#Konu almak

''Yok artık'' dedirten hırsızlık! 01:31

''Yok artık'' dedirten hırsızlık!

SAKARYA'DA YOK ARTIK DEDİRTEN BİR ARAÇ HIRSIZLIĞI YAŞANDI. BENZİN ALMAK İÇİN AKARYAKIT İSTASYONUNA GİREN SÜRÜCÜ, KENDİNİ YERDE BULDU. GASPÇI GAZA BASIP KAÇARKEN O HALA ŞOKTAYDI...

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Bamsı Turgut'u Boğuyor 04:46

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Bamsı Turgut'u Boğuyor

Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kararını açıklamış, Emir Saadettin’e itham edilen suçların ..

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Ares değil Ahmet 03:34

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Ares değil Ahmet

Ares değil Ahmet - Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kararını açık..

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Türklere Düşmanlık Edenin 02:32

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Türklere Düşmanlık Edenin

Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kararını açıklamış, Emir Saadettin’e itham edilen suçların ..

Amasya'da kahreden olay! 7 yaşındaki Bahar, bazanın altında kalarak yaşamını yitirdi! 01:01

Amasya'da kahreden olay! 7 yaşındaki Bahar, bazanın altında kalarak ya

Amasya’da, oyuncağını almak isterken üzerine düşen baza kapağının altında kalıp, ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Bahar Karadayı (7), son yolculuğa uğurlandı. Bahar için Şeyhcui Camisi’nde cenaz..

Benzin Almaya Bornozla Giden Adam 00:29

Benzin Almaya Bornozla Giden Adam

BENZİN İSTASYONUNDA ARACINA YAKIT ALMAK İSTEYEN ADAM GİYİMİYLE KENDİSİNİ GÖRENLERİ ŞAŞIRTMIŞ. ADAM BENZİN İSTASYONUNA BORNOZLA GELMİŞ...

  • PengoTV tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Paslı Araba'nın Gidişi - Ben 10 04:39

Paslı Araba'nın Gidişi - Ben 10

Sumo Slammers Şampiyonu kemerini kazandıktan sonra Ben, Kevin'in kollarındaki ödülünü bulmak için Rustbucket'e geri döner, ancak rakibi Rustbuggy'yi kaçırdığında, kendi hakkı olanı geri almak için kahramanımızı hiçbir şe..

  • ÇocukTV tarafından
  • 223 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, kızı Zeliha için merak içinde! Mesut görev için kılık değiştiriyor! Zeliha'nın başı yine belaya girmiştir. Hüsnü, kötü haberi aldığında ise çılgına döner. Canından çok s..

Gaz Pedalı Takılı Kalırsa 00:53

Gaz Pedalı Takılı Kalırsa

Çocuğunu okuldan almak için arabası ile evden çıkmak isteyen kadın, gaza bastığında başına geleceklerden habersizdi... Kadının arabasının gaz pedalı takılı kalınca zor anlar yaşamış..

  • PengoTV tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
2 El Otomobil Alacaklar Dikkat 02:26

2 El Otomobil Alacaklar Dikkat

ARAÇ SATIN ALMAK İSTEYENLER ARTAN KDV ORANINA ÇEVİRDİ GÖZLERİNİ... PEKİ YÜZDE 1'DEN YÜZDE 18'E YÜKSELEN KDV ORANI, İKİNCİ EL ARAÇ FİYATLARINA NASIL YANSIYACAK? İŞTE CEVABI.....

Hayatının Şansını Tek Seferde Kullanan Sürücüsü 00:07

Hayatının Şansını Tek Seferde Kullanan Sürücüsü

Yolda ilerlerken virajı drift yaparak almak isteyen sürücü tam yol kenarındaki bariyerlere vuracakken şansı yaver gitmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İstanbul’Da Bayram Tatili Öncesi Otogarlarda Bilet Yoğunluğu 01:52

İstanbul’Da Bayram Tatili Öncesi Otogarlarda Bilet Yoğunluğu

İstanbul'da, Ramazan Bayramı öncesi otobüs bileti almak isteyen vatandaşlar terminallerde yoğunluk oluşturmaya başladı. Birçok firma ise bayramın yaklaşmasıyla birlikte ek seferler için çalışmaya başlayacaklarını belirtt..

İran’da yağ izdihamı 00:17

İran’da yağ izdihamı

İran'ın başkenti Tahran'da halk, gıda ürünlerine yapılacak zam öncesi uygun fiyata yağ almak için marketlere akın etti...

Marketlerin çay oyunu! 02:17

Marketlerin çay oyunu!

ÇAYA ZAM AÇIKLAMASI SONRASI MARKETLERİ ETİKET DEĞİŞTİRME TELAŞI SARDI. BAZI MARKETLER ZAMDAN ÖNCE ALDIKLARI ÇAY PAKETLERİNİ, ZAMLI FİYATTAN SATABİLMEK İÇİN HABERİ ALIR ALMAZ RAFLARI BOŞALTTI. ÇAYI ESKİ FİYATTAN SATIN AL..

Biberli Ekmek Tarifi 11:15

Biberli Ekmek Tarifi

8 su bardagi un(1 kilo) 1 paket yas maya 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi toz seker Hamurun yapilisi Unumuzu yoguracagimiz kaba koyun tuzunuda ekleyi..

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf 17:48

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf

250 gr kadayıf 4 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1 dolu çay kaşığı kimyon 500 gr çift çekim dana döş kıyma 2 büyük soğan 10 dal maydanoz 1/3 muskat 1 kase yoğurt 6 dolu çorba kaşığı yoğurt 1 diş sarımsa..

Köpek kulübesinden bile uyuşturucu çıktı 03:10

Köpek kulübesinden bile uyuşturucu çıktı

Antalya'da jandarma ekiplerinin ihbar üzerine operasyon düzenlediği evde çok miktarda uyuşturucu madde ile ateşli silah ve döner bıçağı ele geçirildi. Operasyonda 68 bin 510 TL uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşün..

Kapora gönderdi, dolandırıldı! 02:11

Kapora gönderdi, dolandırıldı!

YAZAR ENGİN AVCI, İSTANBUL MALTEPE’DE BİR GALERİDEN ARAÇ ALDI… BİR SÜRE SONRA, AYNI GALERİDEN BİR ARAÇ DAHA ALMAK İSTEDİ... İDDİASINA GÖRE DOLANDIRILDI... KAPORA İÇİN GÖNDERDİĞİ 160 BİN LİRASI, BUHAR OLDU.....

İkinci el otomobil satın alırken bu üç yalana dikkat! 02:00

İkinci el otomobil satın alırken bu üç yalana dikkat!

Otomobil hayali olanlar ve almak için girişimde bulunan vatandaşlar bu üç yalana mutlaka dikkat etmeli...

Devasa Değişime Nasıl Hazırlanacağız? 1:41:58

Devasa Değişime Nasıl Hazırlanacağız?

Yeni şehirler ve sistemler kurulurken, yerimizi almak için neler yapmalıyız?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Öyle Planlar Yapıyorlar Ki! Herkes Uyanmalı! 1:17:22

Öyle Planlar Yapıyorlar Ki! Herkes Uyanmalı!

02:13 Toplumun hafızası o kadar önemli ki 08:17 Türk milleti saldırı altında 14:55 Sistemin çoğu onlara hizmet ediyor! 25:52 Senden olanlarla yola çık... 34:25 Bu sistem sana ne yaptırıyor? 44:54 Ekonomiye nasıl etki e..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 8 ay önce
Evde Nugget Tarifi 07:11

Evde Nugget Tarifi

2 adet tavuk göğüs 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet yumurta 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı un Kızartmak için: Zeytinyağı 2 adet tavuk göğsünü kabaca parçala..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat ile Aslı, kendi yollarını çiziyor! Yiğit, düzenlediği operasyondan sonra Namık Emirhan'ın birlikte çalıştığı kaçakçıların hedefi haline..

Çıtır Çıtır  Fırında Kabak Cips Tarifi 01:16

Çıtır Çıtır Fırında Kabak Cips Tarifi

Kabak Cipsi Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 3 kabak Sıvı yağ tuz parmesan peyniri Hazırlanışı; 1. Kabağı ince ince doğrayalım. Eğer aparatınız yoksa bıçakla da kesebilirsiniz. 2. Kabakların suyunu almak için havlu peçet..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle 1:43:10

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, küçük yaşta yolları ayrılan iki kardeşin hikâyesini anlatır. Osman daha bir çocukken babası eşkıyalar tarafından öldürülür, kardeşi ise kaçırılır. İntikamını almak için büyüyünce zaptiye zabiti olur. Ne v..

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle 1:13:47

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir ailenin iflasla başlayan çöküşü anlatılır. Osman’ın ailesi ani bir iflasla altüst olur. O vakte kadar müreffeh bir hayat yaşamışlardır. Baba Suat’ın tek çaresi ağabeyinden yardım istemektir. Ancak a..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Yaralı Aslan 1963 Türk Filmi İzle 1:36:34

Yaralı Aslan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir baskın çetesine karşı mücadele veren bir adamın öyküsü anlatılır. Kenan, bağlı olduğu nakliye şirketinin bütün hisselerini satın almak istemektedir. Bunun için adam kiralayarak şirketin garajına bas..