#Konuşan kediler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bedelini Ağır Öderler' 00:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bedelini Ağır Öderler'

Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov ile ortak basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Akşam saatlerine doğru Şii milislerin 10 kadar pikapla Afrin'e kadar hareketleri tespit edilmiş. Fakat top atışları..

Seçim Zamanı Belirlendi!!  Barzani seçime gidiyor 02:30

Seçim Zamanı Belirlendi!! Barzani seçime gidiyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 1 Kasım’da parlamento ve başkanlık seçimleri yapılmasının planlandığı duyuruldu. Gayrimeşru referandumun ardından başta Türkiye olmak üzere İran ve Irak tarafından tecrit edilen IKB..

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında  Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi. 03:03

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi.

Fransa'nın en iyi futbol takımlarından biri olan Paris St. Germain'in maçlarını oynadığı Parc des Princes stadyumuna çok yakın bir yerde bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu, beş şüpheli gözaltına alındı. Daily ..

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor 02:28

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Telefonda Dedikodu Yapan Ufaklık 00:52

Telefonda Dedikodu Yapan Ufaklık

Telefonu eline alıp saatlerce konuşan dedikoducu ufaklık :)..

  • JET TV tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esprisine Gülünmeyen Şenol Güneş 00:42

Esprisine Gülünmeyen Şenol Güneş

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan dev derbi 3-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi ancak maça damga vuran pozisyonda Medel vardı. Karşılaşmanın 54. dakikasında Fernandao'nun topunu çıkaran Fabri'nin ceza alanı dı..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölmüş Sahibini Telefonda Gören Kedinin Tepkisi 00:45

Ölmüş Sahibini Telefonda Gören Kedinin Tepkisi

Çin'den Görüntüde bir kedi karşısına konuşan telefonda ölne sahibiye ilgili bir video görünce çok üzgün bir şekilde tepki veriyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Güney  Meleğimsin Sen 06:26

Gökhan Güney Meleğimsin Sen

seni sevdi seni diledi gönlüm seninle geçecek inan tüm ömrüm kim ne derse desin boşuna gülüm kabul ettim seni meleğimsin sen önceki mazini varsın bilsinler aldırma sevgilim kötü desinler utanma halinden ister güls..

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor 02:57

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD Hava Kuvvetleri'nin IŞİD militanlarını Suriye ordusu ve müttefiklerinden koruduğunu söyledi. Nasrallah, ABD'nin Suriye ordusu ve müttefiklerinin ilerleyişini engelleyerek IŞ..

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü 03:11

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bundan sonra oynayacakları maçlarda ritim yakalamak ve bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek zorunda olduklarını söyledi. Yanal, El Sadd takımı ile oynadıkları özel maçın ardın..

Juncker Katalan Krizinde Arabulucu Olmamız Mümkün Değil 01:29

Juncker Katalan Krizinde Arabulucu Olmamız Mümkün Değil

Lüksemburg üniversitesinde konuşan Avrupa Komisyonu başkanı Jean-Claude Juncker çıkmaza giren Katalonya krizinde arabuluculuk rolünü üstlenmeyeceklerini söyledi. Juncker daha önce İspanyol anayasasına uygun bir şekilde h..

Meclis Oturumunda Burnunu Karıştıran Milletvekili 01:04

Meclis Oturumunda Burnunu Karıştıran Milletvekili

Güney Afrika yapılan meclis oturumunda kürsüde konuşan vekilden çok oturan kadın bir vekil sanki evde televizyon seyreder gibi burnunu karıştırıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar'dan Tepki Çeken Sözler 01:52

Hülya Avşar'dan Tepki Çeken Sözler

Mehmet Aslantuğ'u konuk ettiği programında konuşan Hülya Avşar; 'Ben erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını büyütsüncüyüm' sözleriyle programa damgasını vurdu...

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'e Girdik Giriyoruz 01:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'e Girdik Giriyoruz

İyilik Ödülleri Programı'nda konuşan Erdoğan, Şu an itibarıyla 3400 teröristi etkisiz hale getirdik. Ne yaptık? Afrin'e girdik, giriyoruz çok fazla bir şey kalmadı. dedi...

Erdoğan Son Rakamı Açıkladı 01:19

Erdoğan Son Rakamı Açıkladı

Beştepe'de düzenlenen Uluslararası 4 İyilik Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatındaki son duruma ilişkin bilgi verdi...

İlaç Meselesinin Kara Deliğe Dönüşmesine İzin Veremeyiz 01:40

İlaç Meselesinin Kara Deliğe Dönüşmesine İzin Veremeyiz

14 Mart Tıp Bayramı programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık alanında yerli üretime verdiği önemi yineleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İlaç meselesinin yerli bir kara deliğe dönüşmesine izin veremeyiz' şeklinde konu..

Irak Cumhurbaşkanının Çözüm Önerisi 01:30

Irak Cumhurbaşkanının Çözüm Önerisi

Irak Cumhurbaşkanının Çözüm Önerisi Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) bağlı Peşmerge Bakanlığı'nın Genel Sekreteri Cabbar Yaver, bugün Kürt yetkililerle bir araya gelen Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum'un Bağdat'ın kriz..

Güçlü Paris Saint Germain Herkesin Yararına 01:10

Güçlü Paris Saint Germain Herkesin Yararına

Arsenal'de son dönemde en çok eleştirilen oyuncuların başında sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemeye hala yanaşmayan Mesut Özil bulunuyor. Londra kulübünün efsanevi isimlerinden Robert Pires, Bild gazetesine ver..

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

Erdal Beşi̇kçi̇oğlu Emrah'i Zi̇yaret Edemedi̇m Ama Görüşüyoruz 01:54

Erdal Beşi̇kçi̇oğlu Emrah'i Zi̇yaret Edemedi̇m Ama Görüşüyoruz

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu önceki akşam Kuruçeşme’de görüntülendi. Arkadaş grubuyla birlikte yemek yiyen Beşikçioğlu mekan çıkışında, Behzat Ç. dizisinin senaristi Emrah Serbes’in karıştığı trafik kazası sonucu cezaev..

  • BETA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması 00:37

Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması

Mersin'de bir vatandaşın balkonundan düşüp ağaçta kalan yastık kılıfını, itfaiye ekipleri aşağı indirdi. İlginç görüntüler oluşurken, olayı duyan vatandaşlar güldü. İtfaiye ekipleri ilk kez böyle bir durumla karşılaştıkl..

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serenay Sarıkaya Kerem Bürsi̇n Bana Tekli̇f Geti̇rse 01:57

Serenay Sarıkaya Kerem Bürsi̇n Bana Tekli̇f Geti̇rse

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya dün akşam “Arzu Tramvayı” oyununu izlemek için Zorlu Uniq Hall’de görüntülendi. Oyun öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serenay Sarıkaya “Tiyatro bambaşka bir dünya hani derler..

  • BETA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrinli Kürt Amca Gözyaşlarıyla Pyd’ye İsyan Etti 00:59

Afrinli Kürt Amca Gözyaşlarıyla Pyd’ye İsyan Etti

TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı'yla Afrin merkezini YPG'den temizlemesinin ardından bölgede yardım çalışmaları sürerken TRT Kurdi kameralarına konuşan bir Kürt amca, “YPG bizde ne namus ne çocuk bıraktı. 8 çocuğum vardı, he..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız

Beyoğlu İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki Afrin provokasyonuna 'Şu anda üzerine üzerine gidiyoruz ve bu terörist öğrencileri kamera çekimlerinden bulup çıkarıp, onla..

Başbakan'dan AB'yi Köşeye Sıkıştıran Sorular 02:20

Başbakan'dan AB'yi Köşeye Sıkıştıran Sorular

TBMM'de AK Parti grup toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, AB ve bazı Avrupa ülkelerini eleştiren Yıldırım, Burada sorulması gereken soru, AB'nin Türkiye konusundaki kararı nedir? diye konuştu...

Turabi Gönüllüler'in Konsey Stresini Yorumladı 37.Bölüm Survivor 2018 02:00

Turabi Gönüllüler'in Konsey Stresini Yorumladı 37.Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler ile ilgili konuşan Turabi: 'Atı alan Üsküdar'ı geçer, ahı alan sıratı geçemez'..

  • BETA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özcan Deni̇z Kötü Haberi̇ Galada Aldı Apar Topar Hastaneye Koştu 00:51

Özcan Deni̇z Kötü Haberi̇ Galada Aldı Apar Topar Hastaneye Koştu

‘Öteki Taraf’ filminin galasını yapan Özcan Deniz, babası Sadık Deniz'in rahatsızlığı nedeniyle gösterim sonrasında apar topar mekanı terk etmişti. Ünlü oyuncu, babasının sağlık durumu hakkında konuştu. Özcan Deniz, Mery..

  • BETA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce