#Konuşan balıklı bir garip haber

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir 11:30

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir

Sivas Belediyesi konuşan bank uygulaması ile Sivas’ın yetiştirdiği ünlü ozanları kendi sesleri ile halkla buluşturdu. Sivas Belediyesi tarafından şehrin kültür ve sanat gelişimine katkı sağlamak amacıyla kent meydanın..

Demir Bey - Eyvah 04:07

Demir Bey - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Benim bu sevdada ne işim vardı? Kalbimi eline vermeyecektim! Benim bu sevdada ne işim vardı? Kalbimi eline vermeyecektim! Yansam da, ölsem de aşkımla seni, 'Seni seviyorum' demeyecektim, demeyec..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz!  Paranormal Olaylar 46:03

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz! Paranormal Olaylar

KÖYLÜLERİN İSTEĞİ ÜZERE KONUM OLARAK BELİRTEMEYECEĞİZ 1999 Senesinde bu evde yaşayan bir adamın akşam ezanından sonra çığlık çığlığa bağırdığı köylüler tarafından söyleniyor... Köylü bir kaç günün ardından adamın yanına ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar 01:59

Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar

Tahminen 1998 yılının Haziran ayıydı. O günleri hatırlarken hala içim ürperir. Her akşam olduğu gibi annem uyumam için yatağıma yatırdı. Odalarımız dip dibe olduğu için tek başıma uyumaktan korkmuyordum. Ama o gece içimd..

  • ZULMA tarafından
  • 1.588 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Levent Yüksel - Hor Görme 04:21

Levent Yüksel - Hor Görme

Levent Yüksel - Hor Görme Şarkı Sözleri Nerde boynu bükük bir garip görsen Hor görme kim bilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdiği vardır Ümitsiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio) 04:16

Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio)

Cover, beat, mix & mastering : Allame Sözler ; Nakarat x2 Simsiyah gecenin kolları bana yar imtiyaz yok kimseye girmeyin aramıza bir daha Bembeyaz odalar renklere kapalı garip dünya buradan, usulca ses etmeden, git..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Nasıl Sevgili Oldukların İnanamayacağınız Çiftler 04:42

Nasıl Sevgili Oldukların İnanamayacağınız Çiftler

Aşk tahmin edilemez ve beyniniz kime aşık olacağınızı size söyleyemez. Bazen de kime aşık olduğumuza bağlı olarak ilişkimiz garip bir fenomene dönüşebilir. Böyle durumlarda ortaya çıkan birliktelikler ise, dünyanın en il..

  • JET TV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güçlü Soydemir  Vuramam sana 05:33

Güçlü Soydemir Vuramam sana

Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana Elimi kaldırsamda Kıyamam san..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Tuhaf Becerileri Ve Benzersiz Yetenekleri Olan İnanılmaz İnsanlar 10:16

Tuhaf Becerileri Ve Benzersiz Yetenekleri Olan İnanılmaz İnsanlar

Bu harika insanların biraz tuhaf becerileri ve garip yetenekleri var! Garip ve bir o kadar tuhaflar ama bu insanlar inanılmaz! Esnek kavgacılardan yoga topu oyunlarına, sualtı rubik küpüne kadar her şey - bu insanlar yet..

  • JET TV tarafından
  • 1.349 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Top 10 tuhaf ve komik müzik aletleri 04:15

Top 10 tuhaf ve komik müzik aletleri

Bu Çıkış! Top 10, garip, komik ve garip müzik aletleri. İyi eğlenceler!..

  • PengoTV tarafından
  • 2.479 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.777 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu 00:36

İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu

ABD'li yetkililer Hürmüz Boğazı'nda bir İran gemisinin, 26 Kasım tarihinde ABD donanmasına ait helikoptere silahlarını kilitlediğini açıkladı. euters'a konuşan yetkililer, bu hareketi 'tehlikeli' ve 'profesyonellik dışı..