#Koray avcı dostum dostum akustik müzik dinle

Yusuf Can Kurt Aslınur Bolu - Gesi Bağları 04:41

Yusuf Can Kurt Aslınur Bolu - Gesi Bağları

Şarkı Sözleri: Gesi bağlarından dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi ba..

Kalben - Kız Kulesinin Anahtarı 12:12

Kalben - Kız Kulesinin Anahtarı

Kız Kulesinin Anahtarı şarkı sözleri ile ÇEK Ah, diye başladı şarkısı ömrümün. Gözleri görmüyor ki gönlümün. Düşmeye hevesli… Dünden hazır deli! Bir parça aşk için, Nereye gitmeli? Kimlere sormalı? Olsaydı olurmuş ama ..

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet 04:17

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet

Affet şarkı sözleri ile Bana kalbini açtın sen, en derin yerinde Kır dedin zincirlerimi, ilaç ol tenime Başıboş bir bulutum ben, severim söz veremem Rüzgarlarda savrulurum, bugün varım, yarın yokum Affet, affet Çaldığı..

Semih Öksüz - Figüran 03:26

Semih Öksüz - Figüran

Figüran şarkı sözleri ile Son anons yapılmış, ışıklar kapanmış Perde açılmış, yaylılar başlamış Roller dağılmış, bir tirat oynanmış Ben yine figüranı oynuyorum istemesem de... Aslında kendimi jön gibi hissetmiştim Güze..

Yasmin Schmidt - İnsanım 02:46

Yasmin Schmidt - İnsanım

İnsanım şarkı sözleri ile Sabah mı oldu yeniden Farketmedim ne ne güzel Bir çay birde bir şeker Bugün yine birşey yemeden Geçsin, ama ; sen yaz bana Bilirsin zaman alır alışmam İyi misin ,işin ne durumda Sorun olur mu ..

Recebim - Gel 04:12

Recebim - Gel

Şarkı Sözleri Basit oldu şimdi sevmeler Ayrılıyorlar birer birer Nerde deli gibi sevenler Hepsi ayrı ayrı yerdeler Canıma can olacaksan olur gel Kainata kurda kuşa duyur gel İyi günde kötü günde her demde Hep Yanımda ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.529 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Son Uçurtma - Güneş Veda Ediyor 03:46

Son Uçurtma - Güneş Veda Ediyor

Güneş Veda Ediyor şarkı sözleri ile Bir güneş geçiyor penceremden Martılar gönlümden Bir çiçek gidiyor penceremden İnsanlar gönlümden Söyle nasıl yaptın bunu bize Tüm sensizlikler içimizde Söyle yalanlarını bugün bize ..

Vedat Özkaya - Es 01:48

Vedat Özkaya - Es

SÖZLER Seviyordum onları Yeşilleri morları Gökyüzüne uzanan Güneşe aç kolları Özlüyordum onları Gezdiğimiz yolları Didişip durduğumuz Eski masum günleri Oysa ki bize yeterdi dünya Çok fazla yormasaydık onu Bilemedik biz..

Saudade - Sen Gibi 02:57

Saudade - Sen Gibi

sözler uzak yollar, özlemler sensiz geçen geceler soğuk odamda özlemden kareler kim bilir neden gidiyor boşluğa doğru sen gibi dumanlar uçup gidiyor gökyüzüne kaçıp sen gibi bitmez gece doğmaz güneş kalbim dolu esefle ..

Barış Sevgen - Hissettin Mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin Mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile; Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin Hiçbir anlamı yok mu Hani sana verdiğim kalbimin Aylar ve seneler oldu Hala sen bana dönmedin Ben seni kalbime gömmedim Sen oldu Güll..

Ceyhun Bilgiç - Seni Alanlar Olmuş 05:18

Ceyhun Bilgiç - Seni Alanlar Olmuş

Seni Alanlar Olmuş şarkı sözleri ile Aşk, Dudaklarından yitip gitmiş, Ey sevdam sen kendinden eksilmişsin Katran tadı dudaklar, Dudaklarına değmiş, O zümrütlerine göz diye bakanlar olmuş. And içmiştik, iki mevsim ö..

Ali Ege İbrahim Erkol - Belki Onlar Beni Anlar 03:21

Ali Ege İbrahim Erkol - Belki Onlar Beni Anlar

BELKİ ONLAR BENİ ANLAR Şarkı Sözleri İle belki bir sahil kenarı belki bir incir ağacı belki de odamın duvarı belki belki de çıkıp gidicem belki de yağmur dinecek peki bunu kim bilecek sen mi belki şarkılarımı söyley..

Berk Bekar - Morg 05:05

Berk Bekar - Morg

Beni öldürsen intihar etmiş mi olurum Söyleyemezdim, bu kadar içimden gelmese Şimdi ne oldu, bu kadar yangın yaptın her şeyi Sessizlikte bağır istediğin kadar Sadece kendinin duymak istediğin ne varsa al benden de o kada..

Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 04:26

Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

sözler Bekle beni dedin bekledim durdum Bekleme beni dedin hala bekliyorum Daha mavi gökyüzü dedin seviyorsun sandım Bir baktım etrafıma kimse yok yalnızım Gidişi bile güzel bir kadın sevdim Gülüşü ömre bedel sakladım su..

Vedat Özkaya Suzan Hacigarip - Affet 02:56

Vedat Özkaya Suzan Hacigarip - Affet

Affet hatırla eskiden olanları ve sana ait olup da elinden hızlıca gözünden hırsızca düşüp gidenleri affet, affet beni unutma aşk içinde biyerde dokunmadan anlarsın ya evinden uzakta kalbiyle kavgada solup giden biri..

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine 03:53

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine

Gülüşüm Yerine şarkı sözleri ile Yağmuru tutamam daha fazla Yağar biraz zaman sonra Saklanalım gel tutulmadan Yine gidersin sonra Üzdün hep utanmadan Anlar olurken hatıralar Yüzleşmekten korktun hep Gel bu sefer ..

Orhan Ölmez - Kabullendim 02:19

Orhan Ölmez - Kabullendim

Kabullendim Şarkı Sözleri İle Ne yapsam da ne etsem de Alamadım kalbim sende Yollar ve de yıllar şahit Zorla güzellik olmazmış Anladım sonunda bende Kabullendim zor olsa bile Asla yüzüm gülmez dedim Başkasını sevemezd..

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar 03:37

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar

Çıkmaz aklımdan gözlerin Saplanır ok gibi o sözlerin Bilir misin ardından Çok gülmedim Belki de sen beni pek sevmedin Belki de sevdin de göstermedin Şimdi düşün uzun uzun Tartıp azın özün Neden bitmez bu sızın Sensiz ..

Gazi - Başka Başka 04:12

Gazi - Başka Başka

Başka Başka şarkı sözleri ile Gidiyorum bu gece Başka başka diyarlara Seviyorum gizlice Sen bilmiyorsun Sokaklar biliyor Teselli ediyorum kendimi Başka başka insanlarla Dalıyorum sessizce Sen görmüyorsun Yıldızlar görü..

Saudade - Uzakta 01:40

Saudade - Uzakta

Sözler/Lyrics anlıyorum tükenmişiz inan pek çok şey gibi anlıyorum tüketmişiz damla damla eriyen zaman gibi şimdi benden çok uzakta bambaşka bir yerdesin şimdi benden çok uzakta söyle bari iyi misin..

Mustafa Yener Aktepe - Bir Küçük Yağmur Damlasına 02:34

Mustafa Yener Aktepe - Bir Küçük Yağmur Damlasına

sözler Kurak çöllerdeydim Oraya gelemezdin Uzun günler, yıllar Akdenizdeydin Uğraştım çabaladım Akdenizdeyim Yağ hadi yağ artık buluşalım bu gece Ay en tepede Sen yağarken gizlice ben döndüm susuz çiçeğe..

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var 02:33

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var

Sözleri: Gündüzün geceyi beklediği gibi Beklerim, ben seni Rüzgar esti, esti,esti... Kokun ömrüme sindi İçimde bi’ korku var Yanımda yoksun sen Büyür, içimdeki alevler Bi’ çıra olur, tutuşurum İçimde bi’ korku var Sanki..

Sinan Özdemir - Anlat Bana 03:58

Sinan Özdemir - Anlat Bana

sözler Karanlık çökünce üzerime Dinlerim sesiz kalbimi Hikayem soğuk gelir artık Bu sokaklar bile küstü geçmişe Biz kaybettik belli bu rüzgarlardan Deniz de susmuş ama şimdi seninle Her gece çıkıp çıkıp sokağına Aslınd..

Serkan Kaya - Karagözlüm 04:29

Serkan Kaya - Karagözlüm

KARA GÖZLÜM ŞARKI SÖZLERİ: Her akşam oluşunda şimdi gelir diyorum Öyle çok sevdim ki bir dakika duramıyorum Canım mısın nesin sen kanatsız meleğim mi Çölde susuz kalana denizi verelim mi? Kara gözlüm yürek tabanca Bir..

Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter 02:56

Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter

SENSİZLİK HER ŞEYDEN BETER Bir sabah uyanınca Bazen yatağa uzanınca Geçer gibi gelir sana Geçer mi hiç ? Bir gece dolanınca Bazen içip dağıtınca Biter gibi gelir sana Biter mi hiç ? Ah , senle her şey çok güzel (Yin..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Zeynep Casalini - Bu Yaz 04:11

Zeynep Casalini - Bu Yaz

Bu Yaz şarkı sözleri ile Bir sen bir ben bir oda otelden Ne güzel olurdu Yüzsem gezsem yine sana dönsem Ne güzel olurdu Mavi sulara dalıp çıksam Yıldıza aya bakıp yatsam Evde bırakıp her şeyimi tatile çıksam Geldi yine..

Aslı Maj - Herneyse Yaşandı 04:41

Aslı Maj - Herneyse Yaşandı

Herneyse Yaşandı şarkı sözleri ile Umarsız sevgilerle beslenen hayatı Tutarsız gidişler esir alır zamanı Bilmeyi öğrenmek için ya geç kalırsam Bu yüzden telaşım var... Yüzümde zamanın bıraktığı çizgiler Yanımda ter..

Hayati Zeyran - Kaybedilmiş Cepheden Mektuplar 02:28

Hayati Zeyran - Kaybedilmiş Cepheden Mektuplar

KAYBEDİLMİŞ CEPHEDEN MEKTUPLAR I. Anne beni cepheye gönderdiler. Plastik marşlar okuduk. Kibirden siperler oyduk. Yalnızlıkla süngülendi yüreklilerimiz, kısmetse ölmeyi bekliyoruz. II. Anne, yaşanmış yerlerim acıyor. N..

Cihan Yıldız - Belalım 03:49

Cihan Yıldız - Belalım

Belalım Cihan Yıldız Dinle..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce