#Kor Öbür yarım müzik dinle

Bengü - Güllerim Soldu (Akustik) 03:45

Bengü - Güllerim Soldu (Akustik)

Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki ..

Özkan Sakız & Ferhat Sakız - İsyanıma Sor 03:42

Özkan Sakız & Ferhat Sakız - İsyanıma Sor

Söz & Müzik: Aydın Öztürk Düzenleme: Ozan Olgun Yönetmen: Emre Deme Mix & Mastering: Ahmet Aygör Klarnet: Coşkun Ekşi Gitarlar: Cem Şengül Bağlama: Orhan Kel İsyanıma Sor şarkı sözleri ile Sensizliği öğrenmek zor Her..

Tolgahan Tarıoğlu - Bu Kalp 04:07

Tolgahan Tarıoğlu - Bu Kalp

Söz & Müzik: Tolgahan Tarıoğlu Düzenleme: Tolgahan Tarıoğlu Yönetmen: Zeki Sergen Tezel Bu Kalp şarkı sözleri ile Al beni yanında saklanan bi ses duyulmadan Bir adım atarsa kör sormadan Yollara düşerse hiç durmadan..

Ferdi Tayfur - Çeşme (Susadım Çeşmeye Varmaz Olaydım ) 04:37

Ferdi Tayfur - Çeşme (Susadım Çeşmeye Varmaz Olaydım )

Susadım çeşmeye varmaz olaydım Elinden bir tas su içmez olaydım Yolum düştü köyünüzden geçmez olaydım Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Çeşmenin başına bir güzel inmiş Eğilmiş zülfünü suya düşürmüş Mevlam ..

Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

Zeki Müren 18:24

Zeki Müren

Yarım asırlık bir yaşam... Ve bu hep göz önünde geçen yaşam içinde Cahit Sıktı Tarancı'nın dediği gibi, yolun yarısı na eşit bir süre, yani 35 yıllık bir çalışma... Hemde müzik gibi yoran, yıpratan bir sanat dalında bir..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 4 hafta önce
Asu Maralman - Hudey Hudey 05:02

Asu Maralman - Hudey Hudey

Allah Allah desem gelsem Hakkın divanına dursam Ben bir yarım elma olsam Dalında bitsem ne dersin Hudey hudey hudey hudey Sen bir yarım elma olsan Dalında bitmeye gelsen Ben bir gümüş çövmen olsa Çeksem indirsem..

Rana Alagöz  Herşey Bitmedi Bitemez 03:12

Rana Alagöz Herşey Bitmedi Bitemez

yıllar gibi geçti günler çok sevmişim seni eğer eden ayrıldık bilmiyorum olur geri gel artık yeter unutmak zor geçenleri sevgi dolu o saatleri çıldırırdım belki sevinçten birgün bana dönsen geri herşey bitmedi ..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü 04:07

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü

Yarsız çekilmiyor dünyanın kahrı Senden başkasına güvenmem gayrı Çabuk tut elini sen öldür bari Yad eller girmesin kanıma benim Gel yaklaş yanıma gel otur yarim Tatlı sohbetimiz kalmasın yarım Yanağın gıdadır dudağın se..

Mor ve Ötesi Deli 04:14

Mor ve Ötesi Deli

Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm? Direniyor faili tutkunun Kızmış ve küçülmüş Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm? Direniyor, direniyor, direniyor.. Beni büyütün Ağlatmayın Sevginiz nerde?..

Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin 03:08

Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin

Şarkı Sözleri Erzurum çarşı pazar leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer oy nenen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem leylim aman aman Ley..

Ankaralı Coşkun - Loy Loy 03:59

Ankaralı Coşkun - Loy Loy

Şarkı Sözleri Ankarali Coskun - Loy Loy Sözleri Başındaki poşularda loy loy Başındaki poşularda loy loy Ilgıt ılgıt ışıldarda loy loy Ilgıt ılgıt ışıldarda loy loy Sevdim ise ben sevdimde loy loy Sevdim ise ben sevdimde..

