#Koray yıkarbaba yanlış müzik dinle

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş & Mustafa Ceceli feat. İrem Derici - Rastgele 02:19

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş & Mustafa Ceceli feat. İrem Derici - Rastge

Söz - Müzik : Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix & Mastering : Koray Püskül Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Veli Kuzlu Edit : Başak Yangır Color : ThePostBrothers Klip Yapım : Sun Film Production Kame..

İkikardesh & Eza - Çukur 04:09

İkikardesh & Eza - Çukur

İkikardesh & Eza - Çukur Müzik Dinle Şarkı Sözleri VERSE Mahalleme küstüm geldim Tüm yanlışlarım hüznümdendir Koy bir kadeh daha giden gitsin Son kez çalsın Müslüm Ferdi Yine döndüm geldim Sırtladı bak gönlüm der..

Kalben - Sonsuza Kadar 03:13

Kalben - Sonsuza Kadar

Kalben - Sonsuza Kadar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Falımdan bir bilet çıktı, filmin adı ‘al yazmalı’. Gören var mı? diye baktım; yoktu. Filmin sonu çok zordu. Kimse görmez, dedin usulca; yoktun, bırakamadım bulunca. Yağmu..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TRT Reklam Kuşağı (1990) 1 10:35

TRT Reklam Kuşağı (1990) 1

Vim Beko Turbo Fırın (Ayşenur Yazıcı) Wella New Wave Yeni Diş Macunu Alo Matik (Nilgün Kasapbaşoğlu) Ülker Metro Ziraat Bankası Helix Vernel Aymar Fab Matik İpana Anti Tartar Singer Cif Yudum Nivea Creme Loréal Aygaz Fır..

Muhteşem Tango Performansı ile 'Engel Bedende Değil, Zihindedir' Sözünün Hakkını Veren Kadın 02:12

Muhteşem Tango Performansı ile 'Engel Bedende Değil, Zihindedir' Sözün

ugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Engelli bireylerin yaşadıkları zorluklar kadar yıkılan engellerin de en çok konuşulduğu gün. Önemli olanın içindeki coşkuyu kaybetmemek olduğunu bizlere bir kez daha gösteren Derya So..

Bennu Gerede Kimdir? 01:57

Bennu Gerede Kimdir?

Doğum: 30 Ağustos 1971 (45 yaşında), İstanbul Çocukları: Kai Ağaoğlu, Daren Gerede Erkaya, Miro Gerede Erkaya, Dilan Gerede Erkaya Eşi: Cem Büyükhanlı (e. 2010–2011), Koray Erkaya (e. 1999–2006) Filmler: Parçalanma, Anae..

Yıldız İsim Korkuttu İzle 00:21

Yıldız İsim Korkuttu İzle

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda Eren Derdiyok, Koray'la girdiği mücadelede yerde kald..

Bir Öykümüz Var 4.Bölüm 10:04

Bir Öykümüz Var 4.Bölüm

Programın 4. bölümünde; Halit Kıvanç, Kenan Hulusi Koray'ın Zorla Hastalık isimli öyküsünü anlatmaktadır...

Köksal Baba Kırmızı Kamyonet (Belgesel Film Tanıtımı) 01:20

Köksal Baba Kırmızı Kamyonet (Belgesel Film Tanıtımı)

Yönetmenliğini Koray Söğüt'ün yaptığı, Köksal Baba'nın kısa metraj biyografi belgeseli Köksal Baba: Kırmızı Kamyonet tanıtım videosudur...

  • JET TV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kargodan Şişme Kadın Çıkınca Görevliyi Gasp Etti 03:09

Kargodan Şişme Kadın Çıkınca Görevliyi Gasp Etti

Antalya'da internetten satın aldığı cep telefonu yerine kendisine kargoyla ’şişme kadın’ gönderilen Koray Ş. , bıçakla tehdit ettiği kargo çalışanının cep telefonunu gasp ederek kaçtı...

  • JET TV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli'den 'Gaf' Açıklaması 02:41

Bahçeli'den 'Gaf' Açıklaması

Bahçeli'den 'gaf' açıklaması MHP Genel Başkanı Bahçeli, Koray Aydın'ın 'Liderimiz Devlet Bahçeli' gafı ile ilgili, Orada bir siyasi partinin genel başkanını yuhalattırabilecek bir tarzda gaf olmaz. Eğer bu yuhalama başla..

Konya'da korkunç trafik kazası- 5 ölü, 4 yaralı 00:52

Konya'da korkunç trafik kazası- 5 ölü, 4 yaralı

Konya Beyşehir Karayolu üzerinde 2 aracın karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Kaza, 17.40 sıralarında Konya-Beyşehir karayolunun 55'inci kilometresinde meyd..

ÇOK DİKKAT! 1:05:30

ÇOK DİKKAT!

BÜYÜK BİR OYUN VAR!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ne Var Ne Yok 1:39:46

Ne Var Ne Yok

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük can kaybına neden olan depremin perde arkası..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Gece Dinlenecek Slow Müzikler 1:32:42

Gece Dinlenecek Slow Müzikler

1998 albümünden ilhan şeşen rüzgar ayna ölünce sevemessem seni özgür akkuş kayıp şehir ferdi özbeğen dilek taşı efkan şeşen vakitsiz efkan şeşen yüreğim yangınlarda gülşen ne kara kaşına ne kara gözüne gökhan türkmen ..

Galatasaray 4-0 Adanaspor Üst üste 2 Penaltı Golü!! -Selçuk İnan- 00:51

Galatasaray 4-0 Adanaspor Üst üste 2 Penaltı Golü!! -Selçuk İnan-

Galatasaray, seyircisi önünde Trabzonspor karşısında aldığı yenilgiyi unutturmak istiyor... Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Adanaspor'u konuk edecek Galatasaray, galibiyete kilitlendi. Türk Telekom Arena'da saat ..

Ünlü Oyuncu Kemal Pekser’e Saldırı 01:57

Ünlü Oyuncu Kemal Pekser’e Saldırı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde ailesinin yanında tatil yapan ünlü oyuncu Kemal Pekser meçhul bir kişinden yumruk yedi. Pekser’in yaşadığı talihsiz olayın son dizisinde kötü bir adam karakteri canlandırması nedeniyle gerç..

  • ANKA tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Filminde Partneri Büşra Develi Oldu 01:28

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Filminde Partneri Büşra Develi Oldu

Dört yıl sonra beyazperdeye dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde partneri Büşra Develi oldu. 'Cesur ve Güzel’ dizisi final yapan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl sinemaya ağırlık verecek. Yurt içi ve dışında birçok..

  • ANKA tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dabbe 3 Bir Cin Vakası İzle 1:59:17

Dabbe 3 Bir Cin Vakası İzle

Konusu : ‘Dabbe: Bir Cin Vakası’, Ceyda T., Sinan T. ve kızları Burcu T.'nin ani ve sebepsiz bir şekilde bedensiz bir varlığın saldırısına uğramalarını ve arkasındaki ürpertici sırrı gerçek görüntülere dayanarak anlatı..

Siccin 2014 Türk Filmi İzle 1:29:41

Siccin 2014 Türk Filmi İzle

Konusu : Genç ve güzel bir kadın olan Öznur, kimsenin onaylamayacağı bir gönül macerasına tutulmuştur. Çocukluğundan beri kuzenine, yani teyzesinin oğlu olan Kudret’e aşıktır. Öznur ne yapar eder, Kudret'i beraber olmay..

Ebru Yaşar Kocam Her Şeyin En İyisine Layık 02:15

Ebru Yaşar Kocam Her Şeyin En İyisine Layık

Şarkıcı Ebru Yaşar, önceki akşam eşi Necati Gülseven için Cihangir Hazine'de sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Yaşar doğum günü sonrası, “Sesim çok kısıldı, bugüne yetişmek için iki üç gündür iğne vuruluyorum.” dedi...

  • BETA tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babutsa - Tabi Güzelim 03:44

Babutsa - Tabi Güzelim

Yalvarsanda yakarsanda bilki fayda etmez Saçın şimdi ne renkse renk beni hiç ilgilendirmez Artistliğin aklımda seninle işim olmaz Centilmenlik bizde kalsın gül dikensiz olmaz Hadi kuzum Tabi güzelim bir ileri iki ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman 05:04

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman

Yalan yanlış hikayeler geçti hayatımdan Bi normalim bi anormal kafam duman Hep ağlatan aldatanlar geçti hayatımda Bi denliyim bi densizim kafam duman Ama bi yerlerde bi aşk varsa oda Birgün beni arasa tabiki kalbim taş ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..