#Kore klip bizim hikaye müzik dinle

Yerli Tarayıcı 05:44

Yerli Tarayıcı "Vuhuv" İnceleme!

Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda Vuhuv'u inceledik.Dilimizin döndüğü kadar, bilgimizin yettiği derecede anlattık inşallah beğenmişsinizdir.... Eğer beğendiysen abone ol, beğeni at! -----------------------..

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor 05:43

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, bu yıl yaklaşık 40 bin ton kuru fasulye üretimi beklediklerini söyledi. Bitlis'te 15 gün önce hasadına başlanan kuru fasulye Türkiye'nin yüzde..

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

MOSKOVA'DA KRİTİK GÖRÜŞME 02:53

MOSKOVA'DA KRİTİK GÖRÜŞME

Ukrayna-Rusya savaşının başladığı 24 Şubat’tan bu yana Türkiye krizin çözümü için yoğun diplomatik temaslarını sürdürüyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün Moskova'da mevkidaşı Sergey Lavrov ile bir araya geldi. M..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 259 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKNOLOJİLER 2:04:19

Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKN

02:07 Elimizden Gelenler Sınırlı 05:12 HAVA NORMAL DEĞİL! Son İzmir Depremi Başka Neler Getirecek? 15:23 Bilim İnsanları Neler Diyor? 20:40 Tesla'nın İcatları ŞİMDİ KİMLERE GEÇTİ? 25:32 Atmosferi Değiştirmek İçin PATENTL..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 yıl önce
16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli 05:26

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli

Derdim gizli kimselere diyemem Bir derdi sevdaya saldı yar beni Ben kendi halımla yanar dururken Bir derdi sevdaya saldı yar beni Yara doğru aktı gönül deresi Sargı tutmaz imiş aşkın yarası Böyle imiş bu dünyanın töresi..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında) 03:23

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında)

DİJİTAL YAPIM EVİ, MUSTAFA USLU Sunar 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir, nereye gideceğini bilmemektedir. Astsubay kızı yanına alır v..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ROSÉ - 'On The Ground' MV 03:08

ROSÉ - 'On The Ground' MV

ROSÉ - 'On The Ground' MV Bütün hakları YG ENTERTAINMENT'e aittir Fotoğraf, müzik ve video bana ait değildir. SÖZLER / LYRICS: My life’s been magic seems fantastic I used to have a hole in the wall with a mattress It’s ..

Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Ülkelerin En Bilinmeyenleri-1 04:40

Ülkelerin En Bilinmeyenleri-1

Ençok kadın parlamenterein olduğu ülkenin Ruanda olduğunu biliyormuydunuz.Yada pizza tüketiminin en çok olduğu ülkenin, İtalya değilde Norveç olduğunu.Doktorlarıyla en ünlü olan ülkenin bir avrupa ülkesi değilde değil..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Korean Minute Shippalgi  Dövüş Sanatı Hd İzle 00:48

Korean Minute Shippalgi Dövüş Sanatı Hd İzle

Kore Ordusu 'nun Kullandığı Kılıçlı Dövüş Stiline Shippalgi Denir...

Dünya'nın En Güçlü Orduları 05:19

Dünya'nın En Güçlü Orduları

Askeri güç ve nüfus yoğunluklarıyla doğru orantılı olarak gelişen dünyanın en kuvvetli ordularını sizler için derledik..Daha fazlası için kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Park Geun-hye Halkından Özür Diledi 00:47

Park Geun-hye Halkından Özür Diledi

Güney Kore'de görevden azledilen eski Cumhurbaşkanı Park Geun-hye, hakkındaki yolsuzluk soruşturması kapsamında bu sabah ifade vermek üzere Seul Başsavcılığı'na gitti. 65 yaşındaki siyasetçi, binaya girişi sırasında bası..

Bim Siyah Nokta Bandı - İnceleme 03:13

Bim Siyah Nokta Bandı - İnceleme

siyah nokta ve kir temizleyici. İçindekiler: Su, akrilat kopolimer, pvp, silis, peg-12, dimetikon, titanyum dioksit, dipotasyum glycyrrizate, allantoin, aloe yaprağı özü, hamamellis virginia özü, parfüm. Güney Kore'de Ü..

Futbol Sahalarında Daha Önce Görülmemiş Olay 00:28

Futbol Sahalarında Daha Önce Görülmemiş Olay

Güney Kore ile Suriye arasında dün oynanan 2018 Dünya Kupası Asya Elemeleri A Grubu maçında sahalarda ender rastlanabilecek ilginç bir olay yaşandı...

Kutup Yıldızı 2.Bölüm izle 29:24

Kutup Yıldızı 2.Bölüm izle

Belgeselin 2. bölümünde; Türkiye'nin Kore'ye asker gönderme kararı alması ve birliğin yola çıkması konu edilmektedir. Kenan EvrenKasım GülekKemal TürkoğluAli İhsa..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Homefront The Revolution Oyuna Giriş Part 1 07:03

Homefront The Revolution Oyuna Giriş Part 1

Merhaba ben ömer Homefront The Revolution oynuyoruz part 1'e hoş geldiniz part 2 için takipde kalınız..

Homefront: The Revolution Part 2 Gelişme 15:55

Homefront: The Revolution Part 2 Gelişme

Herkese merhaba ben ömer Homefront: The Revolution 2. bölümüne hoş geldiniz iyi seyirler..

Rusya'da Askeri Hareketlilik 01:15

Rusya'da Askeri Hareketlilik

Amerika Birleşik Devletleri ile Kuzey Kore arasındaki gerilim sürerken Rusya, muhtemel savaşa karşı harekete geçti. Rusya'nın sınır bölgelerine binlerce asker sevk ettiği ortaya çıktı....