE ÇARPIP KAÇTI, 5 KİLOMETRE SÜREN KOVALAMACA BİR SOKAK ARASINDA SONLANDI.....

Esenyurt’ta yabancı uyruklu şahsın taksi ücreti vermeme oyunu kamerada 03:32

Esenyurt’ta yabancı uyruklu şahsın taksi ücreti vermeme oyunu kamerada

Esenyurt’ta alkollü olduğu iddia edilen yabancı uyruklu şahıs, taksiye ücret vermemek için ortalığı birbirine kattı. Bir binanın bahçe duvarından balkona atlayan şahsın baygın numarası da yaptığı anlarda vatandaş tarafın..

Metro'da ''kriz'' çıktı! 01:46

Metro'da ''kriz'' çıktı!

BURSA'DA METROYA BİNEN BİR ADAM, BAĞIRMAYA BAŞLADI... YOLCULARA SATAŞIP ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI. O ANLAR VE SONRASI SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA YOLLANDI...

İndirim yapmadı diye yüzüne çay döktü! 01:50

İndirim yapmadı diye yüzüne çay döktü!

İstanbul Avcılar’da alışveriş yapmak için bir dükkana giren kadın müşteri, aldığı eşyalara indirim yaptıramayınca ortalığı birbirine kattı. Önce tezgahta duran kolonya şişesini tezgahtara atmaya çalışan kadın müşteri, ba..

Payitaht Abdülhamid 2. Bölüm 2:28:46

Payitaht Abdülhamid 2. Bölüm

Global Monarşi hesaplar peşinde… İngilizler, Sultan Abdülhamid’in (Bülent İnal) hilafet makamının kudretiyle Hindistan’da büyük darbe almışlardır. “Düşman” bu hamleye karşılık Sultan Abdülhamid’e büyük bir tertip peşine ..

  • Diziler tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Age of Heroes 1:33:34

Age of Heroes

Age of Heroes; Birleşik Krallık yapımı Savaş filmi. 2.Dünya savaşındaki Almanlar tarafından işgal edilen Norveç'teki teknolojik aleti almak için savaşan 8 komando ve 1 Teknisyenin verdiği savaşı anlatmaktadır. Komutan Ba..

  • Film İzle tarafından
  • 3.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Game of Thrones'un Kamera Arkası Görüntüleri 01:19

İşte Game of Thrones'un Kamera Arkası Görüntüleri

İşte Game of Thrones'un Kamera Arkası Görüntüleri Dünyayı kasıp kavuran dizi Game of Thrones'un son bölümünde büyük bir savaş oldu. Dizinin yapımcısı HBO, savaş görüntülerinin nasıl çekildiğine dair teknik detayları pa..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Kaplan ve Ejderha Kader Kılıcı Film İzle 1:42:30

Kaplan ve Ejderha Kader Kılıcı Film İzle

Kaplan ve Ejderha Kader Kilici CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON: SWORD OF DESTINY HD izle ÖZET VE DETAY: Kaplan ve Ejderha 2 Kader Kılıcı – Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny Full izle filminin çekimleri 2015..

  • Film İzle tarafından
  • 9.387 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

İki Sırpın Türkler Üzerine Sohbeti 00:25

İki Sırpın Türkler Üzerine Sohbeti

Sırp filminden bir sahne. 2. Dünya Savaşı'nın başında iki Sırp oturmuş konuşuyorlar...

  • PengoTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan 28:56

Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan

Suriye ile İsrail arasında Akdeniz'in kıyısında yıkımın ve yaşamın birbirine karıştığı bir ülke... Bir zamanlar Ortadoğu'nun Paris'i olarak anılan Beyrut... Gözlerinin önünde anneleri öldürülen çocuklar, kardeşleri öld..

  • PengoTV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Hava Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında bölgede tespit edilen iki silah mevzii imha edildi, mevzilerdeki 3 terörist etkisiz hale getirildi. TSK’dan yapılan açıklamaya göre, 12 ..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek) 07:53

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek)

Türkiye sustu, Ata'sını son baloda izledi... Onu hiç böyle görmediniz. Savaş meydanının mavi gözlü kartalı, salonda gıpta edilen bir centilmen. Doktoru ısrarla uyardı: Paşam gitmeyin Ancak söz vermişti, yemekte olmalıy..

Hande Yener - Hasta 03:47

Hande Yener - Hasta

biri benden bişey çaldı geri alıcam az kaldı sana doğru bi yol vardı bulucam söz az kaldı tuhaf geçen bi gün daha umutlarım yarında yanında olamazsam savaş çıkar kolaycaaa ikimize karşı bir rüzgar var ama bize aşkt..

Seyit Onbaşı'nın 215 Kiloluk Top Mermisini Kaldırması izle 01:10

Seyit Onbaşı'nın 215 Kiloluk Top Mermisini Kaldırması izle

Açıklama: Seyit Onbaşı'nın Çanakkale Savaşı'nda 215 kiloluk top mermisini kaldırması. Savaş Karakaş'ın konu hakkındaki anlatımı. Kişiler:Savaş Karakaş..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'nun SSK Yılları 35:54

Kılıçdaroğlu'nun SSK Yılları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu siyasetten önce 1992 ile 1999 yılları arasında SSK genel müdürlüğü yapmış ve o dönemde SSK da yaşananlar merhum gazeteci Savaş Ay tarafından hem kaydedilmiş hem de Kılıçdaroğlu'na sor..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü 01:28

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü

Atom bombasından 2000 kez güçlü Rusya ve Batı ülkelerinin Suriye'deki iç savaş nedeniyle karşı karşıya geldiği bir dönemde Rusya ordusu termonükleer füze denedi. Rusya termonükleer füzesi Satan 2 nin fotoğraflarını ilk ..

Asi Genç Kadir İnanır'ın Ölüm Sahnesi 01:09

Asi Genç Kadir İnanır'ın Ölüm Sahnesi

Savaş (Kadir İnanır) İffet adlı genç bir bayanı evlenme vaadi ile kandırıp parasını almaktan yargılanmaktadır. İffet’in avukatı Avni, mahkemeye yeterli bir kanıt sunamayınca Savaş serbest bırakılır. Yücel (Salih Güney) i..