#Koray avcı erik dalı uzun versiyon müzik dinle

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Şehitlerimizi Uğurluyoruz 01:40

Kahraman Şehitlerimizi Uğurluyoruz

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı nda şehit düşen askerler son yolculuklarına uğurlanıyor...

Motosiklet Tutkunları Afrin Şehitlerini Andı 02:11

Motosiklet Tutkunları Afrin Şehitlerini Andı

Türkiye Motosiklet Platformu tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Türkiye genelinde Afrin Şehitlerine Saygı ve Mehmetçik'e Destek Sürüşü dü..

Babası Yerli Film Fragman 00:39

Babası Yerli Film Fragman

Ali Rıza ve Mine’nin evliliği 1 ay sürer. Devlerin aşkı büyük olmaz ama bu evlilikten bir çocukları olur. Ali Rıza iyilik adına bir adamı komaya soktuğu için hapse girince Mine, babası Sulhi’nin de gazı ile Ali Rıza’ya b..

Yıldz Tilbe  Ummadığım Anda 03:52

Yıldz Tilbe Ummadığım Anda

Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim kıskanırlar Yalanlar anlatırlar Bizi ayıramazlar Aşkın dizind..

Kırgız Türkleri Mehmetçik İçin Dua Etti 00:48

Kırgız Türkleri Mehmetçik İçin Dua Etti

Çubuk ilçesinde yaşayan Kırgız Türkleri, Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçik için ilçede otağı kurdu, dua edip, pilav dağıttı...

Afrin'de ki Mehmetçiğimiz Yerli Whatsapp Kamapp'ı Kullanmaya Başladı 00:31

Afrin'de ki Mehmetçiğimiz Yerli Whatsapp Kamapp'ı Kullanmaya Başladı

Afrin'de Gören Yapan Askerlerimizin Kamapp Yoluyla Bize Gönderdikleri Videoda Yerli Silahlar Kullanılarak Terörist Avına Devam Ediyorlar. Katme köyünde YPG cephaneliği vuruldu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Af..

Kahramanın Oğlundan Mehmetçiğe Mesaj 01:03

Kahramanın Oğlundan Mehmetçiğe Mesaj

Bir asker çocuğu olan Tuğrahan Kemal Karaçullu babasını Zeytin Dalı Harekatı için Afrin'e uğurladı. Vatan sevgisiyle babasına duyduğu özlemi şiirle anlattı. Babasının silah arkadaşlarıyla paylaştığı şiir sosyal medyada b..

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin Sınırına Mehter Marşı Eşliğinde Sevkiyat 01:27

Afrin Sınırına Mehter Marşı Eşliğinde Sevkiyat

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gelen 40 araçlık konvoy, zırhlı araçlardan çalınan mehter marşları eşliğinde sınır..

Wingsuit Flying Sporu 01:28

Wingsuit Flying Sporu

İnsanlar var olduklarından beri, bazı şeylere oldukça meraklı ve de ilgili olarak yaklaşmışlardır. Uçmak da, insanların geçmişten günümüze kadar gelinen süreç içerisinde tarihin her döneminde ilgi duyulan ve bu yönde çal..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler 03:18

Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin annesi Hatice Özalkan'ın yaptığı konuşma herkesi duygulandır..

Sınır Hattında Askeri Araç Sevkiyatı Devam Ediyor 02:19

Sınır Hattında Askeri Araç Sevkiyatı Devam Ediyor

TSK tarafından 20 Ocak'ta başlatılan Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. Sınır hattında askeri araç sevkiyatı da devam etti...

Burseya Dağı Patlayıcılardan Arındırılıyor 01:00

Burseya Dağı Patlayıcılardan Arındırılıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden arındırılan Burseya Dağı'nda örgüt mensuplarınca tuzaklanan patlayıcılar, uzman ekiplerce temizleniyor...

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor? 01:01

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor?

Suriye yönetimi, Türkiye'nin Afrin'deki YPG güçlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı başlar başlamaz resmi olarak kınadı. Bununla birlikte, Şam'dan son dönemde PYD'ye yönelik artan eleştiriler ve Rusya'nın A..

