#Konuşan tom ve arkadaşları

Popcaan - In Love 02:46

Popcaan - In Love

Şarkı Sözleri ] Ah wa mek yuh a wine up pon me so Gyal, mi fall in love Mi wi buy yuh a ticket to Barbados Gyal mi fall in love Gyal yo pretty likkle pussy have mi coming back It have mi coming back It ah mi comforter Mi..

Yeşilçam'da Kovboylar 01:18

Yeşilçam'da Kovboylar

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

Şeref Madalyası Film İzle 1:50:16

Şeref Madalyası Film İzle

Şeref Madalyası izle, Şeref Madalyası türkçe dublaj izle, Şeref Madalyası full izle, Şeref Madalyası hd izle, Bir CIA ajanının kaçırılması ile ajanın kurtarılması için kurulan ekibin verdiği zorlu mücadeleyi konu alan bi..

  • Tv Series tarafından
  • 5.584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görevimiz Tehlike 4 Film İzle 2:12:56

Görevimiz Tehlike 4 Film İzle

IMF küresel bir terörist bombalama komplosuna dahil olduğunda kapatılır. Ethan Hunt (Tom Cruise) ve yeni takımı ile beraber teşkilatın ismini temize çıkarabilmek için Hayalet Protokol isminde gizli bir göreve başlatılaca..

  • Tv Series tarafından
  • 12.642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lonesome Dove Kilisesi Film İzle 1:29:52

Lonesome Dove Kilisesi Film İzle

Lonesome Dove Kilisesi İzle - Full Lonesome Dove Churc hd film izle John Shepherd'in oğlunun adı soygun ve cinayetle anılmaya başlar.Kilise kurma hayallerinden vazgeçerek oğlunun hayatını kurtarmaya çalışır. Yönetmenliği..

  • Tv Series tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Steep Road To The Olympics Launch Trailer PS4 01:44

Steep Road To The Olympics Launch Trailer PS4

Steep: Road To The Olympics is available December 5 on PlayStation 4. © 2015 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Tom Clancy’s, Rainbow Six, the Soldier Icon, Ubisoft, and the Ubisoft logo are registered or unreg..

  • BETA tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Early Man Orijinal Fragmanı 02:26

Early Man Orijinal Fragmanı

3 yaş ve üzeri çocuklar için uygun film Dinozorlar ve yünlü mamutların dünyada dolaştığında zamanın başlangıcında, şanslı bir mağara adamı kabilesini güçlü bir düşmana karşı birleştiriyor ve günü kurtarıyor. Orijinal ses..

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:25

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunle..

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı

Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kas..

Ölümcül Makineler Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:24

Ölümcül Makineler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Konu: Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük o..

Rock Yıldızının Ölüm Nedeni Aşırı Dozda İlaçlar 00:54

Rock Yıldızının Ölüm Nedeni Aşırı Dozda İlaçlar

Amerikalı müzisyen Tom Petty'nin ölüm nedeninin ağrılarını dindirmek için kullandığı afyon içeren ilaçlar olduğu belirlendi. Rock müzik dünyasını yasa boğan Amerikalı şarkıcı Tom Petty'nin ölüm nedeni belli oldu. Geçtiğ..

Chucky 1 -  Çocuk Oyunu Türkçe Dublaj Hd İzle 1:27:30

Chucky 1 - Çocuk Oyunu Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Seri katil olan Brad Dourif, peşine düşüne polislerden kurtulmak için bir oyuncuk bebek fabrikasına sığınır fakat kurtulamaz ve polis tarafından öldürülür. Brad, ölmeden önce vodoo büyüsü ile lanetlenerek ruhu b..

Heybetli Kediden Korkan Köpekcik 00:20

Heybetli Kediden Korkan Köpekcik

Dünya tersine döndü arkadaşlar bakın bu kesin bilgi. Tom ve Jerry yeniden çevrilse Tom gün boyu Jerry'den kaçar...

  • JET TV tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bugs Bunny - Denek Tavşan - 1955 (Türkçe Altyazılı) 07:06

Bugs Bunny - Denek Tavşan - 1955 (Türkçe Altyazılı)

Ünlü Oscar ödüllü karikatür tavşanı Bugs Bunny, haftalık ilk televizyon dizisinin yanı sıra, Daffy Duck, Domuz Domuzu, Elmer Fudd, Yosemite Sam, Tazmanya Canavarı, Tweety Kuş, Sylvester dahil olmak üzere tüm Warner Broth..

