#Korku dolu

 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

Muazzez Teyzenin İyilik Yolculuğu 01:00

Muazzez Teyzenin İyilik Yolculuğu

Antalya'daki Lara sokaklarında yaşayan onlarca kedi ve köpek, her sabah kendileri için mama dolu alışveriş sepetiyle sokağa çıkan Muazzez teyzenin yolunu gözlüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okan Bayülgen Magazin Muhabirlerine Esti Gürledi  03:45

Okan Bayülgen Magazin Muhabirlerine Esti Gürledi

Okan Bayülgen kızı İstanbul'un yanında basın mensuplarına esti gürledi ve hakaret dolu sözler etti.....

  • BETA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yürüyen Merdivende Durmayan Genç 00:23

Yürüyen Merdivende Durmayan Genç

Gençlerin deli dolu yürüyen merdiven macerası..

  • PengoTV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçimdeki Ses Türk Film İzle 1:33:17

İçimdeki Ses Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Elmalı Çıtır Milföy Tarifi 03:56

Elmalı Çıtır Milföy Tarifi

20 adet milföy için; 2 adet elma 1 dolu çay kaşığı tarçın 2 yemek kaşığı toz şeker Üzeri için; 1 yumurta sarısı Piştikten sonra pudra şekeri Yapılışı: Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin. Şeker ve tarçınla elmslar y..

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Kayseri Güzellemesi Mantı Tarifi 08:39

Kayseri Güzellemesi Mantı Tarifi

Yarım kg Kayseri mantısı 1/3 kangal sucuk 6 dolu çorba kaşığı süzme yoğurt 2 çorba kaşığı tereyağı 2 diş sarımsak Pul biber Tuz Karabiber..

Evim Film İzle 1:33:48

Evim Film İzle

Kendi yaşadığı bölgedeki canlılar tarafından kovalandığından dolayı artık düşmanlardan kurtulabilmek için başını bir yerlere sokmaya karar veren Of, dünyada güvende kalabileceğini düşünmektedir. Fakat Of, kendini yakalam..

  • PengoTV tarafından
  • 8.746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Game of Thrones Nedir 04:41

Game of Thrones Nedir

Game of Thrones, George Martin’in “Buz ve Ateşin Şarkısı” adlı roman serisinin ilk kitabından uyarlanan HBO TV dizisidir. Muhteşem Yüzyıl’ın ejderhalısı. Senaryonun karmaşık ve komplo dolu olması zeki insanları kendine ç..

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayında! Ekipten birisinin silahıyla cinayet işleniyor! Rıza Baba, elindeki balistik raporunun gizemini çözebilecek mi? Selin'in abisi, işlediği suçlardan dolayı sorguya alınır. Selin, ..

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı 00:53

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Mahalleyi romantizm ele geçiriyor! Eğlence dolu yeni bölümüyle, 30 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Metin ve Çetin'in evine bir alıcı çıkıyor. Metin satmaya y..

Mardin Çöreği Tarifi 08:29

Mardin Çöreği Tarifi

6 su bardağı, 650 gr beyaz un 1,5 su bardağı süt 1 su bardağı su 1 su bardağı, 180 gr, toz şeker 150 gr tereyağı 1 paket instant maya 2 çorba kaşığı toz tarçın 1 çorba kaşığı tane mahlep 1 tatlı kaşığı yenibahar 1 dolu ç..

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı 00:59

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı yayında! Hüma ile Yaşar, karşı karşıya! Kızlarım İçin'de heyecan giderek artıyor! Ortaya çıkan şok gerçek, Yaşar ve kızları için önemli bir sınavın habercisidir! Zübeyir'in hakkındaki ge..

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı yayında! Havuç dönüyor; tüm aile bir araya geliyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de! Haluk ile Meltem, Tutku'dan tamamen kurtulmaya çalışırlar. İkili ilişk..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 Dakika Poğaçası 01:32

5 Dakika Poğaçası

5 Dakika Poğaçası Tarifi İçin Malzemeler 125 gr terayağ veya margarin (Eritilmiş) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 paket kabartma tozu 2 adet yumurta (Birinin sarısı üzerine) 2 dolu yemek kaşığı yoğurt 3 su..

TV'de Yok - Gönüllüler'in Duygusal Gecesi Survivor'ın En Kötü Anı 01:00

TV'de Yok - Gönüllüler'in Duygusal Gecesi Survivor'ın En Kötü Anı

Bu sene erken yaprak dökümü yaşanan Gönüllüler Takımı'da duygusal anlar kendini gösteriyor. İşte yarışmacıların duygu dolu konuşmaları.....

  • BETA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 12. Bölüm Fragmanı 01:26

Survivor 2018 12. Bölüm Fragmanı

Survivor 2018 heyecan dolu dokunulmazlık oyunuyla bu akşam TV8'de! All Star takımında kriz çıktı! Nihat Doğan ve Merve Aydın.... İşte 12. Bölüm fragmanı..

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı yayında! Bahar, uyuşturucu şebekesinin eline düşüyor! Bahar, görev için uyuşturucu şebekesinin arasına karışmıştır. Fakat polis olduğu anlaşılır ve ekiple olan iletişimi kesilir. Ekip, ..

Meryem 30. Bölüm Fragmanı (Final) 00:58

Meryem 30. Bölüm Fragmanı (Final)

Meryem 30. Bölüm Final Fragmanı yayında! Meryem ve Savaş aşklarını doyasıya yaşamaya başlıyor. Burcu ve Güçlü çifti de onları yalnız bırakmıyor! Meryem ve Savaş'ın mutlulukları giderek artıyor! Güçlü, Burcu, Meryem ve Sa..

Survivor 2018 - 12. Bölüm Tanıtımı - All Star Takımında Kriz Çıktı 01:26

Survivor 2018 - 12. Bölüm Tanıtımı - All Star Takımında Kriz Çıktı

Survivor 2018 heyecan dolu dokunulmazlık oyunuyla bu akşam TV8'de! All Star takımında kriz çıktı! Nihat Doğan ve Merve Aydın.....

  • BETA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu 10:36

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu

Sevilen dizi Dolunay'ın oyuncu ve teknik ekibi, alınan final kararının ardından önceki gün veda yemeği yedi. Geçtiğimiz Temmuz ayında ilk kez izleyicisi ile buluşan ve o günden bugüne geniş bir hayran kitlesi yakalayan D..

  • BETA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı 01:06

Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı

Tencerede Sufle Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı şeker 1 adet yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı süt 8 tepeleme yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Bitter çikola..

Adanalıların Karla İmtihanı 00:20

Adanalıların Karla İmtihanı

Adana’da yaklaşık 10 dakika süren fındık büyüklüğündeki dolu yağışı hayatı olumsuz etkilerken, caddeler kar yağmışçasına beyaza bürünmüş tabi ki Adana halkı bundan fazlasıyla etkilenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 12. Bölüm - Acun Ilıcalı İşte Survivor Bu Dedirten Mücadele 02:08

Survivor 2018 - 12. Bölüm - Acun Ilıcalı İşte Survivor Bu Dedirten Müc

Acun Ilıcalı'dan Ümit Karan ile Emre arasındaki mücadeleye övgü dolu sözler.....

  • BETA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastaysan İyileştiren Salep Tarifi 04:15

Hastaysan İyileştiren Salep Tarifi

Büyük bardak süt-250 ml 2 çorba kaşığı toz salep karışımı 2 dolu tatlı kaşığı sürülebilir çikolata..

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı, bu sefer silahı tutan taraf oluyor! Yiğit, Ferhat hakkındaki tüm gerçeği öğrenmiştir. Yeter'in itiraflarıyla büyük gerçek ortaya çıkmıştır. Ferhat'ın gerçek babasın..