#Kor Öbür yarım müzik dinle

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN GURURU...! 00:59

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN GURURU...!

Muhteşem.....! TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN GURURU...!???????????? Milli ve yerli, Made in TÜRKİYE.... Türkiye'nin 58 yıl önce yarım kalan yerli otomobil hayalimiz bugün gerçek oldu.....

  • PengoTV tarafından
  • 322 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hacı cafcaflı hamur yoğurma 00:16

Hacı cafcaflı hamur yoğurma

Karantinada 16. günü dolduran küçük çocuğun yarım işlerine erken girmesi...

  • PengoTV tarafından
  • 456 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii’nde inceleme yaptı 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii’nde inceleme yaptı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Ayasofya Camii'ndeki ziyaretinin ardından Taksim Camii'ne geçti. Buradaki inşaat çalışmalarında incelemelerde bulunan Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan, yarım saatlik incelemel..

İstanbul'da dolu yağışında milyonluk lüks araçlar zarar gördü 03:13

İstanbul'da dolu yağışında milyonluk lüks araçlar zarar gördü

İstanbul’da etkili olan sağanak yağmur ve dolu yağışı Kadıköy’de bulunan galerilerde de etkili oldu. Lüks araçlar dolu yüzünden hasar gördü, galericiler yağıştan yarım milyonluk zararımız var dedi...

Kapkaç mağduru kadın kovaladı polis yakaladı 00:48

Kapkaç mağduru kadın kovaladı polis yakaladı

Kahramanmaraş'ta bir kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan zanlı, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu'nun Bu şahıs o bölgeden çıkmadan yakalanacak anonsunun ardından yarım saat içinde yakalandı...

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar 02:21

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar

ESKİ KIZ ARKADAŞININ HEMŞİRE KARDEŞİNİ HASTANEDE REHİN ALMIŞ, BİR EMNİYET MÜDÜRÜNÜN MÜDAHALESİYLE ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ... BUGÜN,,, YARIM SAAT SÜREN O KABUSUN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI... NİSA HEMŞİRENİN KURTARILMA AN..

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti 00:52

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti

Çarşamba akşamından beri kar yağışının aralıklarla devam ettiği Uludağ’da kar kalınlığı yarım metreye ulaştı. Otellerin büyük kısmı hafta başında misafirlerini ağırlamaya başladı. İstanbul’a da karın düşmesinin ardından ..

İstanbul Boğazı Gemi Geçişlerine Kapatıldı 00:32

İstanbul Boğazı Gemi Geçişlerine Kapatıldı

Kar tipisi nedeniyle görüş mesafesinin yarım milin altına düşmesiyle gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı...

Bebeğini dondurmacıda unuttu 01:40

Bebeğini dondurmacıda unuttu

BURSA'DA BENZERİNE AZ RASTLANIR BİR OLAY YAŞANDI... BİR ANNE NASIL OLDUYSA GİTTİĞİ DONDURMACIDA BEBEĞİNİ UNUTTU HERKES YANA YAKILA O ANNEYİ ARADI, SORUMSUZ KADININ BİR BEBEĞİ OLDUĞUNU HATIRLAYIP GERİ DÖNMESİ İSE TAM YARI..

Kadınların tartışması ortalığı karıştırdı! 02:17

Kadınların tartışması ortalığı karıştırdı!

Antalya'da komşu iki aile arasında çıkan kavgayı sonlandırmak isteyen polis yoğun çaba harcadı. 'Bitti' derken, yeniden başlayan kavgayı polisin, Yeter artık ya. Uzaklaşın artık anonsu da durduramadı. Kavga, polisin ya..

O sadece araba değil evlat! 02:05

O sadece araba değil evlat!

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan Nurettin Akdemir (66), sıfır kilometre aldığı Murat 124 otomobilini yaklaşık yarım asırdır kullanıyor...

Domates fiyatı kavanozu vurdu! 02:21

Domates fiyatı kavanozu vurdu!

DOMATESİN FİYATI 5 LİRADAN AŞAĞI DÜŞMEYİNCE, KIŞLIK HAZIRLIKLAR YARIM KALDI... BU DURUM KAVANOZ SATIŞLARINI DA ETKİLEDİ... GEÇEN YIL MARKETLERDE KAPAK KITLIĞI YAŞANIRKEN, BU YIL KAVANOZLAR DA, KAPAKLAR DA RAFTA KALDI..

Çakallık Yapan Sürücüye Dersini Veren Kamyonet Sürücüsü 00:36

Çakallık Yapan Sürücüye Dersini Veren Kamyonet Sürücüsü

Trafik sıkışıklığında ambulansın arkasına takılan araç sürücüsü bir kamyonet sürücüsü tarafından yolu kesilince çakallığı yarım kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Palet deposu alev alev yandı 03:02

Palet deposu alev alev yandı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir palet deposu alevlere teslim oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışmalarının ardından söndürüldü...

45 yıldır demire şekil veriyor 04:33

45 yıldır demire şekil veriyor

Malatya'da yaşayan 55 yaşındaki Aydın Bayyiğit, Bakırcılar Çarşısı'nda bulunan atölyesinde yaklaşık yarım asırdır bin 340 derecede erittiği demire şekil vererek ekmeğini kazanıyor...

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..

Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ 03:38

Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ

Gemilerde Talim Var (Receb'im) İstanbul-Sarı Recep-Muzaffer Sarısözen Gemilerde Talim Var Bahriyeli Yarim Var O Da Gitti Sefere Ne Talihsiz Başım Var Hani Benim Receb'im Receb'im Sarı Lira Vereceğim Alm..

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

İlhan İrem ANLASANA 04:25

İlhan İrem ANLASANA

Her sevinci her kederi En olumsuz sevgileri Sonsuz denen gokleri Herseyin sonu varsa Ayrılıkların da sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Salih Yılmaz - Şelale Klip 04:12

Salih Yılmaz - Şelale Klip

Salih Yılmaz Şelale Şarkısı Sözleri Uzaktan Sevda etmek Girsin yerin dibine Yakından seven yarim Gelsin girsin koynuma Kar yağar sinesine Yarin elbisesine Eski yarin ömrünü Ver Allah yenisine Aha koy sevduğum Başını omuz..

  • BLACKSEA tarafından
  • 3.540 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Deniz - Dönsün Dünya 03:55

Merve Deniz - Dönsün Dünya

Akşamdan kalmayan Anlar Canını yakar mı sahi? Sabretseydin geçer miydi? Yarım kalan bu filmi Yalnız izlersin belki Sonu Bensiz Daha Iyi Miydi? Kaçacak yer kalmadı Tutulmuş Bu Gece Köşeleri Aşkın Kimse Sorsak Olmadı Bulun..

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two) 01:39

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two)

Steak Dinner For Two( İki Kişilik Biftek Yemeği) Here is the recipe! Ingredients 4 small- medium sized tomatoes, chopped 1/2 medium red onion, chopped 1/2 red bell pepper, chopped a handful of parsley, chopped 2 clov..

  • Kadınca tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden 08:01

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden

Fundyy Kalmak Zordu Gitmek Haince Olan Sen Bilmezsin Acın Bedeni Sarar Masalardan Topladım Gönlümü Bu Sabah Mezesi Acı Şarabı Sevda Yok Yine Yok Suretin Nerde Gülüşün Bana Küsmü Sence ? Elimde Resmin Donuk ..

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..