#Konuşan balıklı bir garip haber

Güçlü Paris Saint Germain Herkesin Yararına 01:10

Güçlü Paris Saint Germain Herkesin Yararına

Arsenal'de son dönemde en çok eleştirilen oyuncuların başında sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemeye hala yanaşmayan Mesut Özil bulunuyor. Londra kulübünün efsanevi isimlerinden Robert Pires, Bild gazetesine ver..

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu 04:00

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu

İstiklal Caddesi'nde İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesi davasında her iki sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi. Halit Ayar'ın annesi Hanife Ayar, karar sonrası gözyaşlarına hakim olam..

İzmir depremi- Somalı madenciler arama kurtarma çalışmaları için İzmir’de 04:28

İzmir depremi- Somalı madenciler arama kurtarma çalışmaları için İzmir

Somalı bir grup madenci, tazminat ve maaşlarının ödenmediği gerekçesiyle günlerdir eylemde. İzmir’i vuran depremin ardından eylemci işçilerin bir bölümü, ara kurtarma çalışmalarına destek için İzmir’e gitti. İzmir’in..

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİYELER emekli bayram ikramiyesi 02:16

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİ

Emekliye ikramiye müjdesi verildi. Ardından emeklilerle birlikte dul ve yetim vatandaşlara da verilecek olan ikramiye herkesi heycanlandırmaya başladı. Emekli dul ve yetim vatandaşlara ne kadar promosyon verilecek detayl..

Tayo Yeni Arkadaşımız Gani 9. Bölüm 11:15

Tayo Yeni Arkadaşımız Gani 9. Bölüm

Gani adlı yeni bir kırmızı otobüs garaj otobüs katıldı. Gani Wondie, Hana'nın yakın arkadaşı olan bir emektar otobüs bellek yongası ile yapıld ı. Tayo yeni bir arkadaşım var mutluluk ve garaj çevresinde Gani gösterir. Ta..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hristiyan Cinleri Mühürledim 17:32

Hristiyan Cinleri Mühürledim

O Ormanda tarihi bir kilise ve hemen yanında papazların kendilerine ait mezarları bulunmaktaydı.Daha henüz videoya başlamadan paranormal olaylar yaşamıştık.Videoya başladığımız anda birbirinden farklı olaylar başladı. Se..

  • ZULMA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şevkat Yerimdar 19. Bölüm 2.Fragmanı 00:46

Şevkat Yerimdar 19. Bölüm 2.Fragmanı

Şevkat’in hatırını asla kıramayacağı Cevdet Bey bir gün ondan bir ricada bulunur. Ama ne ricadır bu! Bu ricadır zaten hikayemizi başlatan; Şevkat’i hayatının en zor sınavına atan. Cevdet Bey, Paris’ten dönen kızı Esin’i ..

Dünyanın İlk Yan VW Camper Van 02:58

Dünyanın İlk Yan VW Camper Van

A MECHANIC has managed to transform a 1970’s VW camper into the one of the world’s wackiest race cars by putting it on its side. Jeff Bloch, 44, aka Speedycop has made a name for himself for his outlandish race car build..

  • BETA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 6 - Son Çare Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:30

Korku Kapanı 6 - Son Çare Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ani ve gizemli bir miras işi Danny (Anthony Ilott) ve arkadaşlarını Batı Virginia tepelerinin derinliğinde yer alan, unutulmuş bir tatil yeri olan Hobb Springs’e sürüklemiştir. Hobb Springs ile garip bir çift ol..

Kabir Azabı Fragman 01:39

Kabir Azabı Fragman

Kabir Azabı, ölümün soğuk gerçekliğini ve kabir azaplarının dehşetini konu ediyor. Bir avukat olan Ozan, işinde başarılı ve yetenekli bir adamdır. Ancak iş hayatındaki başarısı karakterini oldukça kötü yönde etkilemiştir..

Umur Doma - Fantastik 03:47

Umur Doma - Fantastik

Umur Doma - Fantastik Dinle Fantastik şarkı sözleri ile Rahat durmam yanında Anlarsın tanıyınca Aşk bir tür cesaret mi? Yoksa tam felaket mi? Kimsesiz diyarlarda Hapsoldum dejavuna Tüm bunlar işaret mi? Tatlı bir es..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı 20:57

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı

Usta oyuncu Hale Soygazi son görüntüsüyle herkesi bir kez daha şaşırttı. Yıllara meydan okuyan Hale Soygazi'nin yaşını duyanlar adeta şoke oluyor. 1972'de Saklambaç Gazetesi'nin açtığı Türkiye Sinema Güzellik Yarışması'n..

  • BETA tarafından
  • 203 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir - (Official Video) 04:31

Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir - (Official V

BU DAĞLAR KÖMÜRDENDİR Bu dağlar kömürdendir Giden gün ömürdendir Feleğin bir kuşu var Pençesi demirdendir Hadi leylim leylalım Ben yoluna kurbanım Ya al canım kurtulam Ya ver derdin dermanım Bu yol Pasin’e gider Döner..

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir 04:04

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir

Bu Dağlar Kömürdendir Geçen Gün Ömürdendir Feleğin Bir Guşu Var Pençesi Demirdendir Hadi Leyli Leylanı Mevlam Yazmış Fermanı Ya Al Canım Gurtulam Ya Ver Derdim Dermanı Bu Yol Pasin'e Gider Döner Tersine Gider Şu..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Otobüste ''65 yaş'' krizi! 02:26

Otobüste ''65 yaş'' krizi!

ŞİMDİ 65 YAŞ ÜSTÜ İÇİN UYGULANAN KISITLAMALAR HEM SIKINTI DOĞURUYOR HEM İSTENMEYEN KIRICI GÖRÜNTÜLERE SEBEBİYET VERİYOR.. 65 YAŞ VE ÜSTÜ YURTTAŞLARA UYGULANAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ KALDIRILMASI İÇİN İDARE MAHKEMESİNDE A..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz 05:18

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etm

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyükelçilerin HDP grup toplantısına katılmalarını sert bir dille eleştirdi: Dün TBMM'de bir olay yaşandı. Biz..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı 02:51

Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı

Emre Belözoğlu, ''Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın Milli Takım olayı çok büyütülecek bir konu değildi, yapmam gerekeni yaptım'' dedi. Kariyeri ile ilgili de konuşan Emre Belözoğlu, ''Bu sene sonunda futbolu bırakmayı düşünü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü 01:46

Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü

Aydın'da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında alkolü sürücü polisleri zor anlar yaşattı. Polisler tarafından alkol testinden geçirilen sürücü, polisleri adeta sabır testinden geçirirken sürücü mahalleyi uykusuz bır..

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serenay Sarıkaya Kerem Bürsi̇n Bana Tekli̇f Geti̇rse 01:57

Serenay Sarıkaya Kerem Bürsi̇n Bana Tekli̇f Geti̇rse

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya dün akşam “Arzu Tramvayı” oyununu izlemek için Zorlu Uniq Hall’de görüntülendi. Oyun öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serenay Sarıkaya “Tiyatro bambaşka bir dünya hani derler..

  • BETA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu 02:15

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu

Türk Halk müziğinin sevilen ismi Yavuz Bingöl yeni yılı geçirmek üzere ailesiyle gittiği Kıbrıs Tatili öncesi verdiği röportajda kan çanağı olan gözlerine neler olduğunu anlattı. Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, önceki akşam y..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakızlı Makyajlı Türk Asmr 17:50

Sakızlı Makyajlı Türk Asmr

Pek içime sinen bir video olmadı, ama buraları da boş bırakmak istemedim. Umarım keyifle izlersiniz. ASMR nedir? ASMR ‘nin Türkçe karşılığının anlamı en basit ifade ile “iç gıdıklanması” olarak tanımlanabilir. Doktorla..

  • JET TV tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.640 görüntüleme
  • 8 yıl önce