#Koray avcı pirlere niyaz ederiz müzik dinle

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:53

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir kuru üzümlü kek tarifi videosu hazırladık. Yapım aşaması da oldukça kolay olan tarifimizi evinde herkes kolayca yapabilir. Kuru üzümlü kek nasıl yapılır ve malzemeleri neler..

Meyve Ve Sebzelerde Kullanabi̇leceği̇ni̇z 25 Tüyo 16:58

Meyve Ve Sebzelerde Kullanabi̇leceği̇ni̇z 25 Tüyo

Mutfakta profesyonel gibi mi hissetmek istiyorsunuz? En sevdiğiniz yemeği çabucak pişirmek mi istiyorsunuz? O zaman bu videoyu izlemenizi tavsiye ederiz! Meyve ve sebzelerin en hızlı şekilde nasıl soyulacağını ve kesilec..

Türkiye'nin En Gizemli Ailesi  Palu Ailesi 03:59

Türkiye'nin En Gizemli Ailesi Palu Ailesi

Youtuber arkadaş gündemimizi meşgul eden Palu ailesi konusunu kısaca özet geçmiş. Emeğine teşekkür ederiz..

  • JET TV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burçlar Tımarhanesi _ Yemekteyiz 2 03:56

Burçlar Tımarhanesi _ Yemekteyiz 2

Daha fazla için abone olmayı ve begeni tuşuna basmayı unutmayınız. burçların yemekteyiz programına katılması ve ev sahibi kova burcunun zekası ile misafirlerine hazır yemek indomie hazırlaması.... videomuza sponsor old..

  • JET TV tarafından
  • 235 görüntüleme
  • 5 yıl önce
3Y1T - 3Y1T'nin Başkanını Seçin - Chaby Han 37:57

3Y1T - 3Y1T'nin Başkanını Seçin - Chaby Han

Formatımızın başkanını seçmek için ilk bizi dinleyin, en mantıklı adaya oy verin. Videonun sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederiz, bizimle ilgili yorumlarınızı da yazmanızı, videonun sağ tarafında bulunan ankette değerli..

  • JET TV tarafından
  • 201 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İranli dance ???????????????? 00:57

İranli dance ????????????????

Azerellim kanalına hoş geldiniz. Bu kanaldaki videoları izlediğiniz için çok teşekkür ederiz, memnuniyetinizi sağlayabileceğimizi umuyoruz. ✿❀#Azerellim ❀✿ به کانال رسانه ای Azerellim خوش آمدید. از اینکه ویدیوهای این کا..

  • Azerellim tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk 58:24

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • JET TV tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 6 yıl önce
بدون شک این ویدیو مورد پسند شما نیز خواهد بود، اجرای بسیار عالی این خانم خوش تیپ و زیبا 15:53

بدون شک این ویدیو مورد پسند شما نیز خواهد بود، اجرای بسیار عالی این خا

Azerellim kanalına hoş geldiniz. Bu kanaldaki videoları izlediğiniz için çok teşekkür ederiz, memnuniyetinizi sağlayabileceğimizi umuyoruz.n✿❀ #Azerellim ❀✿nبه کانال Azerellim خوش آمدید. از اینکه ویدیوهای این کانال را ب..

  • Azerellim tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 5 yıl önce
   konul Xasaova 14:57

konul Xasaova

Azerellim kanalına hoş geldiniz. Bu kanaldaki videoları izlediğiniz için çok teşekkür ederiz, memnuniyetinizi sağlayabileceğimizi umuyoruz. ✿❀#Azerellim ❀✿ به کانال Azerellim خوش آمدید. از اینکه ویدیوهای این کانال را بر..

  • Azerellim tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı 08:43

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı

Yalnızca 25 binde bir kişi sihirbazlık numarası yapmayı bilir. Birazdan anlatacağımız en muhteşem sihirbazlık numarası sırları sayesinde siz de onlardan biri olacaksınız. Yanan kâğıt, sihirbazların seyircilerin yanılsa..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri 02:41

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri denince Türk mutfağında en lezzetli ve geleneksel yemeklerimizden olan karnıyarık tarifi videosu hazırladık sizler için. Fırında karnıyarık nasıl yapılır ve malzemeleri tam ölçülü nedir tüm detayları aşam..