GREYHOUND - Official Trailer (HD) | Apple TV+ 02:36

GREYHOUND - Official Trailer (HD) | Apple TV+

The only thing more dangerous than the front lines was the fight to get there. Screenplay by Tom Hanks inspired by actual events, Greyhound is coming soon to Apple TV+n nIn a thrilling story inspired by actual events fro..

Gulabo Sitabo - Official Trailer 2 | Amitabh Bachchan, Ayushmann Khurrana | Shoojit, Juhi 02:49

Gulabo Sitabo - Official Trailer 2 | Amitabh Bachchan, Ayushmann Khurr

What if a landlord is a pain and his tenant is a rain of pain. Didn’t understand that? No worries. Go and watch Shoojit Sircar’s Gulabo Sitabo, streaming now exclusively on Amazon Prime Video, starring Amitabh Bachchan, ..

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi 1:47:07

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi

Eğer bu videoyu beğendiyseniz kanalıma abone olup bildirimleri açmayı ve like atmayı unutmayın. Böyle videoların devamının gelmesi için yorumlarda belirtebilirsiniz. Etiketler : yerli filmler yerli filmler 2019 yerli fi..

The Walking Dead 7. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7. Sezon 13. Bölüm Fragmanı

AMC'de ABD'li bir korku-drama televizyon dizisi The Walking Dead'in yedinci sezonunda 23 Ekim 2016'da başlayacak olan bölüm, 16 bölümden oluşacak ve sekiz bölümden oluşan iki bölümden oluşacak ve ikinci yarısı da 12 Şuba..

Denizin Ortasında Film İzle 2:01:43

Denizin Ortasında Film İzle

Denizin Ortasında In the Hearth of the sea Türkçe dublaj hd film izle Herman Melville’in ünlü Moby Dick romanına ilham kaynağı olan olay 1820’de geçiyor. Owen Chase (Chris Hemsworth) ve arkadaşları gemileriyle balina av..

  • Tv Series tarafından
  • 10.229 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Kankanla Telefonda Konuşurken 00:42

Kankanla Telefonda Konuşurken

Bir arkadaşıyla düzgün bir şekilde konuşan fakat kankasıyla rahat bir şekilde konuşan genç seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bi̇rkan Sokullu Kafa Karıştırdı Yüz Yüze Di̇zi̇si̇ Neden Bi̇tti̇ 01:32

Bi̇rkan Sokullu Kafa Karıştırdı Yüz Yüze Di̇zi̇si̇ Neden Bi̇tti̇

Birkan Sokullu dün akşam Arnavutköy’de görüntülendi. Biten dizisi hakkında konuşan Sokullu olayların perde arkasını anlattı. Sinem Kobal ile birlikte başrolünü paylaştığı ‘Yüz Yüze’ adlı dizinin yayından kaldırılması ha..

  • BETA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Ve Yıldırım'dan Net Kudüs Mesajları 03:08

Erdoğan Ve Yıldırım'dan Net Kudüs Mesajları

AK Parti Karaman İl Başkanlığının 6. Olağan kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son FETÖ'cü de hesap verene kadar bu katil sürüsü örgütün peşinde olacaklarını söyledi. Başbakan Binali Yıldırım ise Çankırı'daydı. P..

BM Üyesi Devletlerin Onuru Satılık Değildir 02:43

BM Üyesi Devletlerin Onuru Satılık Değildir

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu BD'nin skandal Kudüs kararını yasadışı ilan edilmesi için toplanan BM Genel Kurulu'ndaki oylama öncesi konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşo..

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Herkesi Şaşırtan Mağaza Reyonu 01:10

Herkesi Şaşırtan Mağaza Reyonu

İnsanları konuşan ekmek ve konuşan kavunla şakalayan bir video izliyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede 00:46

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede ABD Başkanı Barack Obama, ülkesinin ve dünyanın geleceğinin tehlikede olduğunu söyledi ve tüm farklı etnik kökenlerden Demokratları Hillary Clinton'a oy vermeye çağırdı. ABD B..