  • PengoTV tarafından
  • 2.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bajar Ogit 03:17

Bajar Ogit

Bajar Ogit OGİT ê la lao, ne lao, lacê mıno delalo şin meverde warê mı ê çê çênê, khê çênê, çena mına delale çhik meverde zerria mı zora zora zora, zora ma vetime yi herdanê xora zora zora surgın kerdime ta suka Qonya b..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerem Berberoğlu - Dön Gel 03:38

Kerem Berberoğlu - Dön Gel

Dön Gel şarkı sözleri ile Yaşamak tek hevesim Sebebim çok aşktır işim Kaçamaz hiç yüreğim Edebim yok oynak içim Dön gel dön gel canım acıyor Çabuk ol bak sabah oluyor Dön gel dön gel canım acıyor Ya da gelme tadı kaçı..

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz 04:29

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz

Geçmesin Günümüz şarkı sözleri ile Geçmesin Günümüz Geçmesin günümüz sevgilim yasla O güzel başını göğsüme yasla Birleşebilir mi aşk ihtirasla O güzel başını göğsüme yasla Elâ gözlerinde menevişler var Kor gibi du..

Levent Omağ - Gel 03:38

Levent Omağ - Gel

Gel şarkı sözleri ile Hani biz seninle bir dağın iki eteği Hani biz seninle bir balın iki peteği İlkbaharım yaz gülüm nar çiçeğim Bir bedende can gibiyiz Sen sağ ben sol haydi… Zor olmadan gel Kor olmadan gel Yangın y..

Özgün - Dur Gitme (Official Video) 04:40

Özgün - Dur Gitme (Official Video)

Dur gitme biraz yaklaş yamacıma Lütfen dinle Haksızlık etme, pişmanlık yerine can veriyorum Kıskandım, evet hatta bir deliden biraz hallice Üzdüysem seni, affet saf yüreğim fark edemedi Kolay gelir hep ayrılık İlk ..

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Ayşe Dinçer Ankaralı Namık  Özür Diliyorum Senden 04:50

Ayşe Dinçer Ankaralı Namık Özür Diliyorum Senden

Yıllarca bekledim seni, Yaktın sevgilim sen beni. Aşkınla ben yaşıyordum, Neden terk eyledin beni. Ne kötülük gördün benden, Ölürüm vazgeçmem senden, Affet beni sen sevgilim, Özür diliyorum senden. Ne kötülük ..

Diyar Pala - Uzak Ol (Official Music Video) 03:47

Diyar Pala - Uzak Ol (Official Music Video)

(Lyrics) Kimisi yüzüme dost Kiminin kafada şeytanı çok Bu yüzden yanıma yanaşır Sorsan bi çıkarı yok yok yok yok Görünen ooo, çevremde keneler cirit atar Pastadan pay için seni satar Yalnız takılmak en doğru karar En di..

Medusa - Ötesi Yok 03:00

Medusa - Ötesi Yok

Ötesi Yok şarkı sözleri ile Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Tum yanlis yolar cikti ..

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) 05:45

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği)

Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) şarkı sözleri ile Aşk veda ediyor Sen ağla gözlerim Kor gibi yakıyor O yalan sözlerin Ah bu ayrılığın Bizimle zoru çok Hep acı bir elveda Başka bir sözü yok Bir sonu yolu yo..

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya 03:41

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya

Dunya şarkı sözleri ile... Nakarat: Ender 2x Hayallerimiz sayende simdi paramparca, yarinlarda Göz yaslarim tükendi direndi karanlikta, damla damla Sharief: A..

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim 05:08

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim

Çeker Giderim şarkı sözleri ile Gurbetliği yetmez gibi Ezginliği dayatmışsa Bu şehirde yaşayamam çeker giderim İstanbul’da yaşayamam çeker giderim Yazdığım şiirleri Yaktığım türküleri Dilim defterinden yırtar giderim ..

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul 02:50

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul

Hepimizi Tanır İstanbul şarkı sözleri ile... Kim tanık? Kim zanlı? Kim mağdur? Önemli mi kim suçlu? Kim masum? Hepimizi tanıyor İstanbul Hepimize kanar İstanbul Yalnızlık yakışıyor yanıma Gece karışıyor kanıma Kendiml..

Tuğba Yurt - Sığınak 04:06

Tuğba Yurt - Sığınak

Sığınak şarkı sözleri ile Neler çektin gönül Onun umurunda değil Bazı şeyler var insanın Elinde değil Sormaz ki o zalim Neyin var neyin yok Hayata küsme sakın Suç sende değil Sevdam yüreklerde hep olmuş ziyan Bir ömü..

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..