#Kor g zamanın dolana kadar ep preview müzik dinle

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fuat Saka - Derule 02:07

Fuat Saka - Derule

Oynayın kız oynayın, durmanın ne karı var A bu köyün içinin, acaip bekarı var Derule del derule, derule del derule Oy kemençeci dayı, soktun gözüme yayı Kör ettin gözlerimi , göremedim dünyayı Derule del derule, der..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.361 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri 03:58

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri

Yokluğun yakın, varlığın uzak Gittiğinden beri geceler kör tuzak. Göz göre göre gönderdim ellere Vazgeçmedin sen hep döndün bu kalpsize Soldu gözlerim, ve bitti sözlerim Gittiğinden beri yolunu gözlerim. Kapandı kapılar,..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin, hayallerimde nefesin Bekliyor kalbim, inan Her mevsim b..

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.430 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm 04:46

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm Dinle sözleri sözlerinde yalan çok geç anladım bir bakışlık canımla ben yine kanarım bahçemde kuş sesleri ya da kör kalbimde ötmez oldu belki de kendi derdinde sen gittin ömrümde..

Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video) 02:55

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video)

Sensin Benim En Derin Kuyum Solist: Çağatay Akman Söz: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Müzik: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Sample by Bazen (Muhabbet) Aranje Volkan Sönmez Klip Yönetmeni Yekta Özbilen Abdullah Özdoğan..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video) 04:35

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video)

ARARSAM GELME (Şarkı Sözleri) Aklımdan geçme ki yürek duymasın Kandırmasın kendini olur muydu diye İlk kez hazır kalbim ayrılığa bu kadar Belki de hayırlısı böyle İçinden küsme ki canın yanmasın Kızma sakın gerçekleri ..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video) 00:19

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video)

Selamlar, Bir süre ara verdikten sonra, “Demo 2” albümü şarkılarına devam ediyoruz. Şarkımızın adı: Kendimce. Mustafa Ceceli’nin ilk albümünde söylediği, çok öne çıkmamış ama benim sevdiklerimden biri bu. Yayınladı..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Yasin Keleş Ft. Serdar Ortaç - Değmez 04:31

Yasin Keleş Ft. Serdar Ortaç - Değmez

Kararır gecem yok olur seninle Bir hüzün çöker ansızın üstüme Sensizlik içimi kor gibi yakar Solar gönül bahçem sıcak tenimde Bir veda akşamıdır yaşanan Buruk bir anı kalbimde parlayan Resmine bakıp yaşlı gözle ar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seçil Gür – Deli Yangın 03:46

Seçil Gür – Deli Yangın

Geçiyor gidiyor günler Bize sormadan baksana Rüzgarın esiyor geliyor Kokun yine burnuma Bu nasıl iş böyle anlamadımki ben Yerine kimseyi koyamadım zaten Unutup herşeyi başlasak yeniden Yada kaldığımız yerden Atıyor kal..

Gülden - Mendil 03:54

Gülden - Mendil

Mendil şarkı sözleri ile Kör bir sızı vuruyor inceden inceden Merhem getirme yaram içerden Kaç yıl oldu özledim söylemeden ölmem Azına tutkunum çok bi’şey istemem Gözyaşını sildiğin mendilin olayım Koy beni gömleğinin..

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli 05:26

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli

Derdim gizli kimselere diyemem Bir derdi sevdaya saldı yar beni Ben kendi halımla yanar dururken Bir derdi sevdaya saldı yar beni Yara doğru aktı gönül deresi Sargı tutmaz imiş aşkın yarası Böyle imiş bu dünyanın töresi..

En Sevilen Türk Sanat Müziği Eserleri 2:03:40

En Sevilen Türk Sanat Müziği Eserleri

Şarkı Sözleri e mektup geliyor ne haber senden söyle de bileyim bıktın mı benden her akşam güneşin battığı yerden gözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime ..

İbrahim Erkal - Sırılsıklam 03:54

İbrahim Erkal - Sırılsıklam

Sırılsıklam sözleri: gece boyu uyumasam siir yazsam hayal kursam sokagin basinda aglasam sabahlasam sirilsiklam asik olsam asik olsam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam asik olsam asi..

  • Candy tarafından
  • 1.385 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Sırılsıklam 03:17

İbrahim Erkal - Sırılsıklam

Gece boyu uyumasam siir yazsam hayal kursam Sokagin basinda aglasam sabahlasam Sırılsıklam aşık olsam Aşık olsam sırılsıklam Aşık olsam sırılsıklam Sırılsıklam aşık olsam Sırılsıklam aşık olsam Aşık olsam sırılsıklam A..

YaDa - Çok Güzelsin 04:45

YaDa - Çok Güzelsin

Çok Güzelsin şarkı sözleri ile Severler et kokusunu Karınları hep aç gezerler Ağızlarından akar salyalar İkiyüzlü hayasızlar Bir eliyle sırtını sıvazlar Öteki eli de boş durmaz Çok güzelsin Hislerin hiç kimsenin um..

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Mehmet Öncü - İki Yüz 03:03

Mehmet Öncü - İki Yüz

İki Yüz şarkı sözleri ile Bıçağın iki yüzü gibi bu aşk Sen kes, ben kör kalayım.. Duygular Silinirken bizden birer birer Bağır çağır, Ben kime susayım.. Ne yapayım bir başına Hiç Biz olmadan, söyle nasıl savaşayım Hadi..

Muşta feat. Şehinşah - Islah 03:52

Muşta feat. Şehinşah - Islah

Muşta Ft. Şehinşah - Islah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karanlık çökünce kaçacak yerin kalmayacak Ecel gelip gözlerine baktığında bir daha güneş doğmayacak Deliren delirir, değişken değişir Gelişir insanlar itişir sevişir..

Nashville 6. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 00:30

Nashville 6. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

Nashville 6. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 11 Ocak Perşembe Günü CMT'de Nashville 6x02 Promo/Preview Second Chances Nashville Season 6 Episode 2 Promo Nashville 6x02 Promo Second Chances (HD) » Nas..

The Big Bang Theory 11. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:20

The Big Bang Theory 11. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Big Bang Theory 11. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 11 Ocak Perşembe Günü CBS'de The Big Bang Theory 11x13 Promo/Preview The Solo Oscillation The Big Bang Theory Season 11 Episode ..

Dynasty 1. Sezon 16. Bölüm Fragmanı 00:41

Dynasty 1. Sezon 16. Bölüm Fragmanı

Dynasty 1. Sezon 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 23 Mart Cuma Günü Cw'de Dynasty 1x16 Promo/Preview Poor Little Rich Girl Dynasty Season 1 Episode 16 Promo Dynasty 1x16 Promo Poor Little Rich Girl (HD) Dy..

Life Sentence 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:45

Life Sentence 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Life Sentence 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 4 Nisan Çarşamba Günü Cw'de Life Sentence 1x05 Promo/Preview Wes Side Story Life Sentence Season 1 Episode 5 Promo Life Sentence 1x05 Promo Wes Side Sto..

Supergirl 3. Sezon 21. Bölüm Fragmanı 00:41

Supergirl 3. Sezon 21. Bölüm Fragmanı

Supergirl 3. Sezon 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 4 Haziran Pazartesi CW'de Supergirl 3x21 Promo/Preview Not Kansas Supergirl Season 3 Episode 21 Promo Supergirl 3x21 Promo Not Kansas (HD) Supergirl 3x21..

Life Sentence 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 00:45

Life Sentence 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

Life Sentence 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 8 Haziran Cuma Günü Cw'de Life Sentence 1x12 Promo/Preview Love Factually Life Sentence Season 1 Episode 12 Promo Life Sentence 1x12 Promo Love Factual..