#Konusunda

Cinlerle İnsanların Evlenme Meselesi 33:50

Cinlerle İnsanların Evlenme Meselesi

Cinler ile evlilik konusunda tüm bilinmeyenleri bu videoda bulabilirsiniz.Mutlaka izleyin.....

  • ZULMA tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmazın Korku Evi Macerası Gülme Krizine Soktu! 11:39

Kerimcan Durmazın Korku Evi Macerası Gülme Krizine Soktu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde Tuğba Çiğdem konseptinde korku evine gittiğini söyleyince yarışmacılar Tuğba'nin kombininin korku evi için uygun olup olmadığı konusunda karars..

  • ANKA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilara Taşkın O Sözleri Duyunca Çıldırdı! 05:22

Dilara Taşkın O Sözleri Duyunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 113. bölümünde Simay Tokatlı, Dilara Taşkın'a neden sponsorundan giyinmediğini sorunca Dilara aynı tip abiyeler olduğu için ve tekrara düşmek istemediği için ..

  • ANKA tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neşeli Günler Kardeşlerin Kavuşması 10:41

Neşeli Günler Kardeşlerin Kavuşması

Mutlu bir aile... Turşuculukla geçiniyorlar... Bir gün, anne ile baba turşunun nasıl yapıldığı konusunda anlaşamazlar ve bu mutlu aile tablosu bir anda parçalanır ve anne ve baba üçer çocuğu yanlarında götürürler. Yıllar..

Kimyasal Barındırmayan Outdoor Kıyafetler 02:36

Kimyasal Barındırmayan Outdoor Kıyafetler

Vaude, çevre koruma üzerine odaklanmış bir marka. Şirket tedarikçi firmaları yeni konseptine ikna etme konusunda oldukça çaba harcadı. Müşteriler de kimyasal barındırmayan yağmurluk ve sırt çantalarına daha fazla ödemeye..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Markey , Suriye'nin 'Başka Bir Irak' Haline Geldiğini Görüyoruz 01:20

Markey , Suriye'nin 'Başka Bir Irak' Haline Geldiğini Görüyoruz

Senatör Ed Markey, Jake Tapper'a, ABD'nin Suriye'ye katılımının başka bir Irak olacağı konusunda endişe duyduğunu söyledi...

Tillerson, Haley Suriye'de Sonraki Adımlarda Farklılık Yaşıyor 06:19

Tillerson, Haley Suriye'de Sonraki Adımlarda Farklılık Yaşıyor

Geçen haftanın hava saldırısı sonrasında : Devlet Tillerson ve ABD Amb. BM'ye Haley, yönetimin Suriye'deki sonraki adımları hakkında ne olacağı konusunda çeşitli mesajlar yolladı...

ABD ile Rusya Suriye Soruşturmasında Anlaştı mı ? 03:16

ABD ile Rusya Suriye Soruşturmasında Anlaştı mı ?

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’la Moskova’da ortak bir basın toplantısı düzenleyen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov iki ülkenin 4 Nisan’da Suriye’nin İdlib vilayetindeki saldırı konusunda BM soruşturmasının gerek..

Ünlüler Adasında Sinirler Gerildi! Adem ile Sema Tartıştı 06:31

Ünlüler Adasında Sinirler Gerildi! Adem ile Sema Tartıştı

Ünlüler adasında toplanan coconutlardan sadece birinin iyi çıkması nedeniyle paylaşım konusunda Adem ile Sema arasında tartışma çıktı...

  • ANKA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhteşem Avcılar Belgesel 50:19

Muhteşem Avcılar Belgesel

Muhteşem Avcılar Belgesel haydi seyredelim Aslanlar, çita yavruları dahil tüm hayvanları birer av olarak görürler. Zebralar, geyikler, antiloplar, ceylanlar ve daha birçok av konumunda diken üstünde yaşayan hayvanların ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi 04:00

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi Yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan Gaziantep Arena için TOKİ tarafından görevlendirilen geçici kabul heyeti dün stada gelerek raporunu hazırlamaya başladı. Yaklaşık 3-4 gün sü..

RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz 02:26

RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKPM'nin Türkiye ile ilgili kararı için Bu siyasi bir karardır, tanımıyoruz dedi. Bu yıl içinde AK Parti'nin başına geçeceğinin sinyalini de veren Erdoğan, Sincar operasyonu konusunda ise ABD'yi ..

Gamze Taşkına Şok Suçlama - Bizi Ayağının Altına Alacakmış 21:18

Gamze Taşkına Şok Suçlama - Bizi Ayağının Altına Alacakmış

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde Bahar Candan, Gamze Taşkın'ın telefon konuşmalarını duyduğunu ve bizi ayağının altına alacakmış dedi. Gamze konuşmanın nasıl geçtiğini an..

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamze Taşkına Sert Eleştirilerinden Dolayı Uyarı! 10:54

Gamze Taşkına Sert Eleştirilerinden Dolayı Uyarı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 131. bölümünde Gamze Taşkın, Bahar Candan'a yine sert çıktı ve bunun üstüne Bahar benimle konuşma çünkü sürekli kendini benimle kıyaslıyorsun dedi. Öykü Ser..

  • ANKA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı 01:26

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı Emniyet, MİT'ten gelen istihbarat notuna dayanarak, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'de IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği k..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Adı Efsane fragman 15. Bölüm Fragmanı 00:47

Adı Efsane fragman 15. Bölüm Fragmanı

arık ile Bahr Kendielrine bir şans verme kararı alırlar. ve el ele gezerlerken Melise yakalanırşar. Melis ise Babası ile Bahrı el ele görünce çılgına Döner .ikiliyi ayırmaya çalışan Seçil ise Melisi Doldurdukça doldurur...

Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı 01:28

Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı

Uyuşturucu Operasyonu Operasyonda 1 Kişi Gözaltına Alındı Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre , ‘‘Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Birleşmiş Milletler'den Muntari'ye Destek İzle 00:57

Birleşmiş Milletler'den Muntari'ye Destek İzle

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Gözlemcisi Zeid Raad el Hüseyin, Muntari'nin örnek alınacak bir davranış sergilediğini, FIFA'nın ırkçı söylemler konusunda daha duyarlı olması gerektiğini açıkladı...

Duygu Çevik Konseptsiz Gelince Olanlar Oldu! 07:17

Duygu Çevik Konseptsiz Gelince Olanlar Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Duygu Çevik konsept konusunda Öykü Serter'den yardım isteyince Kerimcan Durmaz, Öykü Serter'in konseptini beğenmedi. Kemal Doğulu ise Duygu'nun..

  • ANKA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı 01:52

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında bu sabah saatlerinde bir araçta meydana gelen patlama sonrası yaşanan panik, personel tarafından cep telefonlarıyl..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Koltuk Altı Gözlemesi - Hindistan Sokak Lezzetleri 00:47

Koltuk Altı Gözlemesi - Hindistan Sokak Lezzetleri

Hijyenik yemek yapma konusunda sınır tanımayan aşçılarının Nirvanası sayılan ablamızın koltuk altında gözlemeleri lezzetlendirdiğine şahit oluyoruz. Hayvan karı!..

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biyoteknolojinin Son Aşaması  Kök Hücreden Organa 05:38

Biyoteknolojinin Son Aşaması Kök Hücreden Organa

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Biyoteknoloji Kulübü’nün düzenlediği II. Biyoteknoloji Sempozyumu ile birlikte konusunda uzman akademisyenler ve üniversitelerin ilgili bölümlerinden öğrenciler bir araya geldi...