#Koray avcı erik dalı uzun versiyon müzik dinle

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Barış Manço - Gülme Ha Gülme 02:55

Barış Manço - Gülme Ha Gülme

Turnalardan haberimi aldığın gün Sevdiceğim gülme sakın gülme ha gülme Anlıma bir karayazı yazılmış ki yok ilacı Sevdiceğim gülme ha gülme Yağmur ince ılır ağlar her damlası yüreğimi dağlar Seni bana çok görenler n..

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

 Selçuk Yöntem  Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın 02:55

Selçuk Yöntem Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın

Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar ne yastık. Girmez pencerelerden beklediğin o aydınlık. Onu..

  • Candy tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video) 03:19

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video)

(Produced by Astral) Mix&Mastering : Kupa-A Director : Utku Kundakçı Director of Photography : Can Dolu 2nd Director : Eren Çukurova Art Director : Onur Kundakçı Production : CMZ Costume Designer : Namıdigerkirmizi Gaffe..

Tuna İpek - VOLE ( Official Video ) 02:51

Tuna İpek - VOLE ( Official Video )

Tuna İpek’in yeni şarkısı VOLE, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek, Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix & Mastering : Can Paşa Beat : Die Rich Beat VOLE Sözleri ; yine yağsın yağmurlar kaçam..

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında 03:28

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında

cevizin yaprağı dal arasında, güzeli severler bağ arasında. üç beş güzel bir araya gelmişler, benim sevdiceğim yok arasında. evlerinin önü zerdali dalı, pencereden gördüm kınalı eli. (o nazlı yari) benim sevdiceğim t..

 Jona - Ano Nga Ba Tayo 04:31

Jona - Ano Nga Ba Tayo

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Ano Nga Ba Tayo? Libo-libo na ang nasabi Parang wala namang narinig 'Di ba di ba usapan natin Unti-unting susubukan natin Kay tagal na, ganito na lamang ba Pano ba't ako'y nasas..

Güne Günaydin Videosu ( Walla Günaydın Günaydın ) 00:21

Güne Günaydin Videosu ( Walla Günaydın Günaydın )

Walla Günaydın Günaydın Uzun havalı Günaydın..

  • PengoTV tarafından
  • 2.779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı 00:51

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Murat Yürük - Zaafımsın 04:17

Murat Yürük - Zaafımsın

Şarkı sözleri: Soracaklar neden diye... Onca güzel içinden neden sen diye... Bilmiyorlar, zaafımsın. Cevabım basit,gördüm,döndüm deliye... Uzun uzun düşünmedim, İçimden gelen sesi seni dinledim. Zoru sevmek kolay derle..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

105 Yaşındaki Bisikletçiden Rekor 01:33

105 Yaşındaki Bisikletçiden Rekor

Fransız Robert Marchand, 105 yaşında bisikletle bir saatte en uzun mesafe kateden kişi oldu...

35-40-45 Orta Yaş Elbise Modelleri 02:41

35-40-45 Orta Yaş Elbise Modelleri

Uzun etekli orta yaş elbise modeller- Uzun kollu 40 yaş elbise modelleri-Dantelli orta yaş bayan elbise modelleri ve daha fazlasını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen u..

  • Kadınca tarafından
  • 5.991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Kış Gecelerinin Eğlencesi_ Ferfene 01:07

Kış Gecelerinin Eğlencesi_ Ferfene

Bolu'da köylerde yaşatılan 300 yıllık Ferfene geleneği sayesinde vatandaşlar uzun kış gecelerinde eğlenirken genç nesiller arasındaki bağlar da güçlendiriliyor...

Cildi Canlı Gösteren Doğal Makyaj Nasıl Yapılır!! 07:41

Cildi Canlı Gösteren Doğal Makyaj Nasıl Yapılır!!

Abartılı makyajdan uzak duran, doğal görünümü sevenler işi ustasından öğrensin derim.Bu videomuzda hangi ürünleri kullanarak makyajın kıyısından geçmiş gibi görünebileceğinizi uzun uzun gösterilmiş.Umarım beğenirsiniz ve..

  • Kadınca tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Görünmez Saç Kaynak 02:25

Görünmez Saç Kaynak

Nano saç kaynakla gerçekmiş gibi görünen saçlara kavuşmak hiç de zor değil.Profesyonel ellerce uygulanan kaynak saçlarla hacimli,uzun ve havalı saçlara kavuşsbailirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dil..

  • Kadınca tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kulağından Çıkana İnanamayacaksınız 00:45

Kulağından Çıkana İnanamayacaksınız

Kulak ağrısı şikayetiyle doktora giden hastanın kulağından canlı halde bir böcek çıktı. Operasyonda doktora uzun süre direnen böcek böyle çıkarıldı....

  • PITIRCIK tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu 00:30

İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth tahtta 65. yılını doldurdu. İngiltere Kraliyet tahtında ilk kez bu kadar uzun süre kalma ünvanını alan Elizabeth, ‘Safir Jübilesi’ olarak adlandırılan yıldönümü için kutlama istemedi. Bug..

Beni Affet Oyuncularinin İnstagram Paylaşimlari 02:15

Beni Affet Oyuncularinin İnstagram Paylaşimlari

Tv de severek izlenen uzun soluklu arkası yarın dizileri arasında iddialı yeri olan Beni Affet oyuncularının birbirinden eğlenceli instagram paylaşımlarını sizler için derledik.Umarım beğenirsiniz.Kanalımıza abone olmayı..

  • ANKA tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yedi Karanfil 4 - Ah Bir Ataş Ver ( FON MÜZİĞİ ) 04:24

Yedi Karanfil 4 - Ah Bir Ataş Ver ( FON MÜZİĞİ )

Ah bir ataş ver cigaramı yakayım Sen salın (sallan) gel ben boyuna bakayım Uzun olur gemilerin direği Ah çatal olur efelerin yüreği Ah vur ataşı gavur sinem ko yansın Arkadaşlar uykulardan uyansın Uzun olur gemilerin ..

Sırıkla Yapılan Kurtarma Operasyonu 02:10

Sırıkla Yapılan Kurtarma Operasyonu

Vietnam'da yapılan bir kurtarma operasyonunda ilginç bir araç kullanıldı. Polisler düz duvara tırmanmak için uzun bir sırık kullandı. O anlar kameraya böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Damar Tıkanıklığı Tedavisinde Gelinen Son Nokta 01:30

Damar Tıkanıklığı Tedavisinde Gelinen Son Nokta

En çok kullanılan yöntem, damarı balonla açarak stent yerleştirme yöntemidir. Eğer çok kireçlenmiş bir damar yapısı varsa, damarda uzun bir hasar varsa o zaman başka yöntemleri deniyoruz. Damarın içini tıraşlayıcı bir si..

  • SAGLIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emekliye Ayrıldığını Unutan Yarış Atından Üstündeki Adamı Düşüren Efsane Koşu 02:05

Emekliye Ayrıldığını Unutan Yarış Atından Üstündeki Adamı Düşüren Efsa

Pistlerin eski yarışçısı Shamrock, unutkanlığının neden olduğu söylenen uzun bir koşu yaptı. Sonucunda ise üzerindeki adamı yere düşürdü. Sevindirici haber ise ikisinde de bir sorun yok.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 9.Bölüm 14:57

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm

Osmanlı İmparatorluğunun en uzun tahtta kalan padişahı II.Abdülhamid tarafından devlet uzun yıllarca Yıldız Sarayı'ından yönetilmiştir. Tam bir yaşam alanı olarak inşaa edilen saray, son dönem Osmanlı Modern Mimarisinin ..

Gece Takibi İzle 1:54:21

Gece Takibi İzle

Uzun süre mafya babası Shawn Maguire’ın en iyi arkadaşı olan tetikçi Jimmy, artık formunda değildir ve yaşlanmıştır ancak mafya babası patronu onu bir göreve daha zorlar. Jimmy, kendisinden uzun zaman önce uzaklaşmış oğl..