#Kor Öbür yarım müzik dinle

Kabak Dolmasından Kalan İçleri Atmayın 04:56

Kabak Dolmasından Kalan İçleri Atmayın

Kabak Mücverini kabak dolmasından kalan içlerle hazırlayın. Farklı malzemelerle dahada lezzetli hale getirdiğim kabak mücverini seveceğinizi tahmin ediyorum ☺️ Kabak Mücveri için malzemeler: 1 kilo kabak dolmasından kala..

Peynirli Helva  Peynirli Helva Nasıl Yapılır 03:13

Peynirli Helva Peynirli Helva Nasıl Yapılır

1,5 su bardağı un 1 su bardagi toz seker 1 Yarım su bardagi sıvıyağ ( veya tereyağı) 2,5 adet 120 gr lik mozzerella peyniri bunlardan 1 paketin suyu kullanilacak ( 1 paketten 1 su bardağı kadar su çıkıyor ) Süslemek..

 Patatesli  Sodalı  Dilim Börek Tarifi 06:20

Patatesli Sodalı Dilim Börek Tarifi

SODALI PATATESLİ DİLİM BÖREK MALZEMELER 6 adet günlük yufka Sosu için Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt 1 yumurta Üstüne dökmek için : 1 şişe maden suyu 1 yumurta sarısı, susam çörekotu İçi için : ..

Tık, tık, tık  ,  Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın 02:12

Tık, tık, tık , Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Piş

Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın... tık, tık, tık... kim o ? -hazırlan gıdıyoruz. -sen kımsın? nereye gıdıyoruz?nnTık, tık, tıkn- Kim o?n- Hazırlan gidiyoruz.n- Sen kimsin? Nereye gidiyoruz?n- Sıran geldi. Gerçek ev..

  • izle tv tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil 02:58

Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil

Bir şafaktan bir şafağa Bir akşamdan bir akşama Merhaba demeden daha Bu gitmeler gitmek değil Eğil salkım söğüt eğil Bu benimki sevda değil Eğil yağmur rüzgar eğil Bu benimki sevda değil Eğil dalga bükül demir ..

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim 04:33

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim

Karanlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ..

Hazal Burkankulu - İntizar 04:17

Hazal Burkankulu - İntizar

Sakın bir söz söyleme Yüzüme bakma sakın Sesini duyan olur Sana göz koyan olur Düşmanımdır seni kim Bulursa cana yakın Annen bile okşasa Benim bağrım kan olur Dilerim tanrıdan ki Sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan ..

Erkin Koray Çöpçüler 03:34

Erkin Koray Çöpçüler

Aşktan yana şansım yok Ağlıyorum derdim çok Aşkımı kaybetmişim Sordum sordum bulan yok Dün gece çok aradım Aradım bulamadım Kör olası çöpçüler Aşkımı süpürmüşler Sokaklarda ne ararsın Beni kimden sorarsın Ben..

Aşkın Nur Yengi  Serserim Benim 04:35

Aşkın Nur Yengi Serserim Benim

aranlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ben..

Maganda kurşunu gözünden etti 02:27

Maganda kurşunu gözünden etti

GENCECİK BİR ŞARKICI, EVİNDE OTURMUŞ MÜZİK YAPARKEN, SOKAKTA ÇATIŞAN ŞEHİR EŞKIYALARININ KURBANI OLDU... KÖR KURŞUN ONA İSABET ETTİ, SAĞ GÖZÜNÜ KAYBETTİ...

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:40

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenler göğü deler mi? Bir menekşe ..

Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar 1:56:02

Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar

111 Dakikalık müzik ziyafeti. Seksenlerde ve doksanlarda dinlemeye doyamadığımız birbirinden kıymetli TSM eserleri. 00:00 Zeki Müren - Gozlerin Doguyor Gecelerime 05:17 Zekai Tunca - Imkansiz (Rüyalarim Olmasa) 10:01 Na..

Tarkan Kimdi 03:27

Tarkan Kimdi

Hadi canım sende, Olmaz ki böyle Küsen, kızan kıran kimdi söyle? Yine beni terkedip giden kimdi? Kimdi, kimdi, kimdi, kimdi? Kimdi ah, kimdi, kimdi, kimdi söyle? Yalan dolan dolu sözlerinle Deli deli bakan gözler..

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide 03:55

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide

Güldürmeyen, ağlatmayan Sinsi bir ok, öldürmeyen Çaresi yok bu yaranın Kimde kalır kabukları Aldın beni, nefesimi Yersiz mülksüz sahip gibi Aslı sende sureti yok Yamacına indir beni Şimdi gövdende büyüyen bu Arsız, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnci Çayırlı Kıskanıyorum 03:45

İnci Çayırlı Kıskanıyorum

Sen gideli derdimle yapa yalnız yaşıyorum Nerdesin kimlesin diye kıskanıyorum [nakarat] Kara kara gözler ona buna bakıyormu O incecik beli şimdi başka biri sarıyormu Pırıl pırıl pırıl saçlar yine dalgalanıyormu Yumuk yu..

Alişan - Saçlarını Yol Getir 06:35

Alişan - Saçlarını Yol Getir

Tabib sen elleme benim yaramı Beni bu dertlere salanı getir Kabul etmem bir gün eksik olursa Benden bu ömrümü çalanı getir Git ara bul getir, saçlarını yol getir Bir kor oldu gömülüyor özümde Nağme nağme iniliyor sazımd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci (Official Video) 06:19

Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci (Official Video)

Adnan Şenses'in, Fono Müzik Üretim etiketiyle yayımlanan Doldur Be Meyhaneci isimli şarkısı, video klibiyle MuzikPlay kanalında! Kanala Abone Olmak için: http://bit.ly/MuzikPlay Dinlemek veya İndirmek İçin: Muud: h..

  • TEK KANAL tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Athena - Kime Ne 03:50

Athena - Kime Ne

Yasaklanmış dört bir yanımız Yol vermiyor kör duvarlar Kalmadı anlamımız,sen gidince İsyanım yok can acıtana Benim derdim başka Uzakta bir yerde,sen gidince Aklına geliyorsam eğer Kendini görüyorsan bende Yorma..

Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

 İbrahim Sadri  Adın Batsın 04:28

İbrahim Sadri Adın Batsın

yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm asıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri ..

  • Candy tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deniz - Aşk (Klip) 03:44

Özcan Deniz - Aşk (Klip)

Söz: Özcan Deniz Beste: Abi Abdollah Antonio Yeganeh Düzenleme: Gürsel Çelik -------------------------------------------------- Özcan Deniz Aşk Şarkı Sözü; Aşk seni henüz tanıdığımda Ben ömrümün daha ilk baharında ..

Kuzucuk Can Sıkınıtısı 03:53

Kuzucuk Can Sıkınıtısı

Leylek ve Horozun canı sıkılıyordur. Kuzucuk neşeyle gelir onların bu halini görünce üzülür ve onları eğlendirmek ister, balon getirip oynar. Sonra balon patlar ve arkadaşları yine sıkılır. Kuzucuk bu sefer de kör ebe oy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kubat - Veda 04:08

Kubat - Veda

Saklama izi belli yolunun Bu yollar yabancım değil Zorlama sonu belli oyununun Bu sonlar biri bize değil Yazılmışsa kara sevdan yazıma Sarılmışsam boynuna elimde değil Yar gidiyorsan bensiz Yalan vedaların yersiz Ben be..

Serdar ORTAÇ - Nankör 04:41

Serdar ORTAÇ - Nankör

Şarkı Sözleri: Aramızda bir sürü düşman var Sürü nankör var Ve bakan kör var Yanımda aşkı bilen sensin Hak eden sensin Sana borcum var Delinin birisi çaldı kalbimi çok Varlığında yeter bana hiç borcun yok Yüzümüzde güne..

Atiye - Maazallah 03:39

Atiye - Maazallah

O yakıcı bakışlar, kor gibi yanışlar Yıkılmış gönlüm, ne adaklar adar Boşuna kaçışlar, sel gibi yaşlar Çileli ömrümde doldu sayfalar E daha dur daha dur Daha dur daha dur E daha dur daha dur Hak yazarsa olur Hem kul he..

RamZan - Sadece Alışkanlık 02:37

RamZan - Sadece Alışkanlık

Günlerin sonuydu Gecenin tam ortası Seni kim dinleyecek Söyle benden başkası Can çekişir bedenim Kör kuyular içinde Kırmızı şarap gibi Bir hevesliksin işte Bak şimdi aynalara Var mı hiç arkadaşın Şimdi baş başa kaldın ..

Blindspot 2.Sezon 12.Bölüm İzle 43:08

Blindspot 2.Sezon 12.Bölüm İzle

Blindspot 2. Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı Yabancı Diziler HD izle Kör Nokta Droll Autumn ,Unnatural Lord..

  • Tv Series tarafından
  • 1.998 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin 16. Bölüm Fragmanı (16 Şubat Perşembe) 01:08

Vatanım Sensin 16. Bölüm Fragmanı (16 Şubat Perşembe)

Vatanım Sensin 16. Bölüm Fragmanı (16 Şubat Perşembe) Cevdet, Yunan Başbakanı'nın talimatı ile öldürülmek üzere sürgüne gönderiliyor. Vasili'nin verdiği bilgi doğrultusunda öldürüleceğini öğrenen Cevdet için zor günler d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.346 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Dama Bilmek Hayat Kurtarır 02:22

Dama Bilmek Hayat Kurtarır

Satranç bilmeyen bir adam, düşmanını yenmek için düşmanına satranç maçı teklif eder. Fakat bilmediği bir şey vardır, düşmanı aslında kördür. Fakat kör düşmanın bilmediği bir şey de vardır, aslında kimse satranç bilmiyord..

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rakibinin Dünyasını Bir Hareketle Karartan Dövüşçü 00:47

Rakibinin Dünyasını Bir Hareketle Karartan Dövüşçü

MMA Dövşünde daha 1 dakika geçmeden dövüşçü bir tekmeyle adamı felç edecek hatta kör etcek hamlede bulunuyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce