#Korku dolu

Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:16

Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir parti çıkışı David, hoşlandığı Emily'yi eve bırakmayı teklif eder. Corey ile birlikte üçü yolda giderlerken para çekmek için bir ATM'ye uğrarlar ve tam yola devam edecekleri sırada esrarengiz bir adamın dışa..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:35:25

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Truth or Dare bir partide Doğruluk mu Cesaret mi oynayan bir grup gencin başına gelenleri anlatıyor. Gençlerden biri (Felix) seçilince oyun çığırından çıkar. Birkaç ay sonra aynı gençler Felix’in düzenlediği bir..

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:55

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bebekleri ana karnındayken yaşamını yitiren Kate ve John büyük bir travma yaşamışlardır. Hayatları perişan olan çift bir çıkış yolu bulmak zorundadırlar. Bu elim olay, hem evliliklerini hem de Kate'in kırılgan r..

Koğuş The Ward Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:55

Koğuş The Ward Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir çiftliği yakan ve ardından yara-bere içerisinde kendine geldiğinde hiçbir şey hatırlamayan Kristen, sadece kadın hastaların kaldığı bir akıl hastanesine kapatılır. Yaşadığı olayı ve dahası geçmişini de hatır..

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle 1:23:54

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Ammar: Cin Tarikatı'nda 2009 yılında Emniyet tarafından bulunan bir kasetin izlenmesiyle kurgulanmıştı. Ammar 2: Cin İstilası’nda ise bu kaset, gazetecilik bölümü okuyan bir grup gencin eline geçer. Ekip, Feride..

İblisin Oğlu 13. Vahşet Türk Filmi Hd İzle 1:20:00

İblisin Oğlu 13. Vahşet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Gazetecilik bölümünde son sınıfta okuyan bir arkadaş grubu, bitirme tezlerine konu olması amacıyla ilginç haberlere göz atmaktadırlar. Tam da aradıkları türden bir haberi bulmaları ise çok sürmez. Sekiz dağcının..

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:09

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Varlıklı bir aile olan Jaime, Marta ve kızları Isabel yeni ve lüks bir eve taşınırlar. Aslında Jaime ve Mart'nın arası pek iyi değildir ama ilişkilerine bir şans daha verme kararı alırlar. Fakat yeni evlerinde ..

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:51

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere, eşi Tracy ve iki çocuğuyla birlikte ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları da..

Karabasan – The Babadook Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:46

Karabasan – The Babadook Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocasını 6 yıl önce kaybeden ve bu süreçte oğlu Samuel'ı yalnız büyüten Amelia, bir gün oğlunun kitapları arasında Mister Babadook adlı esrarengiz bir masal kitabı bulur. Kitabı okuduktan sonra, Samuel rüyasınd..

Ruhlar Bölgesi - Insidious Türkçe Dublaj Hd İzle 1:42:52

Ruhlar Bölgesi - Insidious Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Evde yaşanan tuhaf olaylar, Renai’ye evin hayaletli olduğunu düşündürür ve genç kadın kocasını taşınmaya zorlar. Bu sırada oğulları Dalton doktorların anlam veremediği bir komaya girer; tüm vücut fonksiyonları ..

Hellraiser Judgment Türkçe Altyazılı İzle 1:21:09

Hellraiser Judgment Türkçe Altyazılı İzle

Korku türünün efsane yazarı Clive Barker'ın hayal gücünün eseri olan olağanüstü dünyadaki 10. maceramız başlıyor! Hellraiser: Judgement filminde, klasik bir cinayet soruşturmasında görevde olan üç dekdektifin, Pinhead'i..

Keep Watching Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:31

Keep Watching Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Davetsiz misafirler tarafından hapsedilen bir aile korkunç bir oyun oynamaya zorlanır. Gece ilerledikçe bu korkunç oyunun gizemli kuralları daha da netleşir ve aile, yaşadıkları kabusun dünyanın dört bir yanınd..

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle 1:12:01

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle

Konusu : Azem 4: Alacakaranlık, yerli korku serisi Azem'in 4. devam halkasıdır. Film, 1936 yılında İç Anadolu'da, Beydağları eteklerinde bir köyde yaşanan, garip bir ailenin tüyler ürperten hikayesini anlatıyor. Azem s..

Şeytan 4 Başlangıç Exorcist The Beginning Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:52

Şeytan 4 Başlangıç Exorcist The Beginning Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : 2. Dünya Savaşı bitmiştir. Savaşın etkilerini üzerinden atamayan Merrin, gizemli bir Bizans kilisesiyle ilgili bir arkeolojik kazının liderliğini yapmak durumunda kalır. Kilisenin hemen altında çok daha antik b..

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:51

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Pasadena’da yaşayan Bayan Davis, kızı Aubrey’i, ablası Karen’i getirmesi için Tokyo’ya gönderir. Ancak ablası, kendisinin sebep olduğu ve aslında erkek arkadaşının da ölümüne neden olduğu bir yangından ötürü ha..

Kapalak Kızı Fragman 02:08

Kapalak Kızı Fragman

1990'lı yıllarda Karadeniz dağlarının arasındaki Giresun'da yaşanan bir olay, birçok kişinin hayatını değiştirir. Okulun güzel hademesi Ayşe, 19 yaşında bir genç kızdır. Sevdiği adamın asker yolunu gözleyen Ayşe, günün b..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj İzle 1:40:32

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj İzle

Doğruluk mu Cesaret mi - Truth or Dare filminin Yönetmeni:Jeff Wadlow ve Senaryosunda:Jillian Jacobs, Michael Reisz, Christopher Roach gibi isimler bulunmaktadır. ABD yapımı film Korku, Gerilim türünde 2018 yılında vizyo..

Göksel - Hiç Yok 04:10

Göksel - Hiç Yok

Göksel - Hiç Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Muhteşemdi gözümden düşüşün Son masum parçamı çaldın gördüm Ağlıyordum kahkahalarla güldüm Aslında ben bunu biliyordum Acı da yok gözyaşı da Kaybedecek bi’ şey kalmadıysa Al..

Göksel - Hiç Yok (Akustik) 04:20

Göksel - Hiç Yok (Akustik)

Söz/Müzik: Göksel Gitar/Video: Osman Şahin Kurgu: @leonardodamusti Hiç Yok şarkı sözleri: Muhteşemdi Gözümden Düşüşün Son Masum Parçamı Çaldın Gördüm Ağlıyordum Kahkahalarla Güldüm Aslında Ben Bunu Biliyordum Acı Da Y..

Selva Erdener İbrahim Yazıcı - Hasreti Uykularda 05:56

Selva Erdener İbrahim Yazıcı - Hasreti Uykularda

Hasreti Uykularda şarkı sözleri ile Uçurum kıyısında incecik bir yol Gider dolana dolana dolana Bir hastan vardır umutsuz Belki Ayşe, belki Elif Endamı kuytuda başak, Memesinin, memesinin, memesinin altında Bir sancı,..

Maşa ile Koca Ayı  39. Bölüm - Mawa Kawa 06:10

Maşa ile Koca Ayı 39. Bölüm - Mawa Kawa

Yağmurlu bir günde evde olan Mawa Kawa ve ayıcığın başından neler geçiyor dersiniz? Uyumak istemeyen minik kız önce tv izlemeye başlar, daha sonra yatağa giren Maşa'yı korku dolu dakikalar beklemektedir. Sevimli ikili so..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.516 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Torpil Şakasıyla Ruhunu Teslim Eden Genç 00:43

Torpil Şakasıyla Ruhunu Teslim Eden Genç

Hiç beklemediği anda yüksek sesle patlayan torpil sonrasında ruhunu teslim eden gencin korku dolu anları...

  • Cowboy tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölü Fare İle Arkadaşına Şaka Yapan Adam 00:53

Ölü Fare İle Arkadaşına Şaka Yapan Adam

Ölü Fare İle Arkadaşına Şaka Yapan Adam Ölü fareyi arkadaşının pantolonunun içine bırakarak ona korku dolu anlar yaşatan adam...

  • Cowboy tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genç Kızlar Otobüste Birbirine Girdi! 00:52

Genç Kızlar Otobüste Birbirine Girdi!

İngiltere'de yaşanan olayda, aynı otobüste yolculuk eden iki grup genç kız arasındaki kavga, yolculara korku dolu anlar yaşattı. Birbirlerine saldıran genç kızlar uzun süre ayrılmazken, kavganın görüntüleri sosyal medyad..

  • Cowboy tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selamdan Korkan Teknik Direktör 00:27

Selamdan Korkan Teknik Direktör

Mısır teknik direktörü Hector Cuper, bir muhabirin yüksek sesle ''Selamün Aleyküm'' diyerek toplantı salonundan içeri girmesi sonrası korku dolu anlar yaşadı. Mısır Milli Takımı'nın Arjantinli teknik direktörü Hector Cup..

  • Cowboy tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu görülmeye değer! Böylesi görmediniz ! 05:37

Bu görülmeye değer! Böylesi görmediniz !

Bu adamlar Kafesin içinde ışık şova Motorla hız katınca ilk görüşte nefes kesen ve heyecan dolu gösterinin katılımcılara endişe ve korku veriyor. bu da onların mutlu olmasını sağlıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump ya sözünü tutarsa 01:38

Trump ya sözünü tutarsa

Amerika Birleşik Devletleri'nde milyonlarca yasa dışı göçmen, 20 Ocak'ta göreve başlayacak olan Donald Trump'ın kendilerini ilgilendiren seçim vaatleri konusunda nasıl bir politika izleyeceğini merakla bekliyor. Sınır ..

Dev Yük Gemisi Tarabya Sahilini Sıyırarak Geçti! 01:15

Dev Yük Gemisi Tarabya Sahilini Sıyırarak Geçti!

Tarabya sahilinde bu sabah facianın eşiğinden dönüldüğü anlar cep telefonuyla görüntülendi. Boğaz gemi seferlerine kapanmadan dakikalar önce Karadeniz'den Marmara Denizi'ne ilerleyen yük gemisi Tarabya sahilini adeta sıy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İntihar Bombacısı Şakası 03:01

İntihar Bombacısı Şakası

Suudi Arabistan'da gerçekleştirilen bir şaka videosunda bir adam intihar bombacısı rolü ile insanlara korku dolu anlar yaşattı. Geleneksel Suudi kıyafeti giyen bir taksi sürücüsü 'Hiç cihadı düşündün mü?' diye sorduğu yo..

  • PITIRCIK tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökdelenlerin Tepesinde Ölümle Dans Eden Oleg Cricket 00:57

Gökdelenlerin Tepesinde Ölümle Dans Eden Oleg Cricket

Oleg Cricket'in en az bir görüntüsünü hepimiz izlemişizdir. Kendisi gökdelenlerin tepesinde ölümle dans ederken bizler görüntülerinde kendimizden geçmiş, yükseklik korkumuz olduğunu öğrenmiştik. Oleg korku dolu şovlarını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 8 yıl önce