 Şabnam Tovuzlu 04:07

Şabnam Tovuzlu

موزیک ویدیوشماره1 بسیارعالی از شبنم تووزلو خواننده محبوب و زیبای آذربایجانی، باکو Şebnem Tovuzlu Azerellim kanalına hoş geldiniz. Bu kanaldaki videoları izlediğiniz için çok teşekkür ederiz, memnuniyetinizi sağlayabil..

  • Azerellim tarafından
  • 388 görüntüleme
  • 4 yıl önce
رقص زیبای الناز    İranı bir gözal dance 00:59

رقص زیبای الناز İranı bir gözal dance

Azerellim kanalına hoş geldiniz. Bu kanaldaki videoları izlediğiniz için çok teşekkür ederiz, memnuniyetinizi sağlayabileceğimizi umuyoruz. ✿❀#Azerellim ❀✿ به کانال رسانه ای Azerellim خوش آمدید. از اینکه ویدیوهای این کا..

  • Azerellim tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç Anlar 08:29

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç

Şişli’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ilçe genelinde kaymakam, emniyet müdürü, sağlık ve zabıta ekiplerinin katılımıyla restoran, kafeterya ve toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirildi. Denetimde k..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Gözəl bir Dance یک  رقص  زیبای آذربایجانی ???????????? 04:28

Gözəl bir Dance یک رقص زیبای آذربایجانی ????????????

Azerellim kanalına hoş geldiniz. Bu kanaldaki videoları izlediğiniz için çok teşekkür ederiz, memnuniyetinizi sağlayabileceğimizi umuyoruz. ✿❀#Azerellim ❀✿ به کانال Azerellim خوش آمدید. از اینکه ویدیوهای این کانال را بر..

  • Azerellim tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Antalya’daki yangında 3 Be-200 uçağı görev yapıyor 01:52

Antalya’daki yangında 3 Be-200 uçağı görev yapıyor

Rusya’nın Türkiye Büyükelçiliği, Antalya’nın Manavgat ilçesinde devam eden yangında üç Rus Be-200 yangın söndürme uçağının görev yaptığını bildirdi. Büyükelçiliğin Twitter’daki açıklamasında, “Türkiye’nin güneyinde çıka..

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor 03:13

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor

Söz-Müzik: Çağın Bodur Düzenleme: Mustafa Ceceli Kayıt,Mix,Mastering: Koray Püskül Yapımcı: Ceceli Müzik Yönetmen: Berk Barutçu Şu zamanda böyle sevda olmaz diyorlar Yârim seni bilmiyorlar, tanımıyorlar Sevdan bana şu ö..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Soner Sarıkabadayı - Dibine Dibine (Official Video) 03:53

Soner Sarıkabadayı - Dibine Dibine (Official Video)

Şarkı Sözleri: Sabahlara alıştım da Geceler hala zor geliyor İnsan içine de karıştım da Bi sen gibisi zor geliyor Unutmaya çalıştım da Tahminimden uzun sürüyor Hatalarımla da barıştım da Bir son gün her şeye son ver..

Sibel Can - Hayat 03:19

Sibel Can - Hayat

Söz / Müzik: Sinan Akçıl ( Editör: Doğan Müzik ) Düzenleme: Mustafa Ceceli Bass: Birkan Şener Gitar: Doğukan Aydın Perc: Erdem Dalkıran Yaylı: New World Strings Vokal: Mustafa Ceceli - Sinan Akçıl Stüdyo: Ceceli Music ..

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz 03:52

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Orçun Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu, Ferit Özkan, Seçkin Özer Müzik Yönetmeni : Seçkin Özer Aranjör: Seçkin Özer Genel Koordinatör: Mesut Uyanık Mix: Koray Püskül Mastering: Seçkin Özer Kayıt : Studio..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Nabız 03:18

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Nabız

Söz :Burak Bulut, Aykut Açık Müzik : Kurtuluş Kuş, Aykut Açık Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Klarnet : Aykut Sütoğlu Ud : Özdemir Güz Back Vokal : Cel..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..