#Konuşan tom ve arkadaşları

İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu 00:36

İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu

ABD'li yetkililer Hürmüz Boğazı'nda bir İran gemisinin, 26 Kasım tarihinde ABD donanmasına ait helikoptere silahlarını kilitlediğini açıkladı. euters'a konuşan yetkililer, bu hareketi 'tehlikeli' ve 'profesyonellik dışı..

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilmemeli 01:07

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilm

Almanya’da 53. Münih Güvenlik Konferansı’nda konuşan Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen terörizme karşı mücadelenin İslamiyete karşı bir mücadele gibi gösterilmemesi gerektiğini söyledi. ABD Savunma Bakanı Jame..

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi 06:52

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi

Ruhani'den Türkiye'ye baraj eleştirisiEkber Karabağ Tahran, 3 Temmuz (DHA) - İran'da düzenlenen uluslararası çevre konulu konferansta konuşan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Ankara'nın Dicle ve Fırat nehirleri üzerindek..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım yardım edin sahıyfe introsu 00:05

Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım y

➡️✍️✅☝YΞR’YÜZÜNDΞ 1333 SΞNΞ İÇİNDΞ YAŞAMIŞ OLAN 99 MİLYAR İNSΞ-ΞN WΞ BU ASIR'DA YAŞAYAN 9 MİLYAR İNSΞ-ΞN MÜSLİM DΞGİL'DİR KΞ-ΞFİR'DİR HΞPSİ ΞBΞDİ CΞHΞNΞM'LİKTİR.⤵️ . ➡️✍️✅☝DİGAT! ÇOK MÜHİM UYARI: DÜNYΞ-Ξ’DAKİ TÜM GUR-ΞNİ..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Niloya Kayıp Hd İzle 05:47

Niloya Kayıp Hd İzle

Niloya tüm gece abisinin proje ödevine yardımcı olmak için uyumamıştır. Bu yüzden çok uykusu vardır. Gün boyunca keçi, Tospik ve arkadaşları yüzünden uyuyamaz. Sonunda saklambaç oynarken uyuduğu yerde kalır. Ailesi ve ..

Ayıcık Bombo 25.Bölüm 03:30

Ayıcık Bombo 25.Bölüm

Konuşamadan bir şey anlatmak mümkün müdür? Cevabınız hayır ise Ayıcık Bombo ile tanışmadınız demektir. Hayal gücü çok gelişmiş olan Ayıcık Bombo, neler düşündüğünü ve nasıl hissettiğini konuşmadan da anlatabiliyor. Yalnı..

 Aslışah Alkoçlar'ın Arkadaşlarıyla Deniz Sefası 00:41

Aslışah Alkoçlar'ın Arkadaşlarıyla Deniz Sefası

Arkadaşları için eski basketbolcu Kerem Tunçeri'den ayrılan Aslışah Alkoçlar'ın Çeşme'deki tatilinden görüntüler objektiflere yansıdı. Aslışah Arkadaşlarımla çok mutluyum. mesajı verdi. Eski basketbolcu Kerem Tunçeri'y..

  • ANKA tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Hediyesi Olarak Yangın Tüpü 00:23

Düğün Hediyesi Olarak Yangın Tüpü

Niğde'de bir düğünde damadın arkadaşları evlenen çifte yangın tüpü armağan etti. Hasret Koçak ile Ahmet Atakul dünya evine girdi. Damadın arkadaşları takı töreni sırasında, davetlilerin şaşkın bakışları altında genç çift..

  • JET TV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annabelle: Creation Filmini İzledikten Sonra Sinir Krizi Geçiren Kadın 00:17

Annabelle: Creation Filmini İzledikten Sonra Sinir Krizi Geçiren Kadın

Brezilya'da kaydedilen görüntülerde, gece geç saatte Annabelle: Creation izleyen bir kadının çığlık çığlığa kaldığı görülüyor. Alışveriş merkezinin zemin katında çığlık çığlığa kalan kadının arkadaşları tarafından verile..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Yetimhane Film İzle 37:51

Yetimhane Film İzle

Juan Antonio Bayona’nın yönettiği ve Belen Rueda, Fernando Cayo, Roger Princep ile Geraldine Chaplin’in oynadığı Yetimhane, Laura'nın öyküsünü anlatıyor. Laura, çocukluğuna dair en mutlu günlerini deniz kenarındaki bir y..

  • mathilda tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dabbe 1 İzle 1:50:35

Dabbe 1 İzle

Konusu : Filmde üç harfli ve cinlerden uğraşan Tarık'ın hayatını anlatmaktadır. Tarık ölmeden önce böle işlerin içine girmesi arkadaşları arasından uzaklaştırmaya başlanır. Tarık ölmeden önce arkadaşlarına mail atar ara..

481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Karnına Köpek Balığı Saplanan Adam 02:30

Karnına Köpek Balığı Saplanan Adam

ABD'de okyanus kıyısında arkadaşları ile birlikte avlanan adam, karnına dişlerini geçiren yavru köpek balığından bir türlü kurtulamayınca arkadaşları çareyi balığı kesmekte buldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Marslı Film İzle 2:21:37

Marslı Film İzle

Astronotlar mars gezegenine bir görev için gönderilir. Bölgede meydana gelen fırtına neticesinde astronotlardan Mark Watney ekipten ayrı düşer. Arkadaşları tarafından bir süre arandıktan sonra öldü sanılan Watney’i bulma..

  • Tv Series tarafından
  • 23.759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkacak Bi'şey Yok 2017 Fragman 00:27

Korkacak Bi'şey Yok 2017 Fragman

İstanbul’un Hasanpaşa’sında voleyi vurmanın peşinde olan bıçkın ve fırıldak semt delikanlısı Seko arkadaşları ile anlaşıp bir tatil planı yapar. Maddi olarak rahat olan arkadaşları Serkan’a masraflar için yüklü bir para ..

Saksı Olmanın Faydaları Türkçe Dublaj Film İzle 1:42:39

Saksı Olmanın Faydaları Türkçe Dublaj Film İzle

Saksı Olmanın Faydaları – The Perks of Being a Wallflower filminin konusunda Charlie, arkadaşları tarafından sürekli küçük düşürülen ve hayaletmiş gibi davranılan görmezden gelinen kendi evreninde kişisel problemleri ile..

  • PengoTV tarafından
  • 8.733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C..

Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser 00:30

Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser

Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C.K.E.D.'e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi b..

Mama Sandalyesine Sıkışan Eleman 03:03

Mama Sandalyesine Sıkışan Eleman

Arkadaşları ile gittiği restoranda şaka amaçlı mama sandalyesine oturan eleman kalkmak isteyince sıkıştığını fark etmiş. Arkadaşları ne kadar uğraşsalar da elemanı mama sandalyesinden ayıramamış...

  • JET TV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sahte Kazı Kazan ile Fena Şakalanan Eleman 01:13

Sahte Kazı Kazan ile Fena Şakalanan Eleman

Doğum gününde arkadaşları tarafından kötü bir şakaya maruz kalan eleman , arkadaşları tarafından verilen sahte kazı kazandan çıkan ikramiyeyi gerçek sanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle 1:10:20

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Ünlü bir kasa hırsızı olan Yılmaz (Yılmaz Güney), cezasını bitirdikten sonra Kayseri'ye sürgüne gönderilir. Artık emniyete gidip sürekli imza atmaktadır. Eski belalı hayatına tövbe etmiştir. Bu arada Kayserisp..

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada 01:21

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada

İstanbul Yedikulesporlu genç oyuncunun yabancı uyruklu bir kadını darp eden şahsı durdurmak isterken kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı. Olay, dün saat 23.00 sıra..

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:39:50

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocası, kızı ve arkadaşları ile birlikte tatile çıkan genç ve hoş bir kadın, trajik bir kazaya şahit olurlar. Aradan bir yıl geçtikten sonra genç kadın yine arkadaşları ile bir gün yürüyüşe çıkar. Bir mağara içi..

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle 1:43:39

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle

Elma ve pirinci ile ün salmış küçük bir köy ve bu köyde kesişecek olan 3 farklı hayat. Mi-sung-Li köyü elmacılık ve pirinç ile geçinen ve oldukça sıradan olan bir köydür. Bu köyde hayat çiftçilik ile geçmekte ve olağan d..