#Kontrolü

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Alkol Çevirmesinde Topuklayan Eleman 00:44

Alkol Çevirmesinde Topuklayan Eleman

Alkollü halde direksiyon başına geçen eleman ilerde polis kontrolü olduğunu farkedince , kontrol noktasında durmuş. Eleman alkol kontrolü yapılacağını anlayın basmış gaza topuklamış...

  • JET TV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

Van'da 75 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 00:40

Van'da 75 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van'ın 4 ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, 75 bin 233 paket kaçak sigara ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 11-14 Kasım'da merkez ve ilçelerinde yol kontrolü ve arama çalışması yapıldı.Çalışmalarda, Tuşba..

Tekerlekli sandalyenin kontrolünü kaybeden yaşlı adamı kurtarma anı kamerada 00:44

Tekerlekli sandalyenin kontrolünü kaybeden yaşlı adamı kurtarma anı ka

İzmir'in Bornova ilçesinde, tekerlekli sandalyeyle yokuş aşağı inerken kontrolü kaybeden yaşlı adamı, Berkay Atış kurtardı. Durumu fark edip yola fırlayan Atış, yaşlı adamı durdururken, o anlar güvenlik kamerasına yansıd..

Musul'un Çevre Köylerinden Kaçış Başladı 02:20

Musul'un Çevre Köylerinden Kaçış Başladı

Musul'un Çevre Köylerinden Kaçış Başladı A AA Irak'ın Musul kentini DEAŞ'tan kurtarma operasyonunda, terör örgütü DEAŞ'ın kontrolündeki Musul'un çevre köylerinden kaçan siviller Irak Ordusunun kontrolü altın..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Vatandaştan Polise İkram 01:46

Vatandaştan Polise İkram

Varto'da bir grup kadın, İstanbul'daki terör saldırısını protesto etmek için, AK Parti İlçe Teşkilatının organizasyonuyla, çeşitli yemekler hazırlayarak, yol kontrolü yapan polislere ikram etti...

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 ölü 01:04

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 öl

Irak güvenlik güçleri Musul'u IŞİD militanlarından temizleme operasyonunun ikinci safhasında şehrin doğu kısmında yer alan üç mahalleyi daha kontrolü altına aldı. Operasyonun dördüncü günü geride kalırken sivillerin bö..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yol Kesip Uygulama Yaparken Sivil Polise Denk Gelen Afacanlar 00:51

Yol Kesip Uygulama Yaparken Sivil Polise Denk Gelen Afacanlar

Suçlu arayan ufaklıklar yol kesip kimlik kontrolü yaparken sivil polise denk geldiler. Oyuncak silah ile gerçek silaha da kafa tutan ufaklıkların o anları.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'da TRT Aracının Durdurulma Anı 06:31

Hollanda'da TRT Aracının Durdurulma Anı

Hollanda polisi, Rotterdam yakınlarındaki istasyonda mola verdikleri sırada bir bakanlık aracı ile TRT ve AA Ekibinin bulunduğu araçtakilere kimlik kontrolü yaptı. Yaklaşık bir saat sorguya tabi tutulan Türk gazeteciler ..

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi 02:48

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi Irak'ta Şii milis gücü Haşdi Şabi, Enbar vilayetine bağlı Rutba ilçesinde 2 camiyi infilak ettirdi ve ilçe sakinlerinden 23 genci alıkoydu. Irak'ta Şii milis ..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

A Famıly Man Trailer (2017) 02:44

A Famıly Man Trailer (2017)

Hayatı, hayatta kalma en uygun kazan dairesinde kapanarak kapatan bir başörtüsü, ailenin ihtiyaçlarıyla çatışan şirket sahibi olma hayalini, iş bulma şirketinin kontrolü için üst düzey rakibiyle savaşıyor...

12 Eylül Dönemi Kimlik Kontrolleri izle 01:17

12 Eylül Dönemi Kimlik Kontrolleri izle

12 Eylül dönemi sokakta kimlik kontrolü yapan askerler..

Üzerine Uçan Araçtan Kıl Payı Kurtulan Adam 00:12

Üzerine Uçan Araçtan Kıl Payı Kurtulan Adam

Kontrolü kaybeden araç yolda duran adamın üzerine uçtu. Neye uğradığını şaşıran adam uzun süre olayın etkisinden kurtulamadı...

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
OLAY! O İsim Stüdyoyu Terk Edince Ortalık Karıştı! 10:34

OLAY! O İsim Stüdyoyu Terk Edince Ortalık Karıştı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 148. bölümünde Öykü Serter yarışmacıların oturuşlarına kızdı ve stüdyoyu terketti. Öykü Serter'in arkasından yarışmacılar sunucu olmak için kavgaya tutuşt..

  • ANKA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Taliban'ın 'Başkentinde' 4 gün 03:06

Taliban'ın 'Başkentinde' 4 gün

Amerika Birleşik Devletleri önderliğindeki koalisyonun işgalinden 16 yıl sonra Taliban, Afganistan'ın bazı bölgelerinde yeniden kontrolü sağladı. Taliban, ülkenin güneyinde Helmand dahil bazı kilit bölgeleri ele geçirmiş..

Motosikletle Artistlik Yapma Ne Olur, Sonun İşte Böyle Olur! 01:02

Motosikletle Artistlik Yapma Ne Olur, Sonun İşte Böyle Olur!

Arkadaşıyla yolda ilerleyen motosikletli genç yolu boş görünce ön kaldırarak gitmek istemiş. Bir süre böyle yola devam eden genç, bir anda kontrolü kaybetmiş ve feci bir şekilde yere düşmüş. Olay sonunda vücudunun çeşitl..

  • JET TV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karlı Yolda Araç Kontrolünü Kaybedenler 00:55

Karlı Yolda Araç Kontrolünü Kaybedenler

Karlı yolda kontrolü kaybeden araçların kazaya sebep olması seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıllı Ev Kontrolünü Sağlayan Drone  Aire 00:59

Akıllı Ev Kontrolünü Sağlayan Drone Aire

Akıllı ev ekosistemlerinin merkezindeki akıllı asistanlar evle ilgili tüm kontrolü cebinize getiriyor. Aevena'nın geliştirdiği Aire ev içinde otonom olarak uçabiliyor. Alexa ile entegre olabilen robot engelleri fark eder..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Şekerpare -  Önüne Çıkanı Nezarete Atmış 03:55

Şekerpare - Önüne Çıkanı Nezarete Atmış

Karakol amiri Ziver Bey ile çalışan ve ona çok saygı duyan Cumali genelevde çalışan Şekerpare'ye aşık olur. Ancak Şekerpare'ye Ziver Bey'de ilgi duymaktadır. Şekerpare'nin de Cumali'den hoşlandığını anlayan Ziver genele..

Şekerpare - Başlatacaksın Komiserine 04:45

Şekerpare - Başlatacaksın Komiserine

Karakol amiri Ziver Bey ile çalışan ve ona çok saygı duyan Cumali genelevde çalışan Şekerpare'ye aşık olur. Ancak Şekerpare'ye Ziver Bey'de ilgi duymaktadır. Şekerpare'nin de Cumali'den hoşlandığını anlayan Ziver genele..

Şekerpare - Ben Sana Vurulmuşum Şekerpare 03:21

Şekerpare - Ben Sana Vurulmuşum Şekerpare

Karakol amiri Ziver Bey ile çalışan ve ona çok saygı duyan Cumali genelevde çalışan Şekerpare'ye aşık olur. Ancak Şekerpare'ye Ziver Bey'de ilgi duymaktadır. Şekerpare'nin de Cumali'den hoşlandığını anlayan Ziver genele..

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı 01:59

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı ÖSO birliklerinin El Bab’a ilerleyişi devam ederken, ele geçirilen bölgelerde ise mayınlar tespit edilip işaretleniyor. Geçiş güzergahındaki mayınlar ise tek tek temizlen..