#Kore klip bizim hikaye müzik dinle

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler 04:42

Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler

Bir duamız vardı tanrıdan bizim Ayrılmasın diye birleşen allerimiz Hayaller kurardık gelecek için Hani ölümsüzdü yüce sevgimiz Her gecenin sabahında başımyine döner döner Getirmiyor seni bana Kısa kalıyor geceler ge..

Kadife - Yerle Yeksan 04:02

Kadife - Yerle Yeksan

Şarkı Sözleri: Büyük hayaller kırılırlar Camları ruhuna batar Acımaz ki uyuşanlar Sanma ki canları yanar Sen yoksan her şey yerle yeksan Uyusam ve hiç uyanmasam Bir gözyaşı senden arta kalan Silsem geçer yanağımdan V..

Saudade - Bu Gece 03:35

Saudade - Bu Gece

Sözler/Lyrics her şey alışmakla ilgili sevgilim bu ev, bu şehir sen ve ben keşke anlayabilsen bu gece soruları ben soruyorum sen hiç konuşma bu gece bizim için yine ben ölüyorum sen hiç ağlama bunu sen bilmezsin beni h..

Vedat Özkaya - Es 01:48

Vedat Özkaya - Es

SÖZLER Seviyordum onları Yeşilleri morları Gökyüzüne uzanan Güneşe aç kolları Özlüyordum onları Gezdiğimiz yolları Didişip durduğumuz Eski masum günleri Oysa ki bize yeterdi dünya Çok fazla yormasaydık onu Bilemedik biz..

Ayşe Dinçer ft. Kobra Murat - Kremini Sür  04:54

Ayşe Dinçer ft. Kobra Murat - Kremini Sür

Başın mı ağrıyor kremini sür Ayağın mı kırıldı kremini sür Lifin mi koptu kremini sür Kolun mu tutuldu kremini sür Alasın kremini Süresin bol bol Sür sür sür sür Sür sür kremini sür Hastalara şifa kremini sür Dertliler..

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm 02:12

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm

GÜNLERDEN ÖLÜM Şarkı Sözleri Dayanır mı bu yürek? Dayanır mı bu yürek? Senin gibi birisine Dayanır mı bu yürek Dayanır mı bu yürek Ölüyor hasretinle Bugün bana bir çiçek Bilmem ne zaman açar Bana seni hatırlatır Her ya..

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet 04:17

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet

Affet şarkı sözleri ile Bana kalbini açtın sen, en derin yerinde Kır dedin zincirlerimi, ilaç ol tenime Başıboş bir bulutum ben, severim söz veremem Rüzgarlarda savrulurum, bugün varım, yarın yokum Affet, affet Çaldığı..

Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Demet Akalın - Hatıram Olsun Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2 06:24

Demet Akalın - Hatıram Olsun Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar

HATIRAM OLSUN İnan şiir gözlüm İnan gönül sözlüm Sensiz bir dünyada yaşamam yaşamam yaşayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bil ki yüreğimde sıcacık sıcacık bir sevgin var Sende hatıralar var Sende mutlulukl..

Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Milli Takim - Kopar Türkiye İsmail Yk 03:06

Milli Takim - Kopar Türkiye İsmail Yk

İstersen bu sahayı zindan et bana Ben bitti demeden bu maç bitmez ama Aniden döneriz bak son dakikada Fileleri yırtarım ve Kıyamer Kopar Görmemiş bu dünya böylesini aman Kornerden frikikten atarsın tamam Tam o anda hesa..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

TXT - 'Force'  Lyrics  (투모로우바이투게더) World Trigger Opening [ColorCoded KanRomEng] 04:00

TXT - 'Force' Lyrics (투모로우바이투게더) World Trigger Opening [ColorCoded K

TXT - 'Force' Lyrics (투모로우바이투게더) World Trigger Opening [ColorCoded KanRomEng] Kanalıma abone olmayı unutmayıp videolarımı beğenirseniz sevinirim! yeonjun, soobin, beomgyu, taehyun, huening kai, blackpink, bts, bangta..

En Komik ,ilginç, Eğlenceli Videolar 08:20

En Komik ,ilginç, Eğlenceli Videolar

En Komik ,İlginç, Eğlenceli Videolar haydi seyredelim..

  • PengoTV tarafından
  • 4.370 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yonca Evcimik -Bandıra Bandıra 03:43

Yonca Evcimik -Bandıra Bandıra

yonca evcimiğin 94 adlı albümünden döneme damgasını vuran olay 1994 KLİP..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.360 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmed Arif Şarkıları 44:45

Ahmed Arif Şarkıları

Bu klip; Ahmed Arif'in şiirlerinden bestelenen ve çeşitli sanatçılar tarafından yorumlanan şarkılardan oluşmaktadır. 1- Sevdan Beni - Funda Arar 2- Vurulmuşum - Fikret Kızılok 3- Maviye Çalar Gözlerin - Ahmet Kaya 4- Su..

40 Önemli Hadis-i Şerif (Yazılı ve Sesli) 08:30

40 Önemli Hadis-i Şerif (Yazılı ve Sesli)

40 Önemli Hadis-i Şerif (Yazılı ve Sesli) Peygamber efendimizin vasiyet niteliğinde olan 40 Önemli Hadis-i Şerif'ini sizler için okudum ve bir küçük belgesel klip haline getirdim. Beğeneceginizi umuyorum...

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'li Passengers'tan Harika Yerçekimi Videosu 03:24

Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'li Passengers'tan Harika Yerçekimi Vi

Başrolünde Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'in yer aldığı Passengers (Uzay Yolcuları) filminden yeni bir klip yayınlandı. Sony Pictures’ın yayınladığı klipte, Jennifer Lawrence’in, yerçekimi nedeniyle sorun yaşadığı bir ..

Üniversite Öğrencileri 30 Dilde Teröre Hayır Dedi 02:07

Üniversite Öğrencileri 30 Dilde Teröre Hayır Dedi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) öğrenim gören Türk ve yabancı öğrenciler, 30 dilde Terörsüz Bir Dünya adlı klip hazırladı...

Kahraman Polis Fethi Sekin Anısına 03:40

Kahraman Polis Fethi Sekin Anısına

Kahraman polis Fethi Sekin'e özel hazırlanan klip izleyenleri duygulandırdı. Trafik polisi olan Fethi Sekin'in terör karşısında geri durmayarak en önde atıldığı ve hainlerin üzerine kahramanca gidişi dile anlatıldı. Çocu..

Miri Yusif - Ad Günü 04:08

Miri Yusif - Ad Günü

Azerbaycan'dan Miri Yusif tarafından Reklam Günü , Video klip. Seyredelim' de.....

Orhan Zeynallı (AiD) feat. Tomris - Satılmış Sahneler 04:07

Orhan Zeynallı (AiD) feat. Tomris - Satılmış Sahneler

Orhan Zeynallı feat Satilmis sahneler Video klip. Tomris, Azerbaycan'dan, Orxan Zeynallı (yardım) feat. Tomris - Satılmış Səhnələr..

Murat Dalkılıçın Sırrı Ortaya Çıktı 02:29

Murat Dalkılıçın Sırrı Ortaya Çıktı

Murat Dalkılıç kendi cep telefonuyla çektiği klibini bedavaya getirdi.Haberin detayıyla ve neye dikkat çekmek istediğiyle ilgili ayrıntılar haberimizde,iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursalı Mobilyacının Nusret'e Nispet Klibi 03:33

Bursalı Mobilyacının Nusret'e Nispet Klibi

BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde 30 yıldan bu yana sandalye üreten firma ortaklarından Ali Karaca’nın, fenomen haline gelen restoran işletmecisi Nusret’in et pişirme ve tuz atma yönteminden esinlenerek, aşçısının rol aldığı k..

  • PITIRCIK tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aylin Aslım - Bi Sen Bi Ben 03:10

Aylin Aslım - Bi Sen Bi Ben

Aylin Aslım’dan tadı damağınızda kalacak bir şarkı, Eti Negro tadında siyah-beyaz bir klip...

Rihanna Makyajı 08:49

Rihanna Makyajı

Rihanna Work Work Work Klip makyajı..

Toz - Fragman 02:24

Toz - Fragman

Azra’nın, ailesinin sır dolu geçmişinin izini sürerken; savaşın insanların kaderi üzerindeki etkilerini ve Afganistan’da yalnız bir kadın olarak çıktığı yolculuğu anlatan dram filmi Toz'un çekimleri İstanbul ve Afganista..

Fırtına Bulutlarının Muhteşem Görüntüleri 01:48

Fırtına Bulutlarının Muhteşem Görüntüleri

Timelapse klip olarak hazırlanan videoda Amerika'nın fırtına sezonu ardından bulutların muhteşem görüntüleri yer alıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Recep Tayyip Erdoğan 04:03

Recep Tayyip Erdoğan

Dombra'ya müthiş klip.. Uğur Işılak..