#Konu almak

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye 01:21

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye

Türk sinemasının değerli ismi Nebahat Çehre katıldığı bir organizsyonda modayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çehre, “Çok severim defile izlemeyi, hatta yurt dışında, İtalya, Fransa, Amerika gibi ülkeleri de yakın..

  • BETA tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçıl'dan Olay Yaratacak Hadise İtirafı Seviyorum 02:36

Sinan Akçıl'dan Olay Yaratacak Hadise İtirafı Seviyorum

Gezegen Mehmet’in düğün eğlencesine katılan Sinan Akçıl, magazin gündemine bomba gibi düşen Otilia ile ayrılık haberleri hakkında konuştu. Akçıl, yaptığı açıklamasında ayrıldıklarını ifade etti. Bir süredir şarkıcı sevgi..

  • BETA tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Ferhat, hakkındaki tüm gerçekleri öğreniyor; Aslı'dan başka kimsesinin olmadığını anlıyor! Yeter ile Namık Emirhan'ın konuşmalarını duyan Aslı, Ferhat'tan yıllarca saklanan ..

24 altın yüzüğü böyle çaldı! 01:13

24 altın yüzüğü böyle çaldı!

MANİSA'DA BİR HIRSIZ MÜŞTERİ GİBİ BİR KUYUMCUYA GİTTİ...YÜZÜK ALMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ...FIRSATINI YAKALAYINCA DA TAM 24 ALTIN YÜZÜĞÜ ÇALIP KAYIPLARA KARIŞTI.....

Ümitcan Uygun tutuklandı! 03:03

Ümitcan Uygun tutuklandı!

ALEYNA ÇAKIR’IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ DAVANIN BİR NUMARALI ŞÜPHELİSİ ÜMİTCAN UYGUN... O DAVADAN DEĞİL AMA UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI… TUTUKLANMA KARARI SONRASI ORTALIK KARIŞTI! ADLİYE ÇIKIŞINDA BEKLEYEN YAKINLARI, GÖRÜNTÜ ALMAK ..

1 milyon 700 bin lirasını kaptırdı! 02:14

1 milyon 700 bin lirasını kaptırdı!

İSTANBUL'DA BİR GALERİCİ, DÜNYA'DA 4 TANE OLDUĞU İDDİA EDİLEN LÜKS BİR TEKNEYİ ALMAK İSTEDİ... 1 MİLYON 700 BİN LİRA PARA ÖDEDİ...AMA İDDİAYA GÖRE DEVİR TESLİMİ BEKLERKEN TEKNENİN SAHİBİ ORTADAN KAYBOLUVERDİ....

90 bin lira verdi ama evi alamadı! 02:18

90 bin lira verdi ama evi alamadı!

İSTANBUL ESENYURT'TA İNŞAATLARDA ÇALIŞAN BİR KİŞİ EV ALMAK İSTEDİ... ANCAK İDDİASINA GÖRE DOLANDIRILDI. KENDİSİNE BAŞKASININ EVİNİN GÖSTERİLDİĞİNİ SÖYLEYEN MAĞDUR, EMLAKÇIYA 90 BİN LİRA VERDİ. ŞİMDİ ORTADA NE EV VAR, NE ..

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Öldü sanılan Oktay geri dönüyor; intikam için ilk olarak Meryem'in karşısına çıkıyor! Onca yaptığı kötülüklerden sonra öldü zannedilen Oktay, gizlice tedavi olmuştur. Oktay, kendisin..

Poğaça Tarifi 10:16

Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi maden suyu(mineralwasser) Yarim paket eritilmis tereyagi 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 3 tane yumurta(1 tanesini hamura tüm kirin diger ikisin..

Emine Ün Evlilik Sözleşmesiyle Alakalı Yorumda Bulundu 04:54

Emine Ün Evlilik Sözleşmesiyle Alakalı Yorumda Bulundu

Akmerkez’de objektiflere yansıyan Emine Ün soruları samimi bir şekilde cevapladı. Güzel sanatçının neşeli halleri gözlerden kaçmadı. Emine Ün Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Soruları yanıtlayan Ün, yılbaşını ailesi ile..

  • BETA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 New York Donarken Sydney Yanıyor 01:52

New York Donarken Sydney Yanıyor

ABD'nin doğu kıyısındaki New York'da geçen hafta sonu soğuk rekorları kırılırken, Avustralya'da Sydney kenti neredeyse son 80 yılın en yüksek sıcaklarını yaşıyordu. Sosyal medyadaki mesajlar da iki kentteki bu iki aşırı..

Motosikletlerin Hızından Korkan Eleman 00:15

Motosikletlerin Hızından Korkan Eleman

Motosiklet yarışında sürat yapan motosikletleri cep telefonu ile videoya almak isteyen eleman, motosikletlerin hızından ve sesinden korkmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
2021 model araçlarda indirim fırsatı 02:12

2021 model araçlarda indirim fırsatı

ARABA ALMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE...2021 MODEL ARAÇLARIN GELMESİYLE OTOMOTİV PİYASASINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI. SIFIR OTOMOBİLLERDE KAMPANYA VAR. BAZI ARAÇLAR UCUZLADI. PEKİ İKİNCİ EL BU DURUMDAN NASIL ETKİLENDİ?SİZİN İÇ..

Bahar'a pitbull saldırdı 03:03

Bahar'a pitbull saldırdı

ANKARA'DA 2,5 YAŞINDAKİ BAHAR VE ANNEANNESİ PİTBULL DEHŞETİ YAŞADI. MARKETİN ÖNÜNDE ALIŞVERİŞ YAPARLARKEN KÖPEK BİR ANDA KÜÇÜK KIZA SALDIRDI. ÇEVREDEKİLER YARDIMA KOŞTU AMA MİNİK BAHAR'I PİTBULL'UN ELİNDEN ALMAK KOLAY OL..

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:20

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Brock Lesnar (1977 doğumlu), Amerikalı bir profesyonel güreşçi ve eski karışık dövüş sanatçısı, amatör güreşçi ve profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu olarak WWW'ye Raw markası ile imzalandı. Dört kez bir WWE Şampiyonu,..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:55

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Velayet davası başladı! 02:22

Velayet davası başladı!

ÜNLÜ OYUNCU ÖZCAN DENİZ’İN, 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARININ VELAYETİNİ ALMAK İÇİN AÇTIĞI DAVADA ESKİ EŞİ FEYZA AKTAN İFADE VERDİ... BASINA KAPALI GERÇEKLEŞEN DURUŞMA SONRASI, FEYZA AKTAN SADECE, OĞLUMUN BENDE KALMASI İÇİN BURA..

Muayenesiz araçla yakalanan ehliyetsiz sürücü basın mensuplarını darp etti 01:28

Muayenesiz araçla yakalanan ehliyetsiz sürücü basın mensuplarını darp

Aksaray’da sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan ve denetimde muayenesiz araçla ehliyetsiz olarak yakalanan sürücüye ceza yağınca sinirlenerek olay yerinde görüntü almak isteyen basın mensuplarının kamerasını kırıp muhabirl..

Durakta tartışma çıktı 01:41

Durakta tartışma çıktı

YOLCU ALMAK İÇİN ARACINI DURAĞA YANAŞTIRMAYA ÇALIŞAN HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ İLE BİR TAKSİCİ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI. OTOBÜSÜ TAKİP EDEN TAKSİ SÜRÜCÜSÜ, ARACIYLA EVİNE GİDEN ŞOFÖRÜN ÖNÜNÜ KESEREK, ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE ONU..

Kedisini Yanlışlıkla Dolaba Kilitleyen Kadın 01:19

Kedisini Yanlışlıkla Dolaba Kilitleyen Kadın

Evinde bir çok kedi ve köpek besleyen kadın mutfaktaki dolaptan bir şey almak isterken kapağı açık unutmuş. O esnada bir kedi açık olan dolabın içine girmiş, kadın ise olanlardan habersiz dolabın kapağını kapatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şimdi Satın Alabileceğin 25 İlginç Tişört 02:27

Şimdi Satın Alabileceğin 25 İlginç Tişört

Videodaki tişörtleri satın almak için tıklayın: Göz Yanılması http://s.click.aliexpress.com/e/JunEMrF Göz Yanılması 2 http://s.click.aliexpress.com/e/VbMNBmQ Göz Yanılması 3 http://s.click.aliexpress.com/e/ie2r7yR Sıkışt..

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cin Çeşmesi Fragmanı 01:27

Cin Çeşmesi Fragmanı

Kardeş olan Raziye ve Kanber Hoca, aynı köyde yaşadıkları Kamil ile Şerife’ye aşıktır. Fakat Kamil’in annesi Hatice onların ilişkilerine karşıdır. Oğlunu Raziye’den ayıran Hatice onu Kanber’in sevgilisi Şerife ile evlend..

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:49

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle 1:18:38

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Mahkûm Ömer ile onu izlemesi için yanına yerleştirilen polis Ali’nin hapishane arkadaşlıkları anlatılır. Ömer’in kardeşi, Süha tarafından vurularak öldürülür. Ölmeden önce Ömer’e, Süha’ya ait çok yüksek miktard..

Şehadet tazminatını kaptırdı 01:39

Şehadet tazminatını kaptırdı

UTANMADILAR SIKILMADILAR VE SONUNDA BUNU DA YAPTILAR..ŞEHİT EŞİNİ DOLANDIRDILAR..ŞEHİT EŞİNİN TAZMİNATIYLA OĞLUNA BİR EV VE DÜKKAN ALMAK İSTEDİ… TESLİMAT ZAMANI GELDİĞİNDE BAŞINA GELENİ ANLADI... AMA ÇOK GEÇ KALMIŞTI...

Genç kadının banyoda sır ölümü 01:14

Genç kadının banyoda sır ölümü

Gaziantep’te, duş almak için girdiği banyoda hareketsiz halde bulunan genç kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti...

Arabaya taksitli satış! 01:53

Arabaya taksitli satış!

TİCARET BAKANLIĞI KONUT VE OTOMOBİL SATIŞLARINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR DÜZENLEMEYE GİTTİ. ARABA ALMAK İSTEYENLERE 60 AYA KADAR TAKSİT İMKANI GETİRİLİRKEN, KONUT SATIŞINDA TAKSİT SINIRLAMASI KALDIRILDI...

Avrasya Tüneli'nde doğum yaptı 02:09

Avrasya Tüneli'nde doğum yaptı

BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKTILAR. AVRASYA TÜNELİ'NE GİRDİKLERİ ANDA SEDA GİRAY'IN DOĞUM SANCISI TUTTU. VE DEVİN EGE DÜNYAYA GÖZLERİNİ YOLDA AÇTI. 2 KİŞİ GİRDİKLERİ TÜNELDEN 3 KİŞİ ÇIKAN GİRAY AİLESİNİN Y..

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 01:19

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Ordu'da bir iş yerindeki telefon hırsızlığı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Altınordu ilçesinde cep telefonu satışı yapan iş yerine gelen zanlı, kendisini polis olarak tanıtarak cep telefonu ..

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölüm Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, aşk tazeliyor; ikili arasındaki romantik dakikalar zirve yapıyor! Ferhat'ın kendisinden boşanmak istemesini kabullenemeyen Aslı, onu terk etme kararı alır. Fe..