#Kor Öbür yarım müzik dinle

Ersan Er Ft. Murat Başaran - Ceylan Gözlüm 03:45

Ersan Er Ft. Murat Başaran - Ceylan Gözlüm

Sensiz yarım kaldım. Bunu yalnız sen bilirsin. Sensiz solup gittiğimi Kimse bilmez ama sen bilirsin Yağmurda seni düşünüp Gözü yolda bekleyen sen değilsin O Ceylan gözlerini süründüren sözlerini sevdim amma Artık sensiz ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalben - Sana Ne Oldu 03:02

Kalben - Sana Ne Oldu

Sana ne oldu? Köpekler mi kovaladı gece gece? Adamlar mı takip etti adım adım? Yarım yamalak yüzün Sesini duymadım Sana ne oldu? Sana ne oldu? İçine atma habire Anlat biraz Hadi gel dansedelim Allah ne verdiyse tango v..

Sıla - Karanfil 03:20

Sıla - Karanfil

Sıla - Karanfil Müzik Dinle Şarkı Sözleri oysa kendimden emindim ona bir anda suç oldum heder etti keyfe keder beni kafesledi kuş oldum hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak benden olsun bir sigara yak b..

Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Koray Avcı - Senin İçin Değer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin..

Bilal Sonses - Gel Hayalim  ( Akustik ) 03:09

Bilal Sonses - Gel Hayalim ( Akustik )

Bilal Sonses - Gel Hayalim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen bana demedin mi? Mavi gözlerin gibi gidelim denizlere Sen beni sevmedin mi? Aşkımızın külleri, yakamaz mı bizi yine Sözler yalan oldu bak, geceler her gün kör ..

Manuş Baba - Haberin Var Mı 03:15

Manuş Baba - Haberin Var Mı

Manuş Baba - Haberin Var Mı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Haberin var mı taş duvar? Demir kapı, kör pencere, Yastığım, ranzam, zincirim, Uğruna ölümlere gidip geldiğim, Zulamdaki mahzun resim, Haberin var mi? Görüşmecim, y..

Göksel - Bu da Geçecek 04:25

Göksel - Bu da Geçecek

Göksel - Bu da Geçecek Dinle Söz - Müzik: Göksel & Mabel Matiz Düzenleme: Alper Erinç Yönetmen: Murat Onbul Şarkı Sözleri: Bu da geçecek biliyorum ah Kara güneşten gün doğacak Kırılınca kör kapılar Bu taşlarda güller ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.607 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yarası Saklım - İpek & Mert 05:14

Yarası Saklım - İpek & Mert

Yarası Saklım - İpek & Mert Dinle Yarası Saklım Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl haresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Günün minesi soldu , soldu Yaralı kuşum..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.528 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor 04:17

Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor

Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor Müzik Dinle Şarkı sözleri Nasıl zor söyleyememek içimdekini Bilirsin süslü cümleleri hiç beceremem Nasıl kor dön diyememek içimde kilit Elinsin bir daha ismini hecelemem Adın g..

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik ) 02:59

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik )

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et a..

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet 03:33

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Denize ay vurmuş bana ne Gün doğmuş çiçek açmış bana ne Benim acım aşkımdan sana ne İstemiyorum gelme Elini başkası tutmuş bana ne Gözlerine yaban..

Mabel Matiz - Sarmaşık 04:38

Mabel Matiz - Sarmaşık

Mabel Matiz - Sarmaşık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bir taht yaptım ki sana Kimsenin gücü yok yerin' almaya Kor denizden o gül dudağın Söyle şimdi kimden yana Gönlün var mı bende sarmaşık Yol mu karmaşık Her ..

Kalben - Al Beni 04:16

Kalben - Al Beni

Kalben - Al Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kör suların kuyusunda, gönül gözü bulanınca Kalabalık kuytusunda, salındım ben tek başıma. Aynı olmaz dedi ayna: kendin çal ve kendin oyna. Mutsuzluğuna hiç doyma, suçlusun se..

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:30

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde b..

 Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar 04:21

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nedir onu hasta gibi kafama takan Yıllar oldu anlayamadım Gelip otursa yanıma kalmaz hiç tasam Çok istedim bağlayamadım Dedikodu sevmem ama bu kaçıncı adam Se..

Rakı Plaki - Bir Aşk Uğruna 06:05

Rakı Plaki - Bir Aşk Uğruna

Rakı Plaki - Bir Aşk Uğruna Dinle BİR AŞK UĞRUNA Şehir kör olmuş, ağzı yanık Tozu yakmış tenini, kalbi kırık Kalmamış mecali fırtınayla dans etmeye Sana değil bu sözler kendi hikayeme Gel otur dinle ateşin önünde Bir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Ebru Yaşar Bana Birşeyler Söyle 04:15

Ebru Yaşar Bana Birşeyler Söyle

dualarınla yaşamadım ki bedduanla nasıl öleyim senden bir hayır göremesem de değişirsin bir gün bu da dileğim sevdim seni pişman değilim ben sana yarim düşman değilim söyle söyle aşkım duyayım seviyor musun anlat ki bi..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emel Sayın - Dert Şarkısı 1:17:18

Emel Sayın - Dert Şarkısı

Emel Sayın - Dert Şarkısı Şarkı Sözleri Bu yalnız geceler bana arkadaş Dilimde dert şarkısı gözlerimde yaş Ağlarım inlerim bitmez kederim Ben böyle hayata hayat mı derim Ne olur bahtıma bir güneş doğsa Benimde sevecek ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Türkmen - Aşktır 04:03

Gökhan Türkmen - Aşktır

Başka bir hikaye var gözlerimizde Yarım kalmış hep defterlerimizde Yüzünü görmekten hiç mi hiç bıkmamışsın Bir eldin verdin, şimdi o el tam yüreğimde Ne olur, ne olur o gözlerin hiç kısılmasın Bir bakmışsın yanı başında..

Dermanın Olayım - Olcay Bayır Paul Dwyer 03:31

Dermanın Olayım - Olcay Bayır Paul Dwyer

Sözler: Yarim derdini ver bana Dermanın olayım senin Yarim derdini ver bana Dermanın olayım senin Bülbül gibi cemaline Aşığın olayım senin Bülbül gibi cemaline Aşığın olayım senin Yakma beni yandırma beni Aşk elinden kan..

Tora Çolak - Bal Aşkım 04:21

Tora Çolak - Bal Aşkım

Bal Aşkım şarkı sözleri ile Sen benim kalbimde bir mühür gibi Yazıldın o anda ilk emir gibi Yetmez ki bir ömür sevmeye seni Götürsün aşkımız sonsuza bizi Bekledin demek, özledin demek İşte yanındayım bal aşkım Sen beni..

Kemal Doğulu - Aşk Buraya Kadar 04:02

Kemal Doğulu - Aşk Buraya Kadar

Sus konuşma dinlemek istemiyorum seni Bunca yıl söylediğin yalanların bana yetti Anlamı yokmuş aslında Kalp herşeyin farkında Gözü kör olan benmişim Hepsi yalanmış aslında Aşk buraya kadar Gerisi boş anla Kalp ölene kada..

Fuat Saka - Derule 02:07

Fuat Saka - Derule

Oynayın kız oynayın, durmanın ne karı var A bu köyün içinin, acaip bekarı var Derule del derule, derule del derule Oy kemençeci dayı, soktun gözüme yayı Kör ettin gözlerimi , göremedim dünyayı Derule del derule, der..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri 03:58

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri

Yokluğun yakın, varlığın uzak Gittiğinden beri geceler kör tuzak. Göz göre göre gönderdim ellere Vazgeçmedin sen hep döndün bu kalpsize Soldu gözlerim, ve bitti sözlerim Gittiğinden beri yolunu gözlerim. Kapandı kapılar,..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin, hayallerimde nefesin Bekliyor kalbim, inan Her mevsim b..

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm 04:46

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm Dinle sözleri sözlerinde yalan çok geç anladım bir bakışlık canımla ben yine kanarım bahçemde kuş sesleri ya da kör kalbimde ötmez oldu belki de kendi derdinde sen gittin ömrümde..

Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..