#Kor Öbür yarım müzik dinle

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü 10:34

Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü

Galip beyin doğum günü gelmiştir. Lale kızları Mine ve Müge ile Galip beye güzel bir doğum günü hediyesi almak için planlar yaparlar. Mine ve Müge babalarına nasıl bir hediye alacakları konusun da kararsız kalırlar. Bu a..

  • ÇocukTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
onur akın - yağmur yüreklim 04:45

onur akın - yağmur yüreklim

Son vapur da ayrıldı limandan Son tren içimi çizipte geçti Bir bir ışıkları söndü odaların Kapılar gözlerini uykulara kapadı Yarim, yağmur yüreklim Uyuyor musun... İçimde kırılıp kalır ağlayan sesin Susar yüreği..

Nalan - Affedemem 04:02

Nalan - Affedemem

Açılmasın Hiç Dudakların Yine Mi Son Kez Duyuyorum Sensiz Geçse Bile Bu Hayatım Umudum Dinmeyecek Hiç Hayat Bana Yarım Affedemem Yine Yaşanırmı Bunu Bile Bile Yalanlar Vurmuş Biranda İkimizi Acılar Derinlerde Affedemem Y..

kayseri patlamasında sehit olan askerin söylediği türkü 03:06

kayseri patlamasında sehit olan askerin söylediği türkü

( MEKANI CENNET OLSUN RABBİM AİLESİNE SOĞUKLUĞUNU VERSİN ) :'( :'( Şu kışlanın kapısına Mail oldum yapısına Telli kurban bağlayayım Asker yarin kapısına Yüce dağlar olmasaydı Laleleri solmasaydı Ölüm Allah'ın emri de..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.596 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayna - Gitme Kal Diyemedim 05:01

Ayna - Gitme Kal Diyemedim

Gidiyorsun işte, bilmedigim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Bu ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular, o gitti diyemedim... Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sord..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Sertab Erener - Bu Böyle 04:30

Sertab Erener - Bu Böyle

O zor günler, solan güller eskidendi geçti O zaman aşık olduğum rüzgârlar esti esti geçti (x2) Aşk seni bulabilir de Uzakta durabilir de Samimi oluyor derken Mesafe koyabilir de Bu böyle vurabilir de İlgisiz dura..

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi 15:16

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi

Kiymali peynirli minik pide tarifi Profilimdeki linke basarak youtubedeki kanalimdan detayli tarifi izliyebilirsiniz.. Hamurun malzemesi 1 kilo un 1 paket yas maya(isteyenler 1 paket kuru mayada koyabilir) 2 su bardagi i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte 54:07

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte

Videoda olan tarifi biraz revize ettim. Şu anki hali hem daha sade hem daha lezzetli. Piyasada satılan çiğ köftelerden aşağı kalır bir tarafı yok inanın ben sık sık yapıyorum. 4 Su bardağı esmer ince bulgur. 1 Su bardağ..

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET 03:48

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Hatay yöresine ai..

Kayahan - Nar Tanem İzle 04:19

Kayahan - Nar Tanem İzle

Nar tanem türküsü Kayahan - Nar Tanem Albüm Adı : Ne Oldu Can Gönderen : hasankefeli Düzelten : wholkom Bir geçen yazın sonrası Sonbahar sancısı, nar tanem İçimde bilinmeyen aşkların Yarım kalan şarkısı, nar tanem..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Kesme Hamur Çorbası Tarifi  Yeşil Mercimekli 01:56

Kesme Hamur Çorbası Tarifi Yeşil Mercimekli

Kesme Hamur Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yeşil mercimek yarım çay bardağı kesme hamur 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı tereyağı ane tuz 2 diş sarımsak Gelelim çorba nasıl yapıl..

Etli Kesme Hamur Çorbası 02:11

Etli Kesme Hamur Çorbası

Et suyu ile besleyici hem de çok lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? Bugün sizlere etli kesme hamur çorbası tarifi ile karşısındayız. Et parçalarının ve minik hamur parçalarıyla lezzetli at sulu çorba tarifimizi sizl..

Evim Lokanta 36.Bölüm- Kabaklı Kek 03:49

Evim Lokanta 36.Bölüm- Kabaklı Kek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 36. Bölüm'de Kabaklı Kek tarifi verdi! Kabaklı Kek MALZEMELER 5 Küçük Boy Kabak 2,5-3 Su Bardağı Un Yarım Çay Kaşığı Karbonat 1 Tatlı Kaşığı Kabartma Tozu 1 Tutam Tuz 3 Yemek Kaşığı ..

  • ANKA tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı 04:33

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı

Orman yangınları ülkenin akciğerlerini küle döndürürken, yarım asırdır ağaç kesme işiyle uğraşan Ağırman ailesine de ekmek kapısı oluyor. Ülkenin dört bir yanında yanarak yok olan ormanlar yürekleri burkarken, bu olay b..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Piyano Kek Tarifi 06:52

Piyano Kek Tarifi

Keki İçin Gerekenler 2 Tane yumurta Yarım su bardağından bir parmak fazla şeker 1 Çay bardağı sıvı yağ 1 Çay bardağı süt 2 Yemek Kaşığı dolusu kakao 1 Su bardağı un (tepeleme) 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu Üze..

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi 07:24

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi

Malzemeler: 200 gr. Bitter çikolata (kuvertüre) 100 gr. Sütlü çikolata 120 gr. Corn Flakes (kahvaltılık mısır gevreği) 50 gr. Hindistancevizi yağı (kokosfett) alternatif olarak bunun yerine tereyağı da kullanabilirsiniz..

Kaşarlı Ekmek Tarifi 05:45

Kaşarlı Ekmek Tarifi

Malzemeleri: 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Paket kuru maya (yada yarım paket yaş maya) 1 Yemek kaşığı şeker 2 Yemek kaşığı sıvı yağ Yaklaşık 4-5 su bardağı un 1 Tatlı kaşığı tuz (not kullandığınız kaşar p..