  Bebeğe Ortopedist Testi 01:07

Bebeğe Ortopedist Testi

Hekimliğin, çocuklardaki vücut biçimsizliklerini düzelten veya önleyen bir kolu. Vücutta kemikler, eklemler, kaslar, kirişler, sinirler gibi hareketi sağlayan organların bozukluklarını düzelten, tedavi eden cerrahi kolu...

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tsk Ve Öso, Afrin'in Karri, Şerbanlı Ve Şedya Köylerini Terör Örgütü Pyd Pkk'dan Temizledi 01:06

Tsk Ve Öso, Afrin'in Karri, Şerbanlı Ve Şedya Köylerini Terör Örgütü P

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in Karri, Şerbanlı ve Şedya köylerini teröristlerden arındırdı...

Sanatçılar Mehmetçik'e Destek Için Hatay'da 00:49

Sanatçılar Mehmetçik'e Destek Için Hatay'da

Zeytin Dalı Harekatı'na destek kapsamında Hatay'a gelen sanatçılar, Jandarma karakolundaki askerlerle buluştu...

Sanatçılar, Roketli Saldırıda Hayatını Kaybeden Fatma Avlar'ın Okulunu Ziyaret Etti 00:30

Sanatçılar, Roketli Saldırıda Hayatını Kaybeden Fatma Avlar'ın Okulunu

Zeytin Dalı Harekatı'na destek kapsamında Hatay'a gelen sanatçılar, Jandarma karakolundaki askerlerle buluştu, terör örgütü PYD/PKK'nın roketli saldırısında hayatını kaybeden lise öğrencisi Fatma Avlar'ın okulundaki sıra..

Sanatçı Ve Mehmetçik El Ele 01:58

Sanatçı Ve Mehmetçik El Ele

Sanat dünyasının ünlü isimleri Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüten Mehmetçiğe ve Reyhanlı halkına destek olmak için Hatay'a gitti. Barış mesajları veren sanatçılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkür e..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler 03:18

Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin annesi Hatice Özalkan'ın yaptığı konuşma herkesi duygulandır..

Afrin'de Operasyonunda Kahkahaya Boğan Mehmetçik 00:40

Afrin'de Operasyonunda Kahkahaya Boğan Mehmetçik

Zeytin Dalı Harekatı sırasında koyunlarını ilginç bir yolla çağıran adamın taklidini yapan Mehmetçik kahkahaya boğdu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler izlenme rekorları kırıyor...

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ruhi Ersoy; Abd Silah Getirdiği Uçaklarla Askerlerinin Tabutlarını Taşıyacaktır 15:50

Ruhi Ersoy; Abd Silah Getirdiği Uçaklarla Askerlerinin Tabutlarını Taş

Ruhi Ersoy; Abd Silah Getirdiği Uçaklarla Askerlerinin Tabutlarını Taşıyacaktır Dedi..

Maliye Bakanı Zeytindalı Harekatıyla İlgili Konuştu 00:57

Maliye Bakanı Zeytindalı Harekatıyla İlgili Konuştu

Maliye Bakanı Naci Ağbal Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili konuştu. Ağbal şunları söyledi : Operasyonun, ekonomi üzerinden olumsuz bir etki meydana getirmesi mümkün değil. Tam tersine, bana göre bu operasyon inşallah amaçla..

Mehmetçik Pkk'nın Inlerine Böyle Girdi! 01:37

Mehmetçik Pkk'nın Inlerine Böyle Girdi!

Zeytin Dalı Harekatında teröristlerden temizlenen alanlardaki PYD/PKK mensuplarınca oluşturulan betonarme ve çukur mevziler görüntülendi. Afrin bölgesinde ilerleyen komandolar, teröristlere ait bazı mevzileri de kontrol ..

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz 01:13

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mekdad, Türkiye'nin Afrin'e yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı işgal olarak nitelendirdi. Mekdad, buna karşılık vereceklerini söyledi. Mekdad harekâtla ilgili ola..

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Doktorlar Gözaltına Alındı 00:58

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Doktorlar Gözaltına Alındı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 10 gün önce Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'na Savaş bir halk sağlığı sorunudur diyerek karşı çıkan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Kon..

Harekatın 21.Gününde Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1.141 Oldu 00:55

Harekatın 21.Gününde Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1.141 Oldu

TSK'den Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili yapılan son açıklamada ''Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1.141 olmuştur'' denildi. Açıklamada ''Